richisan píše:tapa: Ja by som z uvedenych dvoch bral radsej Conti, su suprove, tichsie a maju o nieco vyssiu zivotnost ako GY, ale nepises, ci je pre teba dolezitejsi grip alebo zivotnost, podla toho sa rozhoduj. Z vlastnej skusenosti ti ale urcite odporucam Pirelli PZero Nero![]()
To co pozadujes,ti splni GY na vybornu.tapa píše:richisan píše:tapa: Ja by som z uvedenych dvoch bral radsej Conti, su suprove, tichsie a maju o nieco vyssiu zivotnost ako GY, ale nepises, ci je pre teba dolezitejsi grip alebo zivotnost, podla toho sa rozhoduj. Z vlastnej skusenosti ti ale urcite odporucam Pirelli PZero Nero![]()
No moje pozadavky by byli.Aby dobre-hodne sedeli.Jak na sucuhu tak na mokru.A zivotnost aspon 20000km
No a nebo opačně. Firmy se budou předzásobovat a aby dostali lepší rabaty na celou sezónu tak se budou snažit nakoupit a prodat co nejvíce hned na začátku.KUTAC píše:Meda: to da rozum, ceny budu za mesiac-dva vyssie
A jaký rozměr a dezén tam chceš dávat?alexino píše:no taky me to ceka, vypada to na Contiky, akorat nevim, jestli je velky rozdil mezi rychlostnima indexama, H-čka by mě stačily, jsou ale znatelně dražší, klasiky V-čka jsou levne, ale předpokládám že mají měkčí směs, takže se budou rychleji sjíždět... Nebo se pletu?
alexino píše:Meda: 205/55 R16... no a zatim sem pro Continentaly PremiumContact2 a nejspíš s rychlostním indexem V (pokud nenajdu rozumný důvod investovat do nižšího H za vyšší cenu...) Vesmes se ridim doporucenim znamych a testama, ve kterych tyhle vychazi prakticky nejlepe. Pak se mi jeste pozdavaly Michelin Primacy HP, ale ty me prijdou dost drahy na to ze nejsem zas az tak presvedcen o tom ze by byly lepsi...
btw ty delas i do gum? pokud jo, tak kdyztak pisni....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host