FoFo II, AUX a USB vstup
-
- Nováček
Re: FoFo II, radio CD 6000, AUX a USB vstup?
Ja prave mam vsechnu muziku v mp3. V escu jsem pripojil pres adapter iPoda a nic jsem neresil. Ve fofu mam radio s ovladanim na menic a ne s aux, takze mi toho moc nezbyva, kdyz nechci moc investovat. Tak az zbydou nejaky prasule na tuhle zbytecnost tak to zkusim a dam vedet.
FF II 2,0 Tdci Ghia kombajn
-
- Test driver
Šak jde dodatečně dodělat i AUX vstup a je to mnohem lacinější...
Popis je tu ve vlákně. Nebo chceš vyzkoušet jen USB vstup ?
Popis je tu ve vlákně. Nebo chceš vyzkoušet jen USB vstup ?
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
-
- Nováček
Ja mam na radiu CDDJ ne AUX. Mozna blbe hledam, ale stejne jsem nenasel jak tam dostat klasickej aux. Proto potrebuju ten adapter.
- Anduril
- Test driver
AUX tam jde dostat, ale musel bys vymenit radio za to s AUX tlacitkem. Pak to tam jde dodelat za cenu par stovek.
-
- Nováček
No to je reseni
Chce snad nekdo vymenit radio s AUX za moje s CDDJ (samozrejme bez toho menice)?

Chce snad nekdo vymenit radio s AUX za moje s CDDJ (samozrejme bez toho menice)?
-
- Test driver
Isteho casu som tu spominal,ze AUX vstup je velmi nekvalitny a slabucko hra,proste,ze to je nic moc a banoval som za usb portom.momentalne som AUX vyskusal v mojom aute,kde je zivene z blaupunkt dvd navigacie a som fakt milo prekvapeny.Hra to velmi slusne.Neviem si to vysvetlit.Ci som predtym robil nejaku chybu pri nastaveni,alebo neviem co ine,proste v tomto pripade to hra velmi slusne a dostatocne hlasno a aj kvalitka sa celkom da.Este mozno porozmyslam aj nad tym "ošaleným" USB cez pripojenie ovladania cd menica,ktore moj Blaupunkt podporuje.
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nie nie, chybu si nerobil, to SONY AUX hra fakt mizerne (slabo) musim to vypeckovať aby to hralo ako-tak, co samozrejme vypeckuje aj šum...
takže to bude tym Blaupunktom.
Drzim palce pri zhanani USB2Connect pre Blaupunkt s ovladanim CD-changera, to by si mal potom vazne vklude audio. Este by ma zaujimalo ci by to obsluzilo aj USB HDD okrem USB flash-ky

Drzim palce pri zhanani USB2Connect pre Blaupunkt s ovladanim CD-changera, to by si mal potom vazne vklude audio. Este by ma zaujimalo ci by to obsluzilo aj USB HDD okrem USB flash-ky

- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
na tvojom mieste by som hladal adapter na USB a nedorábal AUX. Tie adaptéry pouzivaju prave komunikacnu zbernicu pre CD-changer, takze mas celkom sancu ze zozenies funkcne riesenie pre USBsda píše:Ja mam na radiu CDDJ ne AUX. Mozna blbe hledam, ale stejne jsem nenasel jak tam dostat klasickej aux. Proto potrebuju ten adapter.

-
- Test driver
To kolik času trávíš v autě že ti nestačí "fleška"bee píše:Este by ma zaujimalo ci by to obsluzilo aj USB HDD okrem USB flash-ky![]()

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Anduril
- Test driver
Pravda, u Sony je AUX horsi, nez u 6000CD.. ale jinak sony hraje lip, takze mi to az tak neva 

- Nepér
- Zkušený
Taky bych měl jedno k výměněsda píše:No to je reseni![]()

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- Ragnaroks
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem zeptat, jestli je možné připojit k rádiu s navi značky Denso externí USB. Kamárad mi totiž dnes říkal, že to bude určitě mít jaký si changer, nevyznám se v tom a tudíž nevím, o co jde
. Díky za odpověd.

FORD Focus Ambiente sport, 1.6 TDCi , 80Kw, 2005
- dallasCZ
- Nováček
tak zaprvé: tvoje otázka nemá v tomto threadu co dělat.Chtěl jsem zeptat, jestli je možné připojit k rádiu s navi značky Denso externí USB. Kamárad mi totiž dnes říkal, že to bude určitě mít jaký si changer, nevyznám se v tom a tudíž nevím, o co jde. Díky za odpověd.
za druhé: ani si nevyspecifikoval co máš přesně za autorádio s navigací (denso? WTF

za třetí: pokud umíš číst,tak si přečti technické informace o té kráse co si budeš kupovat a tam to budeš mít napsané ne?
-
- Test driver
No,nebol by som taky tvrdy k Regnaroks-ovi,aj ked trochu rozosmial aj mna s tym jakymsi changerom
Otazku polozil v spravnom vlakne.
Denso samozrejme vyrobcom navigacie pre Ford donedavna bol.Teraz zostal vyhradne uz iba Blaupunkt.
Kto nieje velmi technicky zdatny,aj navod mu vela nepovie.
Ci je mozne to pripojit k Denso navi skusenost nemam,lebo v tej dobe,ked sa Denso ponukal Ford tento druh conectivity/pripojenie/ este neponukal.Zacal to ponukat az od nejakeho septembra 2008 s modelovou radou navigacii Blaupunkt FX a NX.
Urcita moznost pripojenia USB portom tu je cez tebou spominany vystup na cd changer/menic diskov/.Je to myslim popisane aj v tomto vlakne,ale hladanie necham na tvojej aktivite

Otazku polozil v spravnom vlakne.
Denso samozrejme vyrobcom navigacie pre Ford donedavna bol.Teraz zostal vyhradne uz iba Blaupunkt.
Kto nieje velmi technicky zdatny,aj navod mu vela nepovie.
Ci je mozne to pripojit k Denso navi skusenost nemam,lebo v tej dobe,ked sa Denso ponukal Ford tento druh conectivity/pripojenie/ este neponukal.Zacal to ponukat az od nejakeho septembra 2008 s modelovou radou navigacii Blaupunkt FX a NX.
Urcita moznost pripojenia USB portom tu je cez tebou spominany vystup na cd changer/menic diskov/.Je to myslim popisane aj v tomto vlakne,ale hladanie necham na tvojej aktivite

- Ragnaroks
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tomto foru nováček a zřejmě nevím, jak to tu chodí. Nevím, jak jsem měl napsat typ rádia, protože v návodě jsem to nenašel, na něm to napsené neni a to číst umim. Vím jen, že je značky denso a nevím, co si myslel tím, že si budu něco kupovat, já už to koupené mám, dovezl jsem focuse z Německa a už to v něm bylo.
Jen jsem si myslel, že i když je zde diskuze o rádiu 6000, může mít někdo nějakou zkušenost i s rádiem od Densa. Proto nechápu, proč musíš být hned tak ostrý, jako kdybych tě nečim urazil. Je vidět, že i zde se najdou nepříjemní lidé.
Jen jsem si myslel, že i když je zde diskuze o rádiu 6000, může mít někdo nějakou zkušenost i s rádiem od Densa. Proto nechápu, proč musíš být hned tak ostrý, jako kdybych tě nečim urazil. Je vidět, že i zde se najdou nepříjemní lidé.
FORD Focus Ambiente sport, 1.6 TDCi , 80Kw, 2005