Elektrická okna
- vilda
- Nováček
to Omer :tak napiš kolik maš to zatmaveni cenu a jak si spokojen foto by ne bylo. Sám si chci dát zatmavit skla asi v květnu zde http://www.varecha.cz/ tak zatim sonduji
FORD FOCUS 1.6 COMBI 2003
- Honza
- Zkušený
Mám to dělaný u nich a pohoda,propustnost mám 38%,útlum UV záření 99% absorbce sluneční energie 49 % Je to tmavý tak akorát,policajty to nedráždí a vypadá to dobře.vilda píše:to Omer :tak napiš kolik maš to zatmaveni cenu a jak si spokojen foto by ne bylo. Sám si chci dát zatmavit skla asi v květnu zde http://www.varecha.cz/ tak zatim sonduji
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Focusini
- Junior
Honzo, poslal bys mi dle domluvy informace k těm Tvým fóliím ? Vyzkoušel jsem si výhled a je to super, tak budu chtít něco přesně s takovou propustností.Honza píše:Ono asi není moc jednoduchý udělat to sám.A zevnitř se prakticky výhled nezmění,pokud jsou folie kvalitní.
Díky a ohledně poklic jsem Ti poslal soukromou zprávu, tak na to mrkni.

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- Focusini
- Junior
Díky, asi se pustím do Bruxafolu, protože to v Praze seženu. A máš to stejně vpředu i vzadu, viď ? Ukážu jim ty parametry a budu chtít to nejpodobnější 
No tak teď mi řekli, že mi doporučujou světlejší, ale půjdu se asi podívat na vzorník a uvidím. Poradili propustnost 40 %....

No tak teď mi řekli, že mi doporučujou světlejší, ale půjdu se asi podívat na vzorník a uvidím. Poradili propustnost 40 %....
- Ahmed
- Test driver
V predu u ridice musis mit propustnost 74%, jinak je to uplne jedno. Pokud je ukecas na atest a daji ti i dopredu tmavsi (35%), tak jedine dobre. Dozadu doporucujou tech 25% nebo 20%, uz nevim kolik to presne bylo, pokud chces v noci zaparkovat. Ja mam vzadu tech 20, ale dneska bych taky mozna sel do tech 5%. Je pres to videt normalne i v noci.
- Focusini
- Junior
Tak jsem říkal do telefonu tomu pánovi od Bruxafolu, že jsem viděl nejlepší fólie, ideální propustnost - 5 %. On mi říkal, že se mi takovou propustnost nedoporučuje, že bych nic neviděl - prý bych měl mít propustnost tak 40 %.Honza píše:SOLAROPTIK
Třída NFC:
Propustnost viditelného světla 5%
Absorbce sluneční energie 58%
Útlum UV záření 99%
Ale v tom minulém příspěvku je 38 %, takže to tak asi bude..(?)..

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na těch 5% bych já nešel. U R19 jsem měl kromě předního okna na všech ostatních propustnost kolem 30%, možná ještě méně (odhad, neměřeno, zvenku dovnitř nebylo vidět). V noci jsem musel v lese couvat mezi stromy. Šlo to, ale ne rychle.Ahmed píše:V predu u ridice musis mit propustnost 74%, jinak je to uplne jedno. Pokud je ukecas na atest a daji ti i dopredu tmavsi (35%), tak jedine dobre. Dozadu doporucujou tech 25% nebo 20%, uz nevim kolik to presne bylo, pokud chces v noci zaparkovat. Ja mam vzadu tech 20, ale dneska bych taky mozna sel do tech 5%. Je pres to videt normalne i v noci.
- Honza
- Zkušený
Kluci co v mým FF na srazu seděli můžou potvrdit,že ven je vidět bez problému i v noci,s couváním teda rozhodně problém nemám.Fólie mají antireflexní vrstvu,která zaručuje dobrou viditelnost zevnitř ven i ve tmě.Fĺie které ji nemají poznáte tak,že při pohledu ven z auta se odráží interiér vozu na oknech a to snižuje viditelnost.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....