Ostřikovače předního skla (vč. US)
- koSTa
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřikovače př.skla
Za 80 kacek mi prijde vyhrivanej ostrik na FF III jako dobra nabidka. Pokud na FFII stoji ostrik 25 euro.................... Cekal bych nekolik stovek, minimalne.
Ford Focus ST Panther black, Eibach Pro Kit, Pro Spacer 15mm, ATE brake system, Mongoose catback, Airtec IC, RS sparkplugs, CAIS from Moskito and Karel development
, ModX, spojka RS, naplne Millers oils

- Sobull
- Zkušený
Za to jak to funguje je to ještě drahý...
Taky sem byl překvapenej, že vyhřívanej stojí stejně jako nevyhřívanej. A pani ve fordu taky čučela.

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Anduril
- Test driver
Tak predevsim ten ostrik je urcen na jine autoSobull píše:Za to jak to funguje je to ještě drahý...![]()

- Sobull
- Zkušený
Souhlasim. Už sem tady taky vyslovil teorii, že FF3 může mít jinej sklon kapoty a pak to může fungovat. No musel by to někdo zkusit na novym. Dneska jsem po dlouhý době zase ostřikoval ve 100km/h a jsem zklamán. Udělá to 4 potůčky ani ne do půlky skla.
Asi tam dám původní, ty šly aspoň nastavit.
Asi tam dám původní, ty šly aspoň nastavit.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Anduril
- Test driver
Tak to ja jsem naopak spokojen, i ve vyssich rychlostech s tim nemam problem a funguje to lepe nez puvodni - ktere udelaly 4 male kaluze nekde na skle a sterace jely po suchem. Takhle to aspon strikne nad sterace a ty to rozetrou.
- Quickie
- Moderátor
ja som tiez spokojny
oproti pôvodnym je to ovela lepsie
asi nie som az tak naročný ako vy
este skusim zohnat spatne ventilky skodovacke.. tie maju zrejme lepsi prietok ako tieto fordacke.. mozno potom bude este lepsi tlak a bude to tak ako by som si predstavoval
oproti pôvodnym je to ovela lepsie
asi nie som az tak naročný ako vy
este skusim zohnat spatne ventilky skodovacke.. tie maju zrejme lepsi prietok ako tieto fordacke.. mozno potom bude este lepsi tlak a bude to tak ako by som si predstavoval
-
- Zkušený
FF3 má kapotu výškově nad stěračema a okrajem je zároveň s př.sklem,takže ostřikovači nic nestojí v cestě ,aby pokropil celé sklo.
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar
- postak
- Test driver
Řešení je několik, možná by stačilo spodní čast ostřiku zakápnout Loctitem, tím pádem by to bylo průhledné, ale tohle nikdo nevidí, takže bych si s tím hlavu nědělal. Každopádně by mě zajímalo videjko před a po. Pak bych do toho taky možná šel.Standa.64 píše:Podlehl jsem taky rozprašovacím ostřikovačům z F III a samozřejmě stříkaly nízko, jak jsem již psal o několik příspěvků výše. Vyhodit se mi je nechtělo,ale jsou nepoužitelný, tak jsem si říkal že bych je mohl nějak "vylepšit".Vzal jsem mikropájku a spodní polovinu šťerbiny jsem zatavil.Je to po dizajnu pěkná prasárna, není se tudíž čím chlubit ,ale fungují výborně.Kapota je až na pár kapek suchá a rozprašují perfektně.Kdyby se to někomu povedlo udělat trochu inteligentněji bude myslím s výsledkem spokojený.Jenom mě prosím vás nenadávejte do čuňat a jiné havěti.![]()
![]()
![]()
Mě to ostřikování víceméně vyhovuje, ale nebaví mě, jak to sleje kapotu. To je myslím věc, která mi vadí úplně nejvíc

- el_Barto
- Junior
hele a misto tech loctite a podobnych blbosti ktere stoji taky nejakou akcku, nedomluvime se a neobjedname zas ty USA verze ktere funguji naprosto bez ztraty kyticky ... Milosh by to mozna objednal kdybychom ho pekne poprosili ... ja osobne bych vzal 2 sady asi ... mozna vic kdyz se zeptam znamych s FF II.
FF 2009/2010 combi 1,6 74kW @ LPG Frozen white ... pracant
Ford Sierra 2,0 DOHC CLX@GHIA 91/92 (original) ... mazlik
-
- Junior
Ha, tady se na mě kuje nějaká kulišárnael_Barto píše:Milosh by to mozna objednal kdybychom ho pekne poprosili ... ja osobne bych vzal 2 sady asi ... mozna vic kdyz se zeptam znamych s FF II.

- bezDPH limit je 22€, to je cca $30. Pak je otázka, jestli to risknout, že to nebudou počítat i z poštovného (správně by neměli/y - s tvrdym Y, protože jsou to kur.. úřednický

- cena vycházela na cca 250 Kč včetně poštovného z USA ($14.95) a i poštovného po ČR
- ještě jsem na těch stránkách objevil, že existují ostřikovače na Focus 08-11 - jsou levnější, ale netuším, jestli rozprašují (mimochodem, obrázek u těch co jsem kupoval je silně "podivný" - položka č. 11)
- postak
- Test driver
Kulišárna nekulišárna
Já bych se určitě přidal, takže pokud se bude objednávat, tak se mnou na 100% počítejte a stačí mi jedny.
Takže se píšu do seznamu
postak
Kdo další

Takže se píšu do seznamu

postak
Kdo další

- brava
- Junior
Také bych se přidal.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- Špíz
- Junior
Kolegové, co za 250 Kč řešíte = berte USÁky!
Ford Focus II. HB 2005 1.6 16V 74kW blue aquarius
Galerie: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 95&t=19792
Galerie: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 95&t=19792
- postak
- Test driver
Neřeším, chci je a proto by bylo fajn, kdyby se nás pár domluvilo a objednalo se více kouskůŠpíz píše:Kolegové, co za 250 Kč řešíte = berte USÁky!

- el_Barto
- Junior
Milosi kolik kousku teda se nas ma sejit?
tim padem jsou uz 4:
el_Barto 2ks
postak 1ks
brava 1ks
jeste zlomim andurila a pockame kdo se jeste prida ...
mmch jak dlouho predtim trvalo dodani? Ja jen kdyby se to stihlo rozeslat i po cr behem cervence stihl bych to pred dovcou a bylo by to supr ..
tim padem jsou uz 4:
el_Barto 2ks
postak 1ks
brava 1ks
jeste zlomim andurila a pockame kdo se jeste prida ...
mmch jak dlouho predtim trvalo dodani? Ja jen kdyby se to stihlo rozeslat i po cr behem cervence stihl bych to pred dovcou a bylo by to supr ..
FF 2009/2010 combi 1,6 74kW @ LPG Frozen white ... pracant