ZOH 2010 + PARA ZOH 2010
- Anndy
- Test driver
Re: ZOH 2010
Tak snad v kanade nebudu hrat o 0400 a 0600 

- Písař
- Junior
Ta Martina je fakt neskutečná
Třetí místo v její tréningový disciplíně,je paráda.Už se těším na ten její hlavní závod 

- globe
- Test driver
misoo: nevim, jestli by se klukum chtelo vstavat a jit se mordovat na led ve 4.00 rano

-
- Zkušený
jj čas je to náš
je potřeba zahrát dobře první třetinu (3:0 ) a pak můžou šetřit síly na sve a fin

je potřeba zahrát dobře první třetinu (3:0 ) a pak můžou šetřit síly na sve a fin

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- globe
- Test driver
misoo: je mi to jasny, me se to zprvu taky nezdalo, kdyz jsem videl ten nas rozdil v casech.. pak mi doslo, ze je to zrovna tech 9h posunu 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja viem, len sa mi nechcelo po tom patrat a uz vobec ne sa hlbsie zamysliet... 
ale inac nejsom az taky sprosty...

ale inac nejsom az taky sprosty...

- killerhammer
- Test driver
zevraj este nie su oficialne casy pre stvrtfinalemisoo píše:tie casy som myslel hlavne v spojitosti s KH

hovori sa, ze nasa vyprava xce dat protest ale aj dalsie co im to vychadza zle

boli tam preferovane casy pre USA a CAN v tej vacsej hale a ostatni s tym nesuhlasia, co je po sportovej stranke uplne spravne

dnes o 12:00 (teda o 19:00 CET) by mali zverejnit konecne casy pre stvrtfinalove zapasy

ale je to JPP zatial
- killerhammer
- Test driver
co sa tyka svedov, tak sme ich v zapase co nieco znamenaju naposledy zdolali v semifinale MS 2002 u nich doma v goteborgu, ked sme boli zlati, aj to pri nas stali v predlzeni vsetci svati a narodny hrdina janko lasak v branke
dalsie zapasy boli na MS bud v skupine kde svedom o nic neslo, alebo vyslovene proti nam hrali na prehru aby sa vyhli tazsiemu superovi (OH turin 2006)
ich system hry nam totalne nevyhovuje, lebo vyslovene brania podobne ale este lepsie ako cesi a k tomu pridavaju fantasticke presilovky
mame s nimi aj hroznu negativnu bilanciu so zapasov, navyse vacsinu lepsich vysledkov ako som napisal vyssie, sme dosiahli, ked nehrali na plno
nechapem, kde ludia beru to presvedcenie, ze su hratelni
svedi su pre nas este horsi super ako cesi
nam vyhovuju (aj statisticky to vidno na papieri) rusi alebo fini
na rusov sa nam dari lebo hrame podobnym stylom, utocime my aj oni a mame zmatok v obrane my aj oni, cize vysledok je vzdy na vazkach
podobne, fini ktori hraju dost ofenzivne ale ked sa sustredia na branenie su neprijemni ale nie tak dobri ako svedi alebo cesi a tiez ich dokazeme zlomit
podobne nam sedi herne aj kanada a USA ale kedze maju ovela lepsie vybery, tak nas casto prehravaju, aj ked hokej to byva fantasticky, a naopak ked nemaju na MS najsilnejsie vybery tak naopak, casto ich prehravame my a znova to byva fantasticky hokej (spomeniem stvrtfinale MS 2005 ked sme prehrali s CAN 4:5, s CAN napr. stvrtfinale MS 2002 ked sme vyhrali 3:2 atd atd)
cize dlhodobo, vidno to aj statisticky, z velkej 6-tky dokazeme vyhravat len s finmi a rusmi

dalsie zapasy boli na MS bud v skupine kde svedom o nic neslo, alebo vyslovene proti nam hrali na prehru aby sa vyhli tazsiemu superovi (OH turin 2006)

ich system hry nam totalne nevyhovuje, lebo vyslovene brania podobne ale este lepsie ako cesi a k tomu pridavaju fantasticke presilovky

mame s nimi aj hroznu negativnu bilanciu so zapasov, navyse vacsinu lepsich vysledkov ako som napisal vyssie, sme dosiahli, ked nehrali na plno

nechapem, kde ludia beru to presvedcenie, ze su hratelni

svedi su pre nas este horsi super ako cesi

nam vyhovuju (aj statisticky to vidno na papieri) rusi alebo fini

na rusov sa nam dari lebo hrame podobnym stylom, utocime my aj oni a mame zmatok v obrane my aj oni, cize vysledok je vzdy na vazkach

podobne, fini ktori hraju dost ofenzivne ale ked sa sustredia na branenie su neprijemni ale nie tak dobri ako svedi alebo cesi a tiez ich dokazeme zlomit

podobne nam sedi herne aj kanada a USA ale kedze maju ovela lepsie vybery, tak nas casto prehravaju, aj ked hokej to byva fantasticky, a naopak ked nemaju na MS najsilnejsie vybery tak naopak, casto ich prehravame my a znova to byva fantasticky hokej (spomeniem stvrtfinale MS 2005 ked sme prehrali s CAN 4:5, s CAN napr. stvrtfinale MS 2002 ked sme vyhrali 3:2 atd atd)

cize dlhodobo, vidno to aj statisticky, z velkej 6-tky dokazeme vyhravat len s finmi a rusmi

Naposledy upravil(a) killerhammer dne 22.02.2010 14:17, celkem upraveno 1 x.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ok, statistiky.... ale ja si myslim, ze svedov mozme zdolat. stavime sa o nieco ? 

- killerhammer
- Test driver
misoo, ja vzdy verim nasim hokejistom
uz od roku 2002 som obrovsky optimista
predtym priznavam som trochu somral
viem, ze nasi chlapci su schopni cohokolvek, je to zlata generacia
tak isto som veril minule OH v turine 2006, ze nebudeme mat supera, co sa aj potvrdilo po 5-tich vyhrach v skupine, zialbohu v 1/4finale sme narazili na tim, proti ktoremu sa nam vobec nedari (cesko)
tento rok tiez verim proti svedom
ale statistiku ani ich hru nezmenime
verim, ze vyhrame
ale som zas a znova pripraveny nasim hokejistom odpustit, ak neprelomia ten zasr....ny svedsky beton
lebo opat narazame na tim proti ktoremu sa nam vobec nedari

uz od roku 2002 som obrovsky optimista

predtym priznavam som trochu somral

viem, ze nasi chlapci su schopni cohokolvek, je to zlata generacia

tak isto som veril minule OH v turine 2006, ze nebudeme mat supera, co sa aj potvrdilo po 5-tich vyhrach v skupine, zialbohu v 1/4finale sme narazili na tim, proti ktoremu sa nam vobec nedari (cesko)

tento rok tiez verim proti svedom
ale statistiku ani ich hru nezmenime
verim, ze vyhrame

ale som zas a znova pripraveny nasim hokejistom odpustit, ak neprelomia ten zasr....ny svedsky beton

lebo opat narazame na tim proti ktoremu sa nam vobec nedari
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ok, takze mozme teda pristupit k stavke ?
neboj, o auto neprides, len symbolicky pre zabavu, nejaka kofola pri najblizsom zraze... 

- killerhammer
- Test driver
misoo ale ako sa ty xces stavit so mnou, ked ja tipujem ze vyhrame, a ty tiez ? 

- SilverGhost
- Junior
Letos bych si na SK proti SWE i vsadil. Máte na to, dokonce ani nemusíte měnit styl hry, si myslím, jen kapku taktiku.
Pouze přidat zodpovědný, maximálně kolektivní výkon při bránění a tipnul bych to na 4:2 SK:SWE
Kua, doufám, že Eliášovci nevypustí ty Lotyše, protože oni jsou lepší, než vypadají ty výsledky, nesmí to podcenit
, tyhle prohry s outsidery jsou naše specialita.

Kua, doufám, že Eliášovci nevypustí ty Lotyše, protože oni jsou lepší, než vypadají ty výsledky, nesmí to podcenit

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
myslel som si ze tipujes v sulade so statistikami, cize ze prehrame... no nic, ja teda zmenim svoj tip a tipujem ze prehrame. len sa uz kua o nieco stavme !! nechapes to ?? ja potrebujem aj nejaky adrenalim pomimo zapasu a ked sa s niekym nestavim, tak sa stavim s nejakou blbou zlodejskou instituciou a zas ma to bude stat nejake prachy...