tak konečně máme nového člena rodiny (teď už je nás tedy 5, Já+žena+syn+kočka+Mondík).
Přibil nám do rodiny Ford Mondeo kombi 2.0TDci, r.v. 2009.
Jak už je tu pravidlem nákup od Fokiho jen samá spokojenost, jsem moc rád že jsem pořídil auto od něj.
Nejdřív to celé začalo projížděním bazarů a jejich nabídek na netu abych dostal představu co v mém limitu se dá pořídit, ale ta představa je trochu mimo realitu díky stočenkám a podobně.
Obrátil jsem se tedy na Fokiho s tím že sháním autí a nejlépe mondeo do kterého sem se fakt zakoukal a najednou se mi nic jiného tolik nelíbilo. Foki ve všech směrech ochotný mi popsal jak to u něj funguje a taky mi hodil trochu do relality co se dá za jaký peníze pořídit když to není stočený o 100tis. Domluvili sme se tedy že se mrkne na nějaký mondea s tím že budu mít peníze tak do 1-2 měsíců. Neuběhl myslím ani týden a už byl jeden kousek na světě, 2009 s 49.000km = paráda. To byl mimochodem moment kdy sem byl hozen do reality když sem fokimu odepsal že to není Titanium

Foki ještě měnil pár věcí co byli odřené pravděpodobně od nějakého blbého najetí na patník nebo něco takového, líbilo se mi že mi poslal původní foto s označením kde bylo něco v nepořádku, byl chycen i výfuk od toho a ten mi na místě taky ukázal jak to vypadalo, že to nebylo nic velkého.
No nakonec se prašule sehnali a mohli sme vyrazit směr Lišov.
Technika sem si žádného nebral jen dva kamarády jako doprovod, jednoho známého technika sice mám ale dle zkušeností z fora a referencí na Fokiho a i díky dost velkému počtu zpráv které jsme si vyměnili jsem mu věřil aniž bych ho nikdy v životě osobně viděl (až sem se trochu tumuto pocitu divil ale bylo to tak)
A mohu říct že tyto pocity přetrvali i když jsme dorazili k Fokimu. Všechno mi do detailu popsal, ukázal, proložil historkami a zkušenostmi také z mondea. Okoukli jsme autí a jeli se projet, 1/2 cesty jel Foki a zpět zas já. Vše v pořádku. Poté přišlo nařadu papírování, vše měl Foki připraveno, včetně výhodného kompletního pojištění které jsem si hned na místě po konzultaci s Fokim založil. Pak ještě že zkontrolujeme VIN všude kde se na autě vyskytuje, a typové označení motoru to bylo na velmi nepřístupném místě ale Foki byl velmi ochotný a když se nepovedlo na něj podívat zrdcátkem zezhora skočil do garáže (moc pěkné království mimochodem) vyndal zvedák zvedl auto, oddělal pár deklů, očistil, namazal aby bylo dobře vidět a mohl jsem se mrknout

Nakonec sem ještě dostal povinnou výbavu a přání ať slouží.
Strávili jsme u Fokiho cca 3 hodiny a ani na minutu mi nepřišlo že by to byl zbytečný čas z nějakými prostoji nebo tak něco. A nebo že po zaplacení jak je zvykem v bazarech se vás snaží co nejrychleji dostat pryč...
S autem zatím najeto jen pár set km, ale zatím 100% spokojenost, po více km případně doplním...
Za mě nákup od Fokiho jednoznačně doporučuji. Foki na mě působil jako nadšenec, profesionál a rovný chlap.
Fokimu ještě jednou díky.
Přikládám jedno foto, časem udělám galerku...
Láďa