To jsem byl já. Ta policejní dodávka za mnou - to jsi byl ty ?Ferry 1.8/16v píše: Jinak jsem měl tento samý den jestě jeden úlovek a to na kř. ul. Lidická a ul. Plavská v Č. Budějovicích jel ve směru jízdy od nemocnice a na uvedené křižovatce odbočil vpravo jako na Rožnov FF II, 5ti dvéř, modrá met, sériový vzhled vozu, řidič muž, klubové podložky pod RZ.
Kdo byl toto nedokážu tipnout, toto vozidlo jsem viděl v Č. B. poprvé.
Kdopak nám to v Č. Budějovicích trhá asfalt?
-
- Pokročilý
Re: Kdopak nám to v Č. Budějovicích trhá asfalt?
- Ferry 1.8/16v
- Junior
To PeS: Jo jo, to jsem byl já........tak až tě bude někdy někdo zdravit z policejního transportera, tak jsem to já....
To Nightmix: příběh měl pokračování, když jsem šel druhý den do práce kolem 11:30 hod. jel tvůj focus po ul. Husova v opačném směru a stejný řidič jako den před tím vysazoval nějakou slečnu na zastávce MHD. Jinak v tuto dobu jel fak piánko, klídeček. Zřejmě pak jel do myčky, jelikož v tuto dobu bylo auto špinavé jak blázen.
Tak pic, šmírák Ferry
To Nightmix: příběh měl pokračování, když jsem šel druhý den do práce kolem 11:30 hod. jel tvůj focus po ul. Husova v opačném směru a stejný řidič jako den před tím vysazoval nějakou slečnu na zastávce MHD. Jinak v tuto dobu jel fak piánko, klídeček. Zřejmě pak jel do myčky, jelikož v tuto dobu bylo auto špinavé jak blázen.
Tak pic, šmírák Ferry
Ford Focus kombi 1,8i 16V , panther schwarz met.r.v.1999Ghia
- Robert
- Junior
Nightmix: taky se musim přidat v ten samý den jsem viděl tvoje auto (bohužel nevim v kolik hodin to bylo) jak trhalo asfalt směrem od Strakonický ke Globusu.
Ford S - MAX 2.5T Titanium S
Ford focus 1,8TDCi TREND (115k)r.v. 2002

https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=17620 můj Fofík

Ford focus 1,8TDCi TREND (115k)r.v. 2002

https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=17620 můj Fofík
- Infinter
- Zkušený
Ne že bych chtěl bonzovat, ale hlásit se to musí