a kolko ich bolo?V12 píše:Keby sa vsetci majitelia TiVCT, ktori museli riesit tento problem okolo 80-100 tisic km spojili, mozno by presvedcili Forda, aby to uznal ako konstrukcnu vadu - cize oprava zadara, alebo so zlavou.
... Uuuuaaaaaa, uz som sa prebudil...

Zvuk ty 2 sekundy mě to dělalo náhodně a jestli celkem 3 krát (za 4 měsíce) se mi stalo, že jsem nenastartoval hned na poprvé, možná to tím bylo, možná ne, ale hlavně mám klid, že Fofík je v pořádku a zase zdráv. Je možné, že když jsem nechal vyměnit ty dvě kola (časování) tak půjde dolů i spotřeba? Má to na to vliv?
  Zvuk ty 2 sekundy mě to dělalo náhodně a jestli celkem 3 krát (za 4 měsíce) se mi stalo, že jsem nenastartoval hned na poprvé, možná to tím bylo, možná ne, ale hlavně mám klid, že Fofík je v pořádku a zase zdráv. Je možné, že když jsem nechal vyměnit ty dvě kola (časování) tak půjde dolů i spotřeba? Má to na to vliv?   
  ) , a taky si zasloužil rozvody s kladkou a když už, tak i vodní pumpu a aby mu to nebylo líto, tak i drážkový řemen
 ) , a taky si zasloužil rozvody s kladkou a když už, tak i vodní pumpu a aby mu to nebylo líto, tak i drážkový řemen  

Precitaj si, je to tu pisane. Nemalo. Ale urcite menej ako tych, ktori menili vstreky, turbo atd.mehturt píše: a kolko ich bolo?

kooolik ? kooooolik ??Road píše:Mám vyměněno, dnes jsem Fofíka vyzvedl a spokojenost. A platil jsem daleko míň....

.
 .

nevim ale kolik ty dve slavne kolca stoji
 nevim ale kolik ty dve slavne kolca stoji 

Klvys píše:no 12500 je pekna palkanevim ale kolik ty dve slavne kolca stoji

to je jedno kazdy si jede svoje
 to je jedno kazdy si jede svoje  hlavně když si spokojeny
 hlavně když si spokojeny  hlavne jestli si spokojeny s vykonem tohodle motoru
 hlavne jestli si spokojeny s vykonem tohodle motoru 

mluvil jsem jen o oleji a vzduchovem filtru
 mluvil jsem jen o oleji a vzduchovem filtru  

Auto jede v pohodě, takže s výkonem jsem spokojený a to jsem měl daleko silnější autaKlvys píše:tak tam je rozdil ze kdyz si doma udelas olej vyjde te na 700 treba ale u neho za 2000to je jedno kazdy si jede svoje
hlavně když si spokojeny
hlavne jestli si spokojeny s vykonem tohodle motoru
 a na to, že nikde s nikým nezávodím, tak mi tohle autíčko určitě stačí....
  a na to, že nikde s nikým nezávodím, tak mi tohle autíčko určitě stačí....   
  2000 bych za olej tedy nikdy nedal (nevím, kde na to chodíš), ale nebudu tady rozepisovat, co který díl stál... spočítej si díly třeba z netu kolik stojí (ale musí pasovat) a uvidíš, na kolik tě přijdou...
  2000 bych za olej tedy nikdy nedal (nevím, kde na to chodíš), ale nebudu tady rozepisovat, co který díl stál... spočítej si díly třeba z netu kolik stojí (ale musí pasovat) a uvidíš, na kolik tě přijdou...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: tox232 a 1 host