Mytny system SR
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mytny system SR
co k tomu dodat...
je mi z toho na grc grcaty. kua. proste na sk je to tak a neverim, ze to niekedy bude inak.
je mi z toho na grc grcaty. kua. proste na sk je to tak a neverim, ze to niekedy bude inak.
Focus 5D, 2.0 Duratec, Ghia, Chill metla
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
- Quickie
- Moderátor

česká reportérka musí sprdnuť riaditeľa skytollu, lebo slovákom už ani rozhovory neposkytuju kurvy prašivé.. a ten jebo len to iste dookola.. operativne to riešime.. hahaha
že dopravcovia si za to možu sami lebo sa neregistrovali a podobne blablabla...
Ako keby tí turci, poliaci a neviem kto este boli v tomto banánistane každý den a mali času na registráciu..
OBU jednotky mali byt na každom hranicnom prechode v tísíckach kusov.. HOWGH!
príde tirák z Bangladéša, kúpi, zaplatí, namontuje a ide dalej... čo tu jaka registracia???
mýtne brány som dnes od Trnavy po Revúcu videl asi dve... a to je 200 km spoplatnenych ciest. jednu pri Zlatych Moravciach.. a tu druhu ani neviem ci som vobec niekde videl.. to som napísal len tak, lebo jedna sa mi zdá malo.. ale tu je mozne secko... na 200km useku jedna (dve) mýtnice???? ako to môže preboha rátať??
stahujte peticne harky a podpisujte

- Přílohy
-
- PETICNA_LISTINA.pdf
- (144.01 KiB) Staženo 178 x
- spigot
- Test driver
quickie: mytne brany neries, pretoze tie sluzia len na kontrolu kamionov a komunikaciu s jednotkami, nie na pocitanie prejdenych km. Prejdene km rata samotna jednotka na zaklade gps suradnic.
- killerhammer
- Test driver
ja som uz peticiu podpisal v pondelok 

- vcedula
- .
tak vraj sa kamionisti chystaju na akciu
Asi zajtra zostanem na home office
http://natankuj.sme.sk/c/5181896/bratis ... ionov.html
Asi zajtra zostanem na home office
http://natankuj.sme.sk/c/5181896/bratis ... ionov.html
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- spigot
- Test driver
Ani sa necudujem. Po tom dnesnom vyhlaseni p. Vazeneho, ze vsetko prebieha na vybornu tak to v tejto situacii dokaze povedat len arogantny ignorant.
- Quickie
- Moderátor
som pozeral celu tlacovku na TA3
Važny: spravca myta to zvladol velmi dobre... povedal by som ze excelentne, ale kvoli drobnym problemom je to "len" velmi dobre...
pobavila ma odpoved na tušim predposlednu otazku novinara... ohladom spotrebnych dani, ze Fico sluboval ich zniženie
odpoved: ale my sme ich nezvysovali ako predosla vlada... kvoli krize to nepojde. štandardna naučena odpoved.. toto papagajuje cela vlada.. hlavne ze 2006-2008 o krize nebolo ani chyru ani slychu.. najhorsie na tom je, že tu budu dalsie 4 roky
strielat to rad radom
Važny: spravca myta to zvladol velmi dobre... povedal by som ze excelentne, ale kvoli drobnym problemom je to "len" velmi dobre...
pobavila ma odpoved na tušim predposlednu otazku novinara... ohladom spotrebnych dani, ze Fico sluboval ich zniženie
odpoved: ale my sme ich nezvysovali ako predosla vlada... kvoli krize to nepojde. štandardna naučena odpoved.. toto papagajuje cela vlada.. hlavne ze 2006-2008 o krize nebolo ani chyru ani slychu.. najhorsie na tom je, že tu budu dalsie 4 roky
strielat to rad radom
- vcedula
- .
ja im drzim palce. Je treba poukazat na jednoznacnu chybu a prinutit vladu, aby si priznala chybu, lebo oni si nic ani za svet nepriznaju. Ked cely weekend bude zablokovana doprava, tak snad to uz s ludmi pohne. Ale chce to pridat sa aj inde, nie len tu. Dnes som pocul, ze na Strecne stoja nejake kamiony. Takto by to malo zafungovat aj inde, blokovat hlavne platene cesty, aby sa doprava riadne skomplikovala a donutila tych darmozracov neokriochanych, aby nieco spravili.
Dnes som cital dobre prirovnanie, ze ako sa plati myto na slovensku:
je to tak, ako keby si isiel kupit flasku piva a musel by si kupit celu bednicku.
Dnes som cital dobre prirovnanie, ze ako sa plati myto na slovensku:
je to tak, ako keby si isiel kupit flasku piva a musel by si kupit celu bednicku.
- Quickie
- Moderátor
ja cital taketo:
ides do obchodu, zaplatiš cely chlieb a daju ti tretinu
toto je tiez dobre
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/215120/A ... -myta.html
ides do obchodu, zaplatiš cely chlieb a daju ti tretinu
toto je tiez dobre
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/215120/A ... -myta.html
- killerhammer
- Test driver
tu by som zacal rozlisovat
jedna vec su poziadavky na zmeny tarif mytneho, nizsiu spotrebnu dan na PHM - tu suhlasim aj som podpisal peticiu
a druha vec su tie kolony co stoja na nakup citaciek. kto tam stoji? ti dopravcovia ktori tak neucinili dopredu, proste sa na to vykaslali s tym, ze nejako bude
tak nejako je
jedna vec su poziadavky na zmeny tarif mytneho, nizsiu spotrebnu dan na PHM - tu suhlasim aj som podpisal peticiu

a druha vec su tie kolony co stoja na nakup citaciek. kto tam stoji? ti dopravcovia ktori tak neucinili dopredu, proste sa na to vykaslali s tym, ze nejako bude
tak nejako je

- Quickie
- Moderátor
killy nemusia to byt prepravcovia ktorí pravidelne jazdia na Slovensko pripadne nim len tranzituju.. mozno sa tu sporadicky objavia raz za polroka. Nejaky živnostnik z Aš-u ktory ma dva kamiony sa nebude trepať cez cele čechy aby si tu kupil vopred OBU krabicu. Proste sa spoliehali na to, že tych OBU bude na hraniciach dostatok a bude vyriesene aj platenie kartami... čo teda aj malo podla mna byt.. tuto skytoll zlyhal na plnej čiare
- killerhammer
- Test driver
prave sa mi nezda, ze su tam len takyto prepravcovia, podla mna sa na to vysrala velka vacsina
aj ked minister hovori len o 0.02%
druha vec je, ze by asi bolo lepsie to myto zaviest neskor, nie 1.1, kvoli posviatkovemu naporu

aj ked minister hovori len o 0.02%

druha vec je, ze by asi bolo lepsie to myto zaviest neskor, nie 1.1, kvoli posviatkovemu naporu
- vcedula
- .
tych OBU je dost, problem je v tom, ze (vraj) ceska mytna krabicka sa vybavuje 5 min, ale slovenska 40 min, pricom to robia 2 ludia (na oravskom priechode do PL). Takze za 1 hod dokazu spravit tak 4 kamiony, tzn mozno aj 100 za den na jednom priechode. Ved to je trapne zlyhanie a podcenie situacie, preco to trva tak hrozne dlho ?
A este horsie je, ze oni s tymto stavom pocitali, teda podla hlavneho bossa zo SkyTollu. Vraj s tymto stavom ratali, upozornovali na to a tym to pokladaju za vyriesene. Ako moze niekto v 21 storoci v krajine EU ratat s tym, ze kamionisti budu stat pri -20 stunoch 4 a viac hodin v zmensenom rade pred dverami mytnice, ci dokonca ze kamiony budu cakat 2 dni v rade na pridelenie krabicky. Ved to je fakt trapne. A oni sa nehambia povedat, ze je to ok, ze oni s tym ratali a ze od pondelka to bude este horsie. Za toto maju lietat zodpovedne hlavy a v tomto kamionistov podporujem.
Dalsia vec su tie formulare. Oni ich tusim spravili v SK, CZ, PL, HU, DE a ENG, pricom HU sa minuli hned prvy den v Rajke (dnes tam vraj uz nebol ani jeden) a po niekolkych dnoch zacali robit aj Rumunske a Turecke, lebo ze je tu vela vodicov aj odtial a ze oni nevedia po anglicky. No tak to teda fakt objavili ameriku, este ze to vsetci vieme, ze tu jazdi vela Turkov a Rumunov, to by som im snad povedal aj ja.
Cele je to uuuplne nahovno, zle vymyslene, nepouzitelne, podcenene, zle zmenezovane, predrazene a neviem co vsetko este. 419 000 EUR za 1 km dialnice za tento system, to je teda uz fakt brutalne vela. Keby toto spravili v trhovej ekonomike, ze by toto chceli niekomu predat, tak ich tan kupujuci (akoze stat) okamzite zazaluje na sud a vymaha od nich nie ze len tie peniaze, co to stalo, ale este aj nahradu skody. Keby som ja nieco take vyprodukoval v robote, tak mam okamzitu vypoved.
Jo, a pobavila ma este jedna vec, s ktorou idu na ficovolicov:
doteraz sme do systemu zaregistrovali 80 000 prepravcov....to si robia uz ozaj prdel ? Ved iba v jednej posratej zdravotne poistovne tolkoto ludi preevidovali na konci roka a nechvalia sa tym, lebo pred 3 rokmi zaevidovali 300 000 o jednej behom 1 tyzdna. A to boli teda ine tlaciva a ine udaje ako na myte. 80 000 je v IT uplne nic, ale ficovolic je tym ohureny.
A este horsie je, ze oni s tymto stavom pocitali, teda podla hlavneho bossa zo SkyTollu. Vraj s tymto stavom ratali, upozornovali na to a tym to pokladaju za vyriesene. Ako moze niekto v 21 storoci v krajine EU ratat s tym, ze kamionisti budu stat pri -20 stunoch 4 a viac hodin v zmensenom rade pred dverami mytnice, ci dokonca ze kamiony budu cakat 2 dni v rade na pridelenie krabicky. Ved to je fakt trapne. A oni sa nehambia povedat, ze je to ok, ze oni s tym ratali a ze od pondelka to bude este horsie. Za toto maju lietat zodpovedne hlavy a v tomto kamionistov podporujem.
Dalsia vec su tie formulare. Oni ich tusim spravili v SK, CZ, PL, HU, DE a ENG, pricom HU sa minuli hned prvy den v Rajke (dnes tam vraj uz nebol ani jeden) a po niekolkych dnoch zacali robit aj Rumunske a Turecke, lebo ze je tu vela vodicov aj odtial a ze oni nevedia po anglicky. No tak to teda fakt objavili ameriku, este ze to vsetci vieme, ze tu jazdi vela Turkov a Rumunov, to by som im snad povedal aj ja.
Cele je to uuuplne nahovno, zle vymyslene, nepouzitelne, podcenene, zle zmenezovane, predrazene a neviem co vsetko este. 419 000 EUR za 1 km dialnice za tento system, to je teda uz fakt brutalne vela. Keby toto spravili v trhovej ekonomike, ze by toto chceli niekomu predat, tak ich tan kupujuci (akoze stat) okamzite zazaluje na sud a vymaha od nich nie ze len tie peniaze, co to stalo, ale este aj nahradu skody. Keby som ja nieco take vyprodukoval v robote, tak mam okamzitu vypoved.
Jo, a pobavila ma este jedna vec, s ktorou idu na ficovolicov:
doteraz sme do systemu zaregistrovali 80 000 prepravcov....to si robia uz ozaj prdel ? Ved iba v jednej posratej zdravotne poistovne tolkoto ludi preevidovali na konci roka a nechvalia sa tym, lebo pred 3 rokmi zaevidovali 300 000 o jednej behom 1 tyzdna. A to boli teda ine tlaciva a ine udaje ako na myte. 80 000 je v IT uplne nic, ale ficovolic je tym ohureny.
- killerhammer
- Test driver
vidis, to je spravny menezer, ziadny problem, idu podla planuvcedula píše:A este horsie je, ze oni s tymto stavom pocitali, teda podla hlavneho bossa zo SkyTollu. Vraj s tymto stavom ratali, upozornovali na to a tym to pokladaju za vyriesene

on time, on budget

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
podla rozhovoru v sme boli tie formulare len po slovensky..vcedula píše:Dalsia vec su tie formulare. Oni ich tusim spravili v SK, CZ, PL, HU, DE a ENG, pricom HU sa minuli hned prvy den v Rajke (dnes tam vraj uz nebol ani jeden) a po niekolkych dnoch zacali robit aj Rumunske a Turecke, lebo ze je tu vela vodicov aj odtial a ze oni nevedia po anglicky.