Příspěvek
od vcedula » 28.10.2009 12:39
kazdy ma na to svoj nazor a postoj. Cobu som spomenul len preto, lebo tu bolo niekde spomenute, ze MBank je kryta Cobou, ze sa nemame coho bat. Chcel som len tuto akoze istotu vyvratit. Samozrejme, bankovy sektor je nevyspytatelny a jedno chybne rozhodnutie moze banku polozit. Ale vzhladom na to, ze ja banku potrebujem na to, aby mi dala nejake sluzby, kvalitne sluzby, tak vidim ako prilis velke riziko len tak pobehovat po co najnizsich poplatkoch.
To je vsetko. Vybehnem raz na pizzu a mam po vsetkych poplatkoch, ktore by som usetril tym, ze prejdem do nejakej bezpoplatkovej institucie. Ak by som riesil, tak radsej uroky na uveroch a nie poplatky za vedenie uctu, ci usetrim 2.5 EUR alebo nie.
Ale vratme sa k teme. Tuna kolega uz podal podnet na bankoveho ombutsmana. Som fakt zvedavy, ako to dopadne. Ale predpokladam, ze v obchodnych podminekach bude napisane, ze banka moze zmenit vysku poplatku bez udania dovodu, avsak klient o tom musi byt informovany minimalne 1 mesiac vopred. A je po staznosti.