Neodeesi prosím nezlob se, ale zdá se mi, že s tvého příspěvku vyzařuje arogance. Cožpak to nešlo podat jinak?neodees píše:Všechno dobře dopadlo, a měli se rádi až do smrti, haha

Nevím kolik je Ti let, ale dovolím si Ti ve svých letech dát nějakou tu radu. Zdálo se, že jsi problematiku kolem oleje pochopil, teď ale vidím, že jsi nepochopil vůbec nic! Tak jak tady vystupuješ, se chová nezralej a arogantní puberťák. Je vidět, že spoustu věcí ani pochopit nemůžeš, protože na ně rozumově nestačíš a asi ani nikdy stačit nebudeš. Je to smutné, ale je to tak. Nezbývá mi, než Tě politovat. Je jenom škoda, že nejde Takovým lidem jako jsi Ty znemožnit přístup na podobná fóra. Tímto považuji rozhovor s Tebou za ukončený.neodees píše:Všechno dobře dopadlo, a měli se rádi až do smrti, haha
Dany píše:Tak a tímto ukončuji diskuzi vás obou a doufám, že už se na to vykváknete. Neodeesi ty se snaž se pečlivěji číst přízpěvky![]()
Abychom se vrátili zpět k oleji, včera jsem byl zrovna měnit Castrol txt 5W40, nevím zdali Castrol vyvinul nějakou novinku, ale platil jsem cca. o 600,- vic než posledně. Jestli někdo čepuje stejnou značku, kolik prosím platíte za výměnu??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host