nevíte někdo o LP blatníku na Fofo? Nějakej dobrák mi nabořil auto při parkování, tak hledám jak auto rozumně opravit...ve Fordu si řekli 30.000

Neboj, tam lezu prakticky každej denpetulak píše:http://aukro.cz/listing.php/search?cate ... view=gtext
Prohledej to tady.
To je jednoduchý, opravu 11 let starého auta ti nikdo neproplatí, protože nové díly by "zvýšily" hodnotu auta. Já ale zažádal o financovní rozpočtem --> odhad nákladů 9910 Kč - 5000 Kč spoluúčast = 4910 Kč na účtu.solfan píše:mozem sa opytat, preco len 5000, ked v servise ti to nacenili na 30 000,-
to si mal spoluucast 25000,-?
Jj, za 10 to odhadli v Generali. Je ale fakt, že jsem auto ukazoval ještě jednomu servisu, kde se specializují na Fordy a tam si těch 10 doopravdy řekli, tak jsem zvědav, jak mi to udělají u nás na Mělníku...solfan píše:jasne, ja som myslel, ze ten odhad od servisu 30 000,- bol prave pre poistovnu...
a ten odhad na urovni 10 000 ti robila poistovna?
Je to teda tvoje věc, ale proč si platíš havarijní na 11 let staré auto ? Kromě toho, u havarijního nelze žádnou "amortizaci" odečítat nemůžou, tam se platí oprava až do výše obecné ceny auta, v ceně origo dílů a origo servisu - ta cena auta by mohla být jetě o něco víc jak 30 000 ne?marklar píše:To je jednoduchý, opravu 11 let starého auta ti nikdo neproplatí, protože nové díly by "zvýšily" hodnotu auta. Já ale zažádal o financovní rozpočtem --> odhad nákladů 9910 Kč - 5000 Kč spoluúčast = 4910 Kč na účtu.solfan píše:mozem sa opytat, preco len 5000, ked v servise ti to nacenili na 30 000,-
to si mal spoluucast 25000,-?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti