Zdravím, vážení...
Delší dobu přemýšlím o koupi FoFo a narazil jsem na jeden, který mě zaujal... Může se někdo mrknout a říct, zda cena alespoň nějak odpovídá najetým km, vábavě, motoru a stáří? Předem díky. Našel jsem ho tady - http://www.autoadler.cz/ford-focus-idA156-10/ a zdá se mi to přijatelné...
Předem se omlouvám za odkaz, jestli jsou tady zakázány, ale nechtělo se mi to přepisovat a přetahovat fotky...
Koupě FoFo
-
Koupě FoFo
Aktuálně Daewoo Tacuma 2.0CDX Full vybava.....ale mířím k FoFo 1,6 16V ZETEC r.v. 2002
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě FoFo
Vymydlenej je pekne,palubovka i motor se jen leskne
Nejak v inzeratu neni videt kde jezdil (nebo jestli sem slepy) a jestli ma opravdu tyhle km nabehane tak se me to zda podezrele levny.Acka podobny klenoty prodavaji od 100k+ .Nej by bylo auto videt na zivo a hlavne si ho poslechnout takhle z fotek se moc poznat neda.

Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
Focus kombi TDDI,66KW,2004
- jirinp
- Nováček
Na pravých zadních dveřích je jiná lišta, ale to asi nemusí nic vážného znamenat. Auto je teda vyblejskany pěkně, že skoro člověk ty četné škrábance přehlédne.
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- Infinter
- Zkušený
Přijde mi že je dost orvaný zadní nárazník, tzn. že se v tom vozilo hodně věcí (auto řemeslníka, nebo něco podobného). Ale ten motor se leskne nádherně.. By tak mohli přepucnout i ten můj