Automatické zapínanie vyhrievania predného a zadného skla
- stary_pes
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatické zapínanie vyhrievania predného a zadného skla
Ludia, ja uz som sa seriozne nasral na cele automaticke vyhrievanie skiel. Vypozoroval som, ze vzdy ked sa mi to samo zapina, fofik tazko startuje. Chvilu to vyzera, ze az skape, zaskuci a potom 50 / 50 naskoci, alebo skape. Bez toho ale startuje uplne v pohode.
Idem to normalne reklamovat do Summitu. Snad sa k tomu dostanem este v tomto roku, lebo mam naponahlo, ale budem informovat ako to dopadlo. Proste nechcem, aby sa to zapinalo samo. Co som uplny blb, aby som nevedel kedy potrebujem vyhrievanie skiel?
Idem to normalne reklamovat do Summitu. Snad sa k tomu dostanem este v tomto roku, lebo mam naponahlo, ale budem informovat ako to dopadlo. Proste nechcem, aby sa to zapinalo samo. Co som uplny blb, aby som nevedel kedy potrebujem vyhrievanie skiel?
- Anndy
- Test driver
Tak to hned vypni 

- Quickie
- Moderátor
ja hned po naštartovaní vyhrievanie vypnem. motor nechám pár sekund bežať a ked je treba tak to zapnem nazad. ešte som nemal problém že by mi skapínal motor po štarte
- Anduril
- Test driver
Tak mne se teda myslim zadne vyhrivani nepousti a dneska byly -2°C. To zas bude nejaka zalezitost kus od kusu co.. 

- FUGAS
- Test driver
Mě se to taky zapíná při < 4°C, a taky mi to vadí. Možná by to v servisu uměli vypnout přes počítač ne?
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ráno FF startuje bez problémů, nicméně vyhřívání se mi automaticky nezapíná (ani dnes při -5). Zato já poté co nastartuji, zapnu přední i zadní vyhřívání, klimatizaci naplno, aby se odmlžil interiér a vyhřívání sedačky, aby mi nepřimrzla pr...
Baterka asi dostává pěkně nafrak, co jsem si tady přečetl, ale auto je do 3 až 5 minut připraveno k odjezdu, a to je akorát čas na to, aby děti nastoupily a připoutaly se. Jen jsem si dnes ráno říkal, že vyhřívaný volant by taky nebyla špatná věc
.

Ford Focus II Style Combi, Stríbrná Moondust, 1.6/74kW, 11/2007

- Anduril
- Test driver
Zajimave. Vypada to, ze vsem s FL se to zapina a mne ne, ne ze by mi to vadilo
Ale zajima me jina vec - kdyz se rozne vlocka, melo by to podle navodu pipnout, ale nedeje se tak, ani pri oranzove ani pri cervene vlocce nic nepipa. Chjo
Mozna to i nejak souvisi s tim vyhrivanim.

Ale zajima me jina vec - kdyz se rozne vlocka, melo by to podle navodu pipnout, ale nedeje se tak, ani pri oranzove ani pri cervene vlocce nic nepipa. Chjo

-
- Test driver
A mas vyhriavane aj predne okno?Lebo ak nie,tak sa ti nic same nezapne.A pipanie treba nadstavit v menu pal.pocitaca.
- FUGAS
- Test driver
S tím to nesouvisí, já vyhřívané přední nemám a stejně se to zadní zapíná samo...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
-
- Test driver
A-haa
som myslel,ze to fachci len vtedy,ked su vyhriavane obe

- Anduril
- Test driver
I tak mam vyhrivane obe. V menu pocitace mam zapnute vsechny zvuky ..
- Quickie
- Moderátor
mne to už tiež nejako zaujímavo pípa-nepípa
oranžova vločka - pípalo / už nepípa
červená vločka - pípalo / ešte pípa
dojazd 80km - pípalo / už nepípa (resp.ako sa mu chce)
dojazd 40km - pípalo / ešte pípa
zabudnuté zapnuté svetlá - dlhodobo nepípa
ale ked vypnem motor, otvorím dvere a nebodaj nedam šaltpáku do P, tak vreští jak sprosté
ale neriešim to. Nebol som zvyknutý na takéto fičurinky, takže v poho prežijem aj bez nich.
Na jar skusim odpojiť a zapojiť akumulátor. Možno sa nakopne sam od seba. A ked nie, tak na to kašlem

oranžova vločka - pípalo / už nepípa
červená vločka - pípalo / ešte pípa
dojazd 80km - pípalo / už nepípa (resp.ako sa mu chce)
dojazd 40km - pípalo / ešte pípa
zabudnuté zapnuté svetlá - dlhodobo nepípa
ale ked vypnem motor, otvorím dvere a nebodaj nedam šaltpáku do P, tak vreští jak sprosté

ale neriešim to. Nebol som zvyknutý na takéto fičurinky, takže v poho prežijem aj bez nich.
Na jar skusim odpojiť a zapojiť akumulátor. Možno sa nakopne sam od seba. A ked nie, tak na to kašlem

- Anduril
- Test driver

Akumulator mi pomohl na to ne-pipani svetel, ale vlocka nepipa uz od zacatku, co to auto mam, tak jsem si nejdrive myslel, ze to tak ma byt. Palivo mi myslim jednou zapipalo.
Jinak pas ridice, otevrene dvere (pri jizde) a ta svetla pipaji.
- BobTDCi
- Zkušený
Takže Ford robí samé originály....
Vyhrievanie skiel sa mi samé nespúšťa(čomu som rád), zrkadlá a predné ostrekovače neviem - dnes ráno mi ľavý ostrekovač iba "cikal"..., Otvorené - teda nedovreté dvere VŹDY IBA svietili - nepípali nikdy, pás - väčšinou pípa, ale občas prvé dva cykly iba bliká a pípa až tretí cyklus(tak to už som vôbec nepochopil), klíma sa mi tiež nespustí sama - dnes ráno -6°C, ale zapnem ofuk čel. skla "MAX" a zapne sa všetko dohromady....
Akurát, že dnes ráno mi ani dve minúty nepomohli rozmraziť čelné sklo - a bol na ňom iba hrubší srieň - ani nie ľad....až som začal mať obavy...či vôbec hreje - ale neskôr v meste už som videl - tie zóny pokiaľ hreje a kde už nie...
Ale nemal som z toho dobrý pocit - doposiaľ vždy kým som oškrabal bočné okienka a zrkadlá tak som čelné už iba zotrel....

Vyhrievanie skiel sa mi samé nespúšťa(čomu som rád), zrkadlá a predné ostrekovače neviem - dnes ráno mi ľavý ostrekovač iba "cikal"..., Otvorené - teda nedovreté dvere VŹDY IBA svietili - nepípali nikdy, pás - väčšinou pípa, ale občas prvé dva cykly iba bliká a pípa až tretí cyklus(tak to už som vôbec nepochopil), klíma sa mi tiež nespustí sama - dnes ráno -6°C, ale zapnem ofuk čel. skla "MAX" a zapne sa všetko dohromady....
Akurát, že dnes ráno mi ani dve minúty nepomohli rozmraziť čelné sklo - a bol na ňom iba hrubší srieň - ani nie ľad....až som začal mať obavy...či vôbec hreje - ale neskôr v meste už som videl - tie zóny pokiaľ hreje a kde už nie...
Ale nemal som z toho dobrý pocit - doposiaľ vždy kým som oškrabal bočné okienka a zrkadlá tak som čelné už iba zotrel....

Seat LEON II, 1.9TDI PD 105k, 06/2010´
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001
- Quickie
- Moderátor
toto som zabudol napísať.. robí mi to už tiež takto.BobTDCi píše:pás - väčšinou pípa, ale občas prvé dva cykly iba bliká a pípa až tretí cyklus(tak to už som vôbec nepochopil),
celkom haluz ten ford.

Ale mám ho rád aj tak