ja mam k autu jeden kluc so svetlom a druhy obycajny - oba s modrym pasikom imobilizeru, s tym obycajnym sa neda otvoriť kapota motoru ( da sa len prvou polohou aby odskocila ale pri otočeni v smere hodinovych ruciciek sa neda zdvihnut)
Je to normálne alebo mam hladat niekde zradu?
Kde na Slovensku - najlepsie BA mi spravia nový klúč - poradí niekto?
BTW - svetlo mi nesvieti, neviem ci je len zla baterka - je hodne nestandardna alebo je problem inde.
dakujem
kolko klucov ma FoFo1 original
- laca
- Nováček
Dostal jsem 1x klic s dalkou a 1x obycejny + pasek s kodem.
Nepochopil jsem v navodu nasledujici "Pro kodovani noveho klice jsou nutne 2 klice. Jestlize jeden ztratite, vezmete vsechny zbyvajici klice k aut. opravci Ford, ktery vam klic na vase naklady nahradi a spolu s ostatnimi naprogramuje.". Rozumel bych tomu, pokud bych mel vic jak 2 klice.
BTW za kde "prechovavat" nahradni klic do SZ budu vdecny, jeste nemam auto zmaknuty (mam jej 2 dny
)
Nepochopil jsem v navodu nasledujici "Pro kodovani noveho klice jsou nutne 2 klice. Jestlize jeden ztratite, vezmete vsechny zbyvajici klice k aut. opravci Ford, ktery vam klic na vase naklady nahradi a spolu s ostatnimi naprogramuje.". Rozumel bych tomu, pokud bych mel vic jak 2 klice.

BTW za kde "prechovavat" nahradni klic do SZ budu vdecny, jeste nemam auto zmaknuty (mam jej 2 dny

- kajicek
- Nováček
Re: kolko klucov ma FoFo1 original
Ja v bazaru dostal dva klíče, jeden se světlem a jeden obyčejný, se kterým nenastartuju, akorat se rozbliká imobili to udelal poprve, tak by se ve me krve nedorezal, ale jak si mam nakodovat dalsi to nevim
))

Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000
- Filous
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
V obou případech v pořádku dva klíče jsou normálně originál v závislosti na výbavě je buď jeden se světlem nebo s třemi dálkovími ovladači a druhý vždy jen obyčejný se kterým by se ale mělo dát uplně normálně nastartovat jestli to nejde někde je chyba nejspíše není nakódovaný ! Kódovat se dají další nové klíče ale jen za pomoci obou funkčních nakódovaných klíčú maximálně však osm návod je v příručce ( návod k obsluze vozu ) jinak vám vydají nový klíč v každém autorizovaném servisu ale za kolik to nevím !
1.8 16v Ghia combi 1999
- kajicek
- Nováček
jj, tten navod jsem cetl, proto jsem taky cumel, kdyz jsem tam vrazil ten druhej klic a jen to blikalo, jeste jsem zapomnel, ze jsem k nemu dostal stitek. Mozna je problem v te civecce, co je pod tim modrym plastem, jde mi to cely vyndat ven
Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000