foki píše:ja jsem nedavno nechal dovezt jednomu panovi 2003 nasel si nejlevnejsi co byla v nemecku aby mela najeto do 150000km , mela asi 135000km , stala 5000euro coz bylo 132000kc , s dopravou a prihlasenim to stalo necelých 150000kc , byly tam orezle kotouce , (neprosel jsem technickou protoze to brzdilo vselijak ) tak se udelaly za cca 8000komplet brzdy , nasledne se mu zacal hrat jeden trmen , vymena s praci cca 2000kc , nasledne mu to behem cca 5000km sezralo olej tak se menil olej a filtry za necele 3000 a za dalsich 7000km se dolival zase - takze to zere olej a jen cekam co bude nasledovat . on mel taky strop 130000 s tim ze ma 15000 na servis , tak ted ho to stalo o 33000 vic nez pocital a ma stary model s najezdem ted cca 150000km za 163000 a kdyby si pridal cca 40000 , tak mel o 4 roky mladsi a o polovinu min najeto .
hmm,tak podla toho co pises, si myslim, ze najazdene to auto malo o dost viac ako 130 000...
tiez si myslim, ze kupovat lacne auta z nemecka nie je uplne terno, pretoze ta historia je horsie overitelna...
myslim si, ze najlepsie je kupit bud u spolahliveho dovozcu z nemecka (nechcem povedat ze kolega nie je, myslim skor na cloveka, ktory proste ma overene zdroje kvalitnych - a samozrejme o cosi drahsich aut, a nie, ze si sam vyberiem podla nejakych udajov na nete...),ktory na tom aute spravi servis a v pripade problemov sa na tom bude podielat, alebo kupit auto s registraciou v cr a podla servisky pozistovat a podobne.
ale je pravda, ze moze byt nove auto a bude sa srat a moze byt stare auto a bude jazdit spolahlivo. holt, je to vec a veci sa kazia

ja by som sa asi teraz snazil poobhliadnut po nejakej peknej 2005, pretoze ten rozdiel medzi 2004 a 2005 uz taky strasny nebude a predsa je to novsie auto.