kolko klucov ma FoFo1 original

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Onder
Nováček
Nováček

Příspěvek od Onder » 01.08.2007 10:24

ja mam k autu jeden kluc so svetlom a druhy obycajny - oba s modrym pasikom imobilizeru, s tym obycajnym sa neda otvoriť kapota motoru ( da sa len prvou polohou aby odskocila ale pri otočeni v smere hodinovych ruciciek sa neda zdvihnut)
Je to normálne alebo mam hladat niekde zradu?
Kde na Slovensku - najlepsie BA mi spravia nový klúč - poradí niekto?

BTW - svetlo mi nesvieti, neviem ci je len zla baterka - je hodne nestandardna alebo je problem inde.

dakujem
FORD FOCUS 1.6 16V KOMBI r.v. 2000, Silver<br>Obrázek

laca
Nováček
Nováček

Příspěvek od laca » 02.08.2007 00:17

Dostal jsem 1x klic s dalkou a 1x obycejny + pasek s kodem.
Nepochopil jsem v navodu nasledujici "Pro kodovani noveho klice jsou nutne 2 klice. Jestlize jeden ztratite, vezmete vsechny zbyvajici klice k aut. opravci Ford, ktery vam klic na vase naklady nahradi a spolu s ostatnimi naprogramuje.". Rozumel bych tomu, pokud bych mel vic jak 2 klice.:roll:

BTW za kde "prechovavat" nahradni klic do SZ budu vdecny, jeste nemam auto zmaknuty (mam jej 2 dny :) )
Ford Focus Combi 1.8 TDCi 74kW, 2004, modrá tonic
Obrázek

kajicek
Nováček
Nováček

Re: kolko klucov ma FoFo1 original

Příspěvek od kajicek » 05.12.2009 20:45

Ja v bazaru dostal dva klíče, jeden se světlem a jeden obyčejný, se kterým nenastartuju, akorat se rozbliká imobili to udelal poprve, tak by se ve me krve nedorezal, ale jak si mam nakodovat dalsi to nevim :o))
Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000

Filous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filous » 07.12.2009 19:40

V obou případech v pořádku dva klíče jsou normálně originál v závislosti na výbavě je buď jeden se světlem nebo s třemi dálkovími ovladači a druhý vždy jen obyčejný se kterým by se ale mělo dát uplně normálně nastartovat jestli to nejde někde je chyba nejspíše není nakódovaný ! Kódovat se dají další nové klíče ale jen za pomoci obou funkčních nakódovaných klíčú maximálně však osm návod je v příručce ( návod k obsluze vozu ) jinak vám vydají nový klíč v každém autorizovaném servisu ale za kolik to nevím !
1.8 16v Ghia combi 1999

kajicek
Nováček
Nováček

Příspěvek od kajicek » 07.12.2009 20:46

jj, tten navod jsem cetl, proto jsem taky cumel, kdyz jsem tam vrazil ten druhej klic a jen to blikalo, jeste jsem zapomnel, ze jsem k nemu dostal stitek. Mozna je problem v te civecce, co je pod tim modrym plastem, jde mi to cely vyndat ven
Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“