Problém s plastem na střešní kolejnici

Odpovědět
oskar
Nováček
Nováček

Problém s plastem na střešní kolejnici

Příspěvek od oskar » 11.12.2009 21:18

Dobrý večer.

Chci se zeptat na jednu informaci. Dnes jsem si domu přivezl Focuse R.V.2007 po té lehkém modernizaci v interiéru a tak podobně. Na střeše mám takové podélné kolejnice které jsou u čelního okna ukončeny takovéma plastama. Ale to je ten problém ani na jedné staně nedoléhají . Jsou takové volné plasty těsně u čelního skla. Nevíte co s tím ??? Žádný cvočky nebo něco podobného jsem neviděl. Upozorňuju že auto nebylo nikdy havarované !!!! A to stoprocentně! Děkuju vám za vaší radu. Děkuju moc. :(

FUGAS
Test driver
Test driver

Re: Problém s plastem na střešní kolejnici

Příspěvek od FUGAS » 12.12.2009 20:58

Myslíš ty plastové lišty co se táhnou po stranách střechy po celé její délce? Jestli jo, tak ty jsou tam přilepené oboustranou lepící páskou...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.12.2009 21:20

on tam bude mit Tdrazku
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

oskar
Nováček
Nováček

Příspěvek od oskar » 13.12.2009 20:21

Na té střeše jsou takové kolejnice ve tvaru U. Ana konci u čelního skla je to ukončeno takovejma asi 15cm dlouhejma plastama aerodynamicky tavrovanýma . Dneska jsem vyděl jiného Focuse a ten to měl pevně přidělané ! Nevíte jak je to přidělaný a jak by se to dalo opravit?? Jo a v interiéru na sloupkách také u čelního jsou ty plasty taky ta nějak divně držej. Mněl jsem tři focusi první generace a byl jsem spokojen spasování a vůbec vše v pořádku. Ale tahle druhá generace a vlastně dva roky starý auto a takový nedokonalosti tak to je fakt ubohý!!! Je to čím dál větší shit!!! :evil:

sibari
Nováček
Nováček

Příspěvek od sibari » 15.12.2009 17:33

No ,nechcem byť zlý prorok,ale nebolo to búrané na strechu :?: :idea: Kto ti to zaručil,že to nebolo havarované ? :wink:
FOFO II ,Trend Clipper Combi ( 12/2005)
1,6TDCi 80kW,modrá ink (met),bez DPF,dovoz Belgicko

oskar
Nováček
Nováček

Příspěvek od oskar » 15.12.2009 17:46

Havarované ne ale měnili přední okno i když ve fordu, ale to není známkou kvality. I tam jsou lidi schopní a neschopní!!! Dnes jsem zjistil že tam ulomili na obou stranách ty plastové cvoky a aby tomu nebylo málo tak pro jistotu ješte vylomili na obou plastech na sloupcích zevnitř o okna ty plastové cvoky. Jsou to lemplové jakým není rovno ve fordu!! A dneska mi řekli že je nějaký problém s rozvody které vydávají divné zvuky a to má auto stálej servis jen Ford a najeto pouze 98000 km. Byla to velká chyba ta koupě!!! Už mě to auto fakt ser... . Jak se to nevyřeší tak ho vrátím a pujdu zase do VWŠkoda to nikdy nesklamalo!! :evil:

Ragnaroks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnaroks » 18.01.2010 17:18

Měl jsem stejný problém, mám FF 2005 a na jedné straně střechy jsem měl též odchlíplou lištu. Bourané na střechu to na sto procent nebylo, byla prostě jen odlepená. Řešil jsem to tak, že jsem jí natvrdo přilepil a bylo po problému :D.
FORD Focus Ambiente sport, 1.6 TDCi , 80Kw, 2005

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.01.2010 20:34

oskar píše:Havarované ne ale měnili přední okno i když ve fordu, ale to není známkou kvality. I tam jsou lidi schopní a neschopní!!! Dnes jsem zjistil že tam ulomili na obou stranách ty plastové cvoky a aby tomu nebylo málo tak pro jistotu ješte vylomili na obou plastech na sloupcích zevnitř o okna ty plastové cvoky. Jsou to lemplové jakým není rovno ve fordu!! A dneska mi řekli že je nějaký problém s rozvody které vydávají divné zvuky a to má auto stálej servis jen Ford a najeto pouze 98000 km. Byla to velká chyba ta koupě!!! Už mě to auto fakt ser... . Jak se to nevyřeší tak ho vrátím a pujdu zase do VWŠkoda to nikdy nesklamalo!! :evil:
jéééé jak se rozciluje , co by jsi rekl kdyby ti ty plasty nauctovaly ? protoze bez zniceni se to sundat opravdu neda a mely by se menit .

proc resis ze byla chyba koupe kdyz sis to dal do servisu kde to poskodily ? co ma spolecneho koupe se servisem ? pokud jsi to nekupoval tam . a proc to nejdes do toho forda reklamovat ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Odpovědět

Zpět na „Focus - karoserie 2004 - 2011“