Elektrická okna
- Focusini
- Junior
- Focusini
- Junior
- panjo
- Nováček
Folie na okna
Chtěl bych se zeptat, jestli už někdo našel slušnou firmu na ty folie na okna o kterých tu byla řeč, mám na mysli v Praze, taky o tom vážně uvažuji. Dík, Panjo 

Ford Focus 1.6 16V 74kW kombi 02
- Honza
- Zkušený
Hledal jsem hledal,abych Vám pomohl chlapci,jsou čtyři ráno a nic,bohužel jsou v ČR jen 2 firmy co dělají Solar Optik a obě ve Zlíně.Kdyby se tak nechali ukecat a přijeli by na srázek Vám natónovat Focusky,ale do jižních čech by se jim asi nechtělo.Možná kdyby to bylo někde blíž,tak by se ukecat nechali.Prý jim stačí osvětlená garáž,nebo nějaký prostor a jinak si všechno vozí sebou,když dělají u zákazníků doma.Ale to mně jen tak napadlo,asi je to blbost.
Jinak v Praze je spousta firem,co dělají fólie a co jsem tak četl,Bruxsafol vypadá dobře.Nejlepší je vidět jejich práce a třeba si poslechnout zkušenoost někoho,kdo fólie má.Třeba Foki by Vám k tomu něco mohl napsat,na kombiku fólie má a na tom RS jsou taky.Určitě Vám něco doporučí.
Nechci tady vyzdvihovat ty moje,protože je určitě více druhů kvalitních fólií,jen jsem chtěl sdělit svou zkušenost.
Jinak v Praze je spousta firem,co dělají fólie a co jsem tak četl,Bruxsafol vypadá dobře.Nejlepší je vidět jejich práce a třeba si poslechnout zkušenoost někoho,kdo fólie má.Třeba Foki by Vám k tomu něco mohl napsat,na kombiku fólie má a na tom RS jsou taky.Určitě Vám něco doporučí.
Nechci tady vyzdvihovat ty moje,protože je určitě více druhů kvalitních fólií,jen jsem chtěl sdělit svou zkušenost.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Ahmed
- Test driver
- Honza
- Zkušený
Já ho nechával měnit,vyšlo to na cca 14000 i s prací-vyhřívané.Focusini píše:Máte přehled, kolik by stálo nové přední okno ?
Bez vyhřívání se to pohybuje od cca 5000 do 9000,jak u koho.
Nejlepší je to udělat přes pojišťovnu,aby jsi to nemusel platit.
Eibach,Green Twister....

- Focusini
- Junior
- Honza
- Zkušený
Stačí mít známýho,se kterým se domluvíš,že jsi jel za ním a odletěl mu šutr.Nebo si připojisti sklo,cca za 500 Kč na rok a nemusíš nic zdůvodňovat,prostě to nahlásíš,vyměníš a hotovo.Ještě si klidně můžeš domluvit,jestli chceš tónované,s pruhem,nebo bez pruhu.... Já to udělal a No problem,jen jsem podepsal fakturu v servisu a jinak nic.Teda krom telefonátu na pojišťovnuFocusini píše:Ty joZjistil jsem, že když vyleze sluníčko a podívám se skrz sklo, je tam hodně nepatrných ďubek...nepůsobí to moc dobře. No tak to udělám přes pojišťovnu, slyšel jsem o tom, tak se poptám.
Eibach,Green Twister....

- Focusini
- Junior
- strasnyde
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si to chlapik z pojistovny prohlidne a nic tam neni, tak plati pojistka od druhyho dne. Pokud tam neco najde, tak udela zapis a na to se to nevztahuje. Nebo se na to nemusi chodit divat vubec (rekni ze mas auto treba v servisu nebo nekde) a pak ma pojistka platnost az po uplynuti 30 dnu. Ale uznaj vsechno 

- omer
- Nováček
- Ahmed
- Test driver