poradte-koupě fordu focus ll

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
pepapep
Nováček
Nováček

poradte-koupě fordu focus ll

Příspěvek od pepapep » 13.02.2010 19:52

Uvažuji o koupi fordu focus ll.Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s těmito autobazary, případně
bych uvítal jakékoliv připomínky k těmto nabízeným FoFo.Předem děkuji za odpovědi. http://deltaautocz.otomoto.cz/ford-focu ... 27579.html http://www.referentskevozy.cz/ford-focu ... popis-vozu

stand
Zkušený
Zkušený

Re: poradte-koupě fordu focus ll

Příspěvek od stand » 13.02.2010 20:56

Ten srtříbrňák má najeto spíš 139tis než 39tis :lol:
Hlavně že garantujou kilometry..

Tibi
.
.

Příspěvek od Tibi » 13.02.2010 21:57

zober moj za 9000 a mas pokoj :lol:
sorry za OT
Focus ST300+
Focus RS360

Obrázek

pepapep
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepapep » 15.02.2010 17:59

stand píše:Ten srtříbrňák má najeto spíš 139tis než 39tis :lol:
Hlavně že garantujou kilometry..

Myslel jsem si to taky,že budou mít víc než 100t.km najeto a podle toho co jsem tady četl
nebude to jinde v jiných bazarech o nic lepší.Ach jo!

stand
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od stand » 15.02.2010 18:20

Zkus třeba http://www.rakar.cz
Auta od nich se zdají být poctivá..

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autotiptop » 15.02.2010 20:39

Proč se tady nenapíše veřejně místo okecávání a referencí následující prohlášení?

"Ano, prohlašuji na svou čest, že chci Focuse II, nebo C-Maxe, nebo vlastně nevím, co chci. Dále prohlašuji, že ćhci za každou cenu ušetřit. Chci pořídit auto, které se pohybuje na prvních stránkách inzerce. Nejlépe pokud by bylo (řazeno dle ceny) úplně první.
Prohlašuji, že nesouhlasím s názorem některých prodejců, kteří znají trh v SRN a ví, že za české ceny se nedá přivézt auto bez "háčku".
Beru na vědomí, že koupím stočené italské auto, domlácenou španělskou autopůjčovnu, opravenou bouračku z Francie (stočenou), nebo při nejlepším stočené auto od Tureckého handlíře ze SRN.
S tím vším souhlasím a prohlašuji, že mi nejde o nic jiného, než o cenu.
Budu si dávat schůzky s prověřenými prodejci a budu od nich tahat rozumy a názory i když vím, že mi potvrdí vše výše uvedené.
Budu si o jejich názorech myslet svoje, ale tipcars a sauto nelžou a ceny jsou přece jasné.
Jsem smířený s tím, že budu každý večer co večer, den co den, hodinu co hodinu špekulovat a stejně nic nevymyslím.
Jsem si vědom, že za nízkou cenu nemůžu čekat zázraky, ale s náturou českého člověka očekávám slevu zadarmo.
Prohlašuji, že nemíním číst rubriku recenze autobazarů, protože nechci si kazit iluze, když mám takovou super nabídku a zároveň slibuji, že po nákupu takového auta nebudu v této rubrice otravovat, protože vím, že si za to můžu jen a jen sám."

Toto prohlášení není mířeno zrovna proti autorovi tohoto vlákna, ale hodí se tady taky. Pokud jsem někoho tímto urazil, tak se omlouvám a prosím administrátory o smazání tohoto příspěvku. :wink:

O
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce

Meda
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Meda » 15.02.2010 20:48

:lol: :lol: :lol:
Ford Focus II kombi r.v. 2004 1.6 100PS Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 16.02.2010 07:22

ja se pod to uplne podepisu , i kdyz existujou vyjimky mezi zakazniky , kteří mely podobne představy a nakonec pochopily ze v nemecku (nemyslim dalsi zeme unie ) nejsou charitativni automobilove organizace a pokud chteji nejaky ten cent usetrit , tak to vzdy je na úkor neceho . jeste bych doplnil toto :

Proto bych chtel dovezt auto od nekoho z čech protoze chci po nem zaruku na vsechno a to nejlepe na 2 roky , protoze kdyz si ho privezu sám tak mi ani ten opaleny nemec s turbanem nebude ani rozumet ze chci zaruku a kdyz bych neco reklamoval tak mu stale bude vypadavat signal .
Dále když jsem nakonec nic v nemecku nesehnal (kdyz jsem rekl ze jsem z cech a chci 3000euro slevu jako jsou bezne auta u nas v bazaru tak jsem se dozvedel ze dvere nejsou Tür ale Arschloch {aspon to rikali a a ukazovaly na dvere }) tak si nakonec koupim to nejlevnejsi co nabizi tipcars a sauto a nasledne budu chrlit dotazy ze mi tohle a tohle nejde a zere olej , tamto a tohle klepe atd atd .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“