Rady na letní pneu - sezona 2025 od strany 160
- Lašty
- Junior
Re: Rady na letní pneu
ahoj chtěl bych se zeptat jakou máte zkušenost s objednáváním pneumatik po netu? Na adrese levné pneu jsem si vyhlídl pěkné pneu, ale nevím jestli by nebylo lepší je koupit někde v pneuservisu a nechat je tam nazout a nebo je objednat z netu ?? díky za odpovědi a zde přikládám foto co jsem si vyhlídl kdyby jste s nimi někdo už měl zkušenosti byl bych rád za doporučení nebo za zamítnutí těchto pneu http://www.nejlevnejsi-pneu.cz/cz/pneum ... e=Zbozi.cz

bývávalo Ford Focus 1.8 16 V Zetec 5 dvéř. hatchback r.v. 2000
Ford FocusII 1.6 16V 5 dvéř. hatchback r.v. 2007
- BrAtKo
- Junior
Nakup cez net ROZHODNE DOPORUCUJEM usetris dost penazi ! Pneuservisy ti vacsinou nedaju taku super cenu aj ked si ich u nich obujes. Z toho webu som kedysi nakupil aj ja a rovnako aj kolegovia, este sa pozri na dalsie weby ci nenajdes este lepsiu cenu, ale web ktory uvadzas je spolahlivy a mava nizke ceny.
- fofo-Mirec
- Nováček
urcite kup cez net lacnejsie si myslis ze pneuserisy odkial beru pneu?!
hlavne tie mensie
pneu si vybbral dobre dobre hodnotemnia v testoch
len rozmer je na focusa tento195/60r15 http://www.nejlevnejsi-pneu.cz/cz/pneum ... &prumer=15 a aj cenu bude ina

pneu si vybbral dobre dobre hodnotemnia v testoch
len rozmer je na focusa tento195/60r15 http://www.nejlevnejsi-pneu.cz/cz/pneum ... &prumer=15 a aj cenu bude ina
- maxo111
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Niektore ff1 maju v TP 195/55/r15 (napr. aj moj) 

Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
- Lašty
- Junior
Ahoj díky za rady půjdu tedy do nich . Jo a fofo-Mirec já mám v TP zapsáno tuten rozměr 195/55 R 15 a nebo i ten co jsi psal.
Totiž nevím který použít
já koupil Al s rozměrem pneu 195/50 15 a ty mě při vymetení menší dirky přišly docela tvrdý a dost se chytaly vyjetých kolejí
a teď právě uvažuji jestli jít do těch 55 a nebo 60
jestli vůbec nastane nějaká změna ohledně toho plavání ve vyjetých kolejí a nebo to bude stejné 
Totiž nevím který použít

- maxo111
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mal som letne 195 s profilom 55, teraz som ale kupil 60tky. Mozno napohlad vyzera nizsi profil lepsie (pri 15" je aj to otazne), ale na nase cesty by som tam najradsej narval na 65
Okrem toho pri porovnani cien 195/60/r15 a 195/55/r15 su 60tky lacnejsie.

Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
- fofo-Mirec
- Nováček
ja debilko ved aj ja mam aj ten aj ten rozmer ta 55 mi uplne vypadla
,ja som kupil 60 a ked som kupil auto tak som mal dokonca 65 ale to auto je vtedy uz vysoke a neukazuje spravne tacho a moc sa to naklanalo aj ked pri par vystupoch na chalupu mi to pomohlo
daj 60 urcite 55 je uz na 15 disk nie pekne mal by si aj vycsiu medzeru medzi kolesom a blatnikom tak divne by to ukazalo podla mna :roll:potom radsej uz 16"
a druha vec cesty po zime aspon u nas vsak maxo?! ..tragedia

a druha vec cesty po zime aspon u nas vsak maxo?! ..tragedia

- Lašty
- Junior
Tak já mám auto snížené takže i ten menší profil mi mezeru mezi kolem a blatníkem nezvětšuje
A navíc mám strach jestli tam ten profil 60kovej dostanu kůli tomu snížení a aby to pak nevypadalo zle a ke všemu v ceně je rozdíl jen 100 kč jestli se nepletu a to zase není tak znatelný
..
A o těch cestách mi nemluv úplná tragédie

A o těch cestách mi nemluv úplná tragédie

- fofo-Mirec
- Nováček
jaaj tak ak mas znizene tak kludne daj aj tie 55ky a pozeram ze aj podnaraznik mas v predu,a jazdis asi len cesty asfalt ja stym chodim aj do terenu (chatovacky,grilovacky) a tie 55 by to u mna nezvladli su to polne cesty a este by som bol aj nizsie ci ze pre man len 60
p.s tie na fotke v mojom avatare su 65
este
p.s tie na fotke v mojom avatare su 65

- karelvrana69
- Nováček
Já jezdím přezouvat do Bíliny k Soukupovi, na eshopu má cekem dobrý ceny a nemusíš se rozčilovat s přepravkou, protože to je někdy o nervy a ani na Tebe blbě nečumí, když si někam neseš gumy z netu (ovšem ty to máš ze Žatce ještě kousek dál než jáLašty píše:ahoj chtěl bych se zeptat jakou máte zkušenost s objednáváním pneumatik po netu? Na adrese levné pneu jsem si vyhlídl pěkné pneu, ale nevím jestli by nebylo lepší je koupit někde v pneuservisu a nechat je tam nazout a nebo je objednat z netu ?? díky za odpovědi a zde přikládám foto co jsem si vyhlídl kdyby jste s nimi někdo už měl zkušenosti byl bych rád za doporučení nebo za zamítnutí těchto pneu http://www.nejlevnejsi-pneu.cz/cz/pneum ... e=Zbozi.cz

- big_bart
- Zkušený
ani spatne ceny nemaji tady http://www.pneunet.cz/
kolega si objednaval gumy a spokojenost
kolega si objednaval gumy a spokojenost
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- karelvrana69
- Nováček
Hmm taky moc pěkný ceny. Já osobně si myslím, že "nejlevnější pneu" už dávno nejsou nejlevnější.
- Lašty
- Junior
Toto si myslím také a bude ještě hůřkarelvrana69 píše:Hmm taky moc pěkný ceny. Já osobně si myslím, že "nejlevnější pneu" už dávno nejsou nejlevnější.

- Lašty
- Junior
Kouknul a asi si tam zajedu je fakt, že to tam má levný dík za odkazkarelvrana69 píše:Já jezdím přezouvat do Bíliny k Soukupovi, na eshopu má cekem dobrý ceny a nemusíš se rozčilovat s přepravkou, protože to je někdy o nervy a ani na Tebe blbě nečumí, když si někam neseš gumy z netu (ovšem ty to máš ze Žatce ještě kousek dál než jáLašty píše:ahoj chtěl bych se zeptat jakou máte zkušenost s objednáváním pneumatik po netu? Na adrese levné pneu jsem si vyhlídl pěkné pneu, ale nevím jestli by nebylo lepší je koupit někde v pneuservisu a nechat je tam nazout a nebo je objednat z netu ?? díky za odpovědi a zde přikládám foto co jsem si vyhlídl kdyby jste s nimi někdo už měl zkušenosti byl bych rád za doporučení nebo za zamítnutí těchto pneu http://www.nejlevnejsi-pneu.cz/cz/pneum ... e=Zbozi.cz) Ale koukal jsem Ti , Vredesteiny asi nedělá
Má tam v to Tvém rozměru ale za celkem hezký peníze Contíky http://www.pneusoukup.cz/pneumatiky-dle ... 5-palcu-2/

- karelvrana69
- Nováček
edi globe: smazana zbytecna citace
No uvidíš, jinak má i úschovu pneu a chce 10 Kč za celou sadu za měsíc
, to nevím jak se mu může vůbec vyplatit. Dřív jsem to měl schovaný ve sklepě, teď už na to kašlu 
No uvidíš, jinak má i úschovu pneu a chce 10 Kč za celou sadu za měsíc