neznáte náhodou prodejce

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
roverx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

neznáte náhodou prodejce

Příspěvek od roverx » 04.12.2009 08:03

Zdravím Vás Focusáci,

zde přikládám odkazy na jeho inzerci:

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/7754557
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/7715101

Jedná se o nějakého Zdenka Kosteleckého, ptám se proto, že od něj mám kupovat toho "modráka". Vím, že to nění asi nějaký prověřený prodejce pravě, že vozy má foceny zřejmě na svém dvoře. U aut je uveden původ německo, odtud právě pramení mé obavy abych náhodou nenaletěl.
Zda-li jste měli s tímto pánem náhodou co do činění, rád bych se dozvěděl o koho jde. Popř. mi můžete poradit na co si dát velký pozor.

Je to pro mě lákavá koupě a nerad bych se spálil, přeci už se jedná o nějaký balík-kór když to budu platit na dřevo

S díky za vaše poznatky Standa
Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: neznáte náhodou prodejce

Příspěvek od junior » 04.12.2009 08:52

To je jednoduchý, píše tam, že je to referentský auto přímo z Froda, tak prostě cinkni do německa a ověř si to :wink:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 04.12.2009 09:04

ten druhy odkaz co je tam fofo za 288 litrov... ten má nejaký iný stredový tunel.. odkladacie priestory:
ten pod klimou nemá dvierka, ale to má ako model pred FL
a aj na flaše to má nejak inak urobené.. :roll:

roverx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roverx » 04.12.2009 09:11

junior píše:To je jednoduchý, píše tam, že je to referentský auto přímo z Froda, tak prostě cinkni do německa a ověř si to :wink:
no jo, ale kde mám cinkat, když nevím kde vůz byl :-( snad se dozvím více až se s ním dnes spojím, chci po něm jestli mi nepošle VIN a okopčený techničák se serv. knížkou apod.-pak se uvidí :-D
Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 04.12.2009 09:28

na druhou stranu, já když jsem kupoval Montika, tak jsem s ním jel hned naproti do Charouze, jestli mi k němu něco řeknou(původem byl od nich), chlapík mi k tomu řekl, že auto je od nich, kdy bylo vyrobený, jakou mělo výbavu a na zbytek že si mám zavolat tam kde to bylo servisovaný, tak jsem volal rovnou do Rašina v Brně, tam mi ženská řekla že nesmí podávat informace, když to auto jako ještě není moje, tak jsem tam volal za deset minut znovu, vzal to chlap, řekl mi že na tom měnili čelní okno, ale jinak že neví, tak jsem se nas*al, a jel jsem tam, byl tam zase jinej chlap a z toho jsem teprve vytáhl všechny info co jsem chtěl.

Z toho mi vyplývá,že když chcu něco vědět, tak telefon je ten méně spolehlivej prostředek :roll: :roll:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“