Posoudí mi někdo cenu, prosím?
- salamio
- Junior
Re: Posoudí mi někdo cenu, prosím?
Wolodyjowsski: to je dobrá myšlenka. Taky začnu posílat do pr.ele každého případného zákazníka, který mě bude otravovat mailem. Vždyť kdo to myslí vážně, přece zavolá, ne? Panebože.
Kdo se bojí, sere v síni.
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To je problém každého jednoho soudruha, jak se s tím vyrovná ...salamio píše:Wolodyjowsski: to je dobrá myšlenka. Taky začnu posílat do pr.ele každého případného zákazníka, který mě bude otravovat mailem. Vždyť kdo to myslí vážně, přece zavolá, ne? Panebože.

Zvlášť když často dojde mail podobného znění (pravopis a podobné blbosti už se dneska moc "neřeší")
Od : Chuck Norris <franta222@seznam.cz>
Subject:
Text: moch biste miprosím poradit vyděl sem u vás ...atd. Ale odpověste my richle !!!!!!!!!!

-
- Nováček
Reakce na můj první příspěvek na straně 1
Tak kolega zjistil od prodejce (německé autocentrum) VIN kod a po projetí etisem se ukázalo, že "území" je I, což bude asi Itálie. Je divný, že Němec prodává italský auto. Taky tam ten prodejce má v nabídce ještě jedno na chlup stejný auto (dokonce je vyrobený ve stejný den, jak ukázal ETIS) ale má najeto o pár set km více.
Jak se vám zdá taková nabídka? Šli byste do toho?
Díky za radu Nor
Tak kolega zjistil od prodejce (německé autocentrum) VIN kod a po projetí etisem se ukázalo, že "území" je I, což bude asi Itálie. Je divný, že Němec prodává italský auto. Taky tam ten prodejce má v nabídce ještě jedno na chlup stejný auto (dokonce je vyrobený ve stejný den, jak ukázal ETIS) ale má najeto o pár set km více.
Jak se vám zdá taková nabídka? Šli byste do toho?
Díky za radu Nor
Ford Focus II Combi 1.6 Ti-VCT 85kw 2008
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
řek bych že je to nejspíš z nějaký italský půjčovny
, takže těch 50 t km nevěřím Mimochodem kdo je majitelem autocentra v Německu: Alibaba? - bych se i vsadil

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas se salamiemWolodyjowsski píše:To je problém každého jednoho soudruha, jak se s tím vyrovná ...salamio píše:Wolodyjowsski: to je dobrá myšlenka. Taky začnu posílat do pr.ele každého případného zákazníka, který mě bude otravovat mailem. Vždyť kdo to myslí vážně, přece zavolá, ne? Panebože.![]()
Zvlášť když často dojde mail podobného znění (pravopis a podobné blbosti už se dneska moc "neřeší")
Od : Chuck Norris <franta222@seznam.cz>
Subject:
Text: moch biste miprosím poradit vyděl sem u vás ...atd. Ale odpověste my richle !!!!!!!!!!

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

- salamio
- Junior
Navíc i ten největší de.il může mít zrovna v kapse prachy, které se chystá utratit.
Kdo se bojí, sere v síni.
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
salamio píše:Navíc i ten největší de.il může mít zrovna v kapse prachy, které se chystá utratit.
Neee, většinou mívá pocit, že je všechno zadarmo a každej je povinen mu radit ...