Programovanie kluca
- cole
- Nováček
Programovanie kluca
Programoval si uz niekto novy kluc? V manuali som to videl malo by to ist, ale v servise pri objednavani noveho kluca mi povedali ze to musia urobit oni..
Dik
Dik
Focus RS MK1 #0552 & Focus ST-Line TDCi & Ochcavia III 2.0 TDI
Past Focus II 2.0 TDCi, 136 PS, Grey Titanium 2006, Eibach pro kit + spacer
Past Focus TDCi 115 PS, 3D Grey, Eibach, Francois Duval limited 2002
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
už jsem to tady někde psal,kodoval jsem si tak klíč kdybych stratil.
musíš mít dva klíče s modrým označením,vezneš jeden zasuneš ho do zapalování a otočíš do pozice II.
Pak otočíš klíčem do pozice 0 a vyděláš ho ven.
Pak vezmeš ten druhý klíč s modrým oznečením a uděláš přesně to samé.
Tímto sito aktivoval
Hned jak vytáhneš ten druhý modrý klíč tak tam musíš hned zastrčit klíč bez kodu a otočíš jim do pozice II a máš ho nakodovaný.
Tohle musíš dělat hned po sobě na nic nečekat jinak se to přeruší a nepůjde ti pak nastartovat motor.Potom to musíš udělat znovu.
Tak hodně štěstí.
musíš mít dva klíče s modrým označením,vezneš jeden zasuneš ho do zapalování a otočíš do pozice II.
Pak otočíš klíčem do pozice 0 a vyděláš ho ven.
Pak vezmeš ten druhý klíč s modrým oznečením a uděláš přesně to samé.
Tímto sito aktivoval
Hned jak vytáhneš ten druhý modrý klíč tak tam musíš hned zastrčit klíč bez kodu a otočíš jim do pozice II a máš ho nakodovaný.
Tohle musíš dělat hned po sobě na nic nečekat jinak se to přeruší a nepůjde ti pak nastartovat motor.Potom to musíš udělat znovu.
Tak hodně štěstí.
- cole
- Nováček
no to bude asi problem, myslim ten kluc s modrym oznacenim (to modre je myslim cip k imobilizeru) mam len jeden kluc dialkac, a teraz som objednal len obycajny nakolko za dialkac chceli cez 4 tis... asi to necham na nich...
Focus RS MK1 #0552 & Focus ST-Line TDCi & Ochcavia III 2.0 TDI
- romec
- Nováček
K cene klúča si prirátaj kódovanie ( asi 800Sk), vybrúsenie (cca600).
Lacnejšie ako v servise kúpiš v neakej klúč. službe,kde ti ho hned vybrúsia a nakódujú. Predajňa Ford ťa aj tak po predaji klúča pošle klúčiarovi na vybrúsenie s rizikom pokazenia klúča. Mne to urobily , t.j. klúč bez dialkového+brúsenie+kódovanie u bežnej klúč. služby. Zaplatíš od 2 do 3 tisíc. Musíš si zistiť, či má firma prísluš. prístroj, kábel ( Forďácky sa líši) a software na Fordy. Pri kódovaní Focusy, teda do r.2001 (novšie neviem) nevyžadujú servis. číselko, na rozdiel od iných áut.
Lacnejšie ako v servise kúpiš v neakej klúč. službe,kde ti ho hned vybrúsia a nakódujú. Predajňa Ford ťa aj tak po predaji klúča pošle klúčiarovi na vybrúsenie s rizikom pokazenia klúča. Mne to urobily , t.j. klúč bez dialkového+brúsenie+kódovanie u bežnej klúč. služby. Zaplatíš od 2 do 3 tisíc. Musíš si zistiť, či má firma prísluš. prístroj, kábel ( Forďácky sa líši) a software na Fordy. Pri kódovaní Focusy, teda do r.2001 (novšie neviem) nevyžadujú servis. číselko, na rozdiel od iných áut.
Ford Focus 1,4 16V, Ambiente 1999 HB
- cole
- Nováček
ee..
Fordacky vybrus sa da precitat aj volnym okom (kamos to takisto uz raz absolvoval, ujo sa pozre nakluc nadiktuej 2,3,1 a mas presny vybrus kluca) to sa zada klucovej sluzbe, ktora origo kluc ani vidiet nemusi (1800 Sk) a vybrusi ho, potom uz len nakodovanie.. (ktore netusim co stoji..) teda tak mi to hovoril kamos a aj vo forde mi to odcital len okom...
Fordacky vybrus sa da precitat aj volnym okom (kamos to takisto uz raz absolvoval, ujo sa pozre nakluc nadiktuej 2,3,1 a mas presny vybrus kluca) to sa zada klucovej sluzbe, ktora origo kluc ani vidiet nemusi (1800 Sk) a vybrusi ho, potom uz len nakodovanie.. (ktore netusim co stoji..) teda tak mi to hovoril kamos a aj vo forde mi to odcital len okom...
- romec
- Nováček
To máš pravdu, kľúčiar ho čítal ťak, že ho len držal v ruke a povedal mi, aby som si ho písal číslo na papierik a uschoval. V prípade straty mi ktokolvek vybrúsi klúč na základe ktorého sa aspoň dostanem do auta, samozrejme nenaštartujem, lebo nebude nakódovaný. ( v príp. len jedného existujúceho klúča)
Ford Focus 1,4 16V, Ambiente 1999 HB
-
- Junior
- Ahmed
- Test driver
-
- Junior
- Ahmed
- Test driver
- Frankie
- Nováček
Tak ten kanadský žertík jsem zažil na vlastní kůži. Kamarád mi zamknul jediný klíč od auta svým klíčem od escota. Otevření nás stálo 1000kč a přejel to otevřít zámečník, hádejte čím, obyčejným naohybaným drátem. Za půl minuty byl uvnitř bez poškození čehokoli. Zabezpečení fordů asi nic mnoho.
Ford Mondeo Combi Titanium 2009
2.0 TDCI 103 kW, Machine Silver
2.0 TDCI 103 kW, Machine Silver