Ahojte, tak já mám tuto, už jsem ji zde několikrát viděl, mám ji už asi rok, cena snad kolem 400 Kč, asi nejlevnější, co byla v obchodě:), montář není na 5 minut, ale asi tak na 20 minut a mám ji hlavně jako odkládací prostor, příště bych si ale raději vybral odklápěcí a posunovací, tato se musí dát trochu dozadu kvůli ruční brzdě. Divím se, že po roce ještě funguje a dovírá (zavírá se to jen plast na plast, tak čekám, že to může časem odejít). Já mám staré auto 10 let a na ježdění, takže tento typ jsem hlavně koupil na praktičnost, než nějaký estetický dojem. Nevykle se, i když je to přes dva plechy. a ty šroubky v autě pak nejsou ani vidět Ale originál je originál, myslím, že v ceníku Fordu to snad mají za několik tisíc a ta je samozřejmě velmi pohodlná. V Octávkách je i taková, že nemusí být jen ve vodorovné poloze, ale může se o několik stupňů i naklopit. To je asi nejpěknější a nejpraktičtější,co jsem viděl. Jen pro zajimavost foto, jak vypadá ta moje, když to není originál a musí se nastavovat:)). Ale podívejte se i na vrakáč po originálech, určitě si vyberete a určitě bude levnější než nová (jestli se nemýlím, snad nová se montuje za příplatek 8000 Kč

, ale to ještě ověřím u brašuli, ten si to tam nechal v servisu montovat)
1.8 TDDi, r.v. 1999, zrezivělý dříč