Zapalovaci svicky - Mondeo
-
- Test driver
Re: Zapalovaci svicky - Mondeo
Nechapes,nevysvetlis,lebo ani sam nevies.Nechajme to tak 

-
- Zkušený
Proč by jsme to měli nechat tak?
Jsi to tady řešil tak to řeš dál.
Vyvrať mi nějakým odkazem to zvýrazněné.
Jsi to tady řešil tak to řeš dál.
Vyvrať mi nějakým odkazem to zvýrazněné.
Já ti dal odkaz kde je psáno o jiných značkách vyrábějících pro Ford své výrobky splňující požadavky pro vozy Ford a proto nesou označení Motorcraft = že označená krabička se svíčkou NGK toto splňuje. Budu vděčný když mi dáš odkaz kde by bylo zřejmé, že toto označení musí být přímo na výrobku.m.a.x.i.m.u.s píše:Je to značka výrobku kterou doporučuje Ford pro své vozy a nikde není napsáno, že toto musí být napsáno i na výrobku.
Ex ST220 model 2004
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že je absolutně jedno jestli máš v autě svíčku od NGK nebo od motorcraftu pokud je to jedno a to samé, je to stejný jako by se foki ďurdil, že má v ST motor z volva a při koupi by o tom nevěděl
Třeba je to jen důsledek jednání slevy dodavatele svíček pro Ford, nákupčík chtěl slevu a prodejce řekl OK, ale budu tam mít svou značku pěkně viditelně, slovo dalo slovo proběhlo schválení a od určitého data mohli svíčky putovat k zákazníkovi Fordu tak jak je známe my z mondeí. mě by třeba vadilo kdybych si koupil svíčku. Mohl bych v tuhle chvilku vyjmenovat zhruba na 20 věcí o kterých konkrétně vím kde a pro koho se dělají a někdy to odchází i s popisem kdo to vlastně dělá a někdy to nepoznáš ani náhodou

Třeba je to jen důsledek jednání slevy dodavatele svíček pro Ford, nákupčík chtěl slevu a prodejce řekl OK, ale budu tam mít svou značku pěkně viditelně, slovo dalo slovo proběhlo schválení a od určitého data mohli svíčky putovat k zákazníkovi Fordu tak jak je známe my z mondeí. mě by třeba vadilo kdybych si koupil svíčku. Mohl bych v tuhle chvilku vyjmenovat zhruba na 20 věcí o kterých konkrétně vím kde a pro koho se dělají a někdy to odchází i s popisem kdo to vlastně dělá a někdy to nepoznáš ani náhodou

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Junior
...no, on prostě normálně provokuje a my mu to žerem...
hej, někdo ho už chyťte a zlomte mu všechny prsty ať do té klávesnice už nemůže ťukat
mě už ztoho bolej oči

FM 01 kombi,107kW. ...à essence
-
- Test driver
Este ze tam je dostatok smailikov,lebo inak by som to bral ako porusenie pravidiel fora,pane koumess 

-
- Test driver
Ok,vratim sa teda do boja
Maximus....co sa tyka tvojho zvyrazneneho.Ale ved to ja ani netvrdim a dokonca som pod vahou Vasich foto dokazov uveril,ze priamo na sviecke kombinacia Motorcraft-NGK je/nepredpokladam,ze ju tam niekto dotlacil doma v garazi
/.
Nejde mi vsak stale nejako stravit tvrdenie od Libor71,ze v krabicke zakupenej u original zastupenia Ford,krabicke oznacenej Ford original nahradny diel,alebo Motorcraft s logami Ford,sa nachadzala sviecka,ktoru samozrejme viem,ze nevyrobil ani Ford,ani Motrcraft,ale nejaky vyrobca sviecok,v tomto pripade NGK,sa nachadza sviecka,ktora ma na obale vyrazene jedine udaje a to NGK.Ved to je predsa porusenie obchodnych predpisov a pravidiel a zavadzanie zakaznika,ktory v domenke,ze kupuje original Ford diel za drahe peniaze,vlastne kupuje diel ineho vyrobcu,v tomto pripade NGK,ktory si mohol inak kupit sam za trebars polovicnú cenu.Nejde mi o nic via a o nic menej,tak moje prispevky chapte a nehladajte v nich ziadne,koumessacke provokacky

Maximus....co sa tyka tvojho zvyrazneneho.Ale ved to ja ani netvrdim a dokonca som pod vahou Vasich foto dokazov uveril,ze priamo na sviecke kombinacia Motorcraft-NGK je/nepredpokladam,ze ju tam niekto dotlacil doma v garazi

Nejde mi vsak stale nejako stravit tvrdenie od Libor71,ze v krabicke zakupenej u original zastupenia Ford,krabicke oznacenej Ford original nahradny diel,alebo Motorcraft s logami Ford,sa nachadzala sviecka,ktoru samozrejme viem,ze nevyrobil ani Ford,ani Motrcraft,ale nejaky vyrobca sviecok,v tomto pripade NGK,sa nachadza sviecka,ktora ma na obale vyrazene jedine udaje a to NGK.Ved to je predsa porusenie obchodnych predpisov a pravidiel a zavadzanie zakaznika,ktory v domenke,ze kupuje original Ford diel za drahe peniaze,vlastne kupuje diel ineho vyrobcu,v tomto pripade NGK,ktory si mohol inak kupit sam za trebars polovicnú cenu.Nejde mi o nic via a o nic menej,tak moje prispevky chapte a nehladajte v nich ziadne,koumessacke provokacky

-
- Zkušený
Tak jinak.
Jsou zde názvy svíček NGK Laser platinum, které jsou na netu za 630,- http://www.zbozi.cz/items?q=svicka%20ng ... i1&redir=1
Pak ještě název NGK ptr6f, které jsou od 390,- http://www.zbozi.cz/items?r=hint&itemTy ... +ngk+ptr6f
Je zde nějaké přadražení oproti Fordu?
A to zde budu stále omílat, že je přece jedno co je v krabiččce za značku, když tento výrobek (označen Motorcraft) jakékoliv značky doporučuje Ford pro své vozy. Opravdu nevidím problém proč by nestačilo označení pouze krabičky.
Třeba olej. Přijde mi, že je na dóze pouze přelepena nálepka a žádná jiná změna se na lahvi neděje a to je to stejné. Prostě krabička je označena Motorcraft a uvnitř je výrobek doporučen pro Ford. Zdůrazním, že obal je označen Motorcraft, svíčka je již výrobek
A Motrocraft není originální díl, ale díl určen pro vozy FORD, toto je důležité pochopit
Asi to nemá smysl řešit, protože píšeš stále dokola to samé a na mé argumenty jen zopakuješ co jsi psal na začátku...
Jsou zde názvy svíček NGK Laser platinum, které jsou na netu za 630,- http://www.zbozi.cz/items?q=svicka%20ng ... i1&redir=1
Pak ještě název NGK ptr6f, které jsou od 390,- http://www.zbozi.cz/items?r=hint&itemTy ... +ngk+ptr6f
Je zde nějaké přadražení oproti Fordu?
A to zde budu stále omílat, že je přece jedno co je v krabiččce za značku, když tento výrobek (označen Motorcraft) jakékoliv značky doporučuje Ford pro své vozy. Opravdu nevidím problém proč by nestačilo označení pouze krabičky.
Třeba olej. Přijde mi, že je na dóze pouze přelepena nálepka a žádná jiná změna se na lahvi neděje a to je to stejné. Prostě krabička je označena Motorcraft a uvnitř je výrobek doporučen pro Ford. Zdůrazním, že obal je označen Motorcraft, svíčka je již výrobek

A Motrocraft není originální díl, ale díl určen pro vozy FORD, toto je důležité pochopit

Asi to nemá smysl řešit, protože píšeš stále dokola to samé a na mé argumenty jen zopakuješ co jsi psal na začátku...
Ex ST220 model 2004
-
- Test driver
Lenze presne toto robis ty a niele v tejto teme,ale vo vsetkych,v ktorych nasilu presviedcas ostanych o svojej pravde.m.a.x.i.m.u.s píše: Asi to nemá smysl řešit, protože píšeš stále dokola to samé a na mé argumenty jen zopakuješ co jsi psal na začátku...
Suhlasim s tebou iba v tom,ze to nema zmysel riesit

-
- Zkušený
A toto jsi napsal jako co?
Já nevím, přemýšlíš vůbec co píšeš?
Vyčteš mi, co tady píšu a ty děláš to samé, nebo mi chceš tvrdit, že každý tvůj příspěvek z téměř 9t je pouze pravdivá rada bez jakýchkoliv vedlejších rýpnutí, nebu urážení?
Já nevím, přemýšlíš vůbec co píšeš?
Vyčteš mi, co tady píšu a ty děláš to samé, nebo mi chceš tvrdit, že každý tvůj příspěvek z téměř 9t je pouze pravdivá rada bez jakýchkoliv vedlejších rýpnutí, nebu urážení?
Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To co zde maximus píše je pochopitelné.Nevím co se Ti žirafáku nezdá
Holt ford si ty svíčky nevyrobí sám,ale vyrobí mu je nějaká firma,kterou si díky ceně a snad i kvalitě vybere.Svíčky pro ford vyrobí...Na některou prdnou nápis motorcraft,ne některou NGK a na některou oboje.Proč to Ti neřeknu,protože to nevím.Každopádně ford si výrobce ohlídá s kvalitou výrobku a zabalí do krabičky s nápisem motorcraft.Ty se dají koupit v origo servisech za nějakou sumu,jsou pro fordí motory doporučené.Pokud se v autě nešťouráš jako my tady na foru,tak servis necháš na fordu.A víš,že tam budou dávat jen svíčky motorcraft.Ten kdo se v autě šťourá teď ví,že může rovnou koupit tyhle NGK...Prostě mě se to jeví logicky.Zanechal bych prosím všech "válek"...Není to tak dlouho co tu byla poměrně velká bitva a jak to dopadlo...Každej ví něco
Peace 

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ale takto to chodí u všech automobilek. Ford si tyto díly nechává vyrábět renomovanými firmami, které mají s výrobou těchto součásti zkušenosti. Ať se jedná o filtry, svíčky, čepy, tlumiče atd. Pokud chceš ušetřit a to asi chceme všichni je důležité zjistit prrvovýrobce, což není vždy úplně jednoduché. A pokud víme, že výrobcem originálních svíček je renomovaná japonská firma NGK, není nic jednoduššího, než zjistit cenu těchto svíček u dodavatelů náhradních dílů a porovnat s Fordem a koupit ty nejlevnější. Je zajištěna prvovýrobní kvalita za dobrou cenu.
-
- Test driver
Akoze prima hosi,ale vysvetlujete mi to ako nejakemu pekarovi,ktory nema paru o autach,lenze ja pracujem 15-ty rok v automobilovom priemysle a poslednych 6 rokov iba s nahradnymi dielami,takze dik za vysvetlenie 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no, ono zaleži kde konkretne ( na ktorej strane) v automotive pracujes. ale kedze pracujes, tak urcite vies ze FORD ma jednu z najvecsich fluktuacii odvolavok horsi su uz len nemci z M.A.N.zirafak píše:Akoze prima hosi,ale vysvetlujete mi to ako nejakemu pekarovi,ktory nema paru o autach,lenze ja pracujem 15-ty rok v automobilovom priemysle a poslednych 6 rokov iba s nahradnymi dielami,takze dik za vysvetlenie

hadam to staci na vysvetlenie preco je mozne ze v krabicke motorcraft sa nachadzaju bud sviecky motorcraft-NGK alebo aj samotne oznacene NGK
P.S. Zirafak, nebud taky tvrdohlavy aby si si nevybudoval poziciu jedneho admina z iného cz fóra

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

-
- Zkušený
Na Ebay jsem našel za 213,-/ks včetně dopravy.
Jinak ve Zlíně mi po telefonu řekli cenu 286,-/ks (4454955) tak jsem ušetřil 440,-
Jinak ve Zlíně mi po telefonu řekli cenu 286,-/ks (4454955) tak jsem ušetřil 440,-

Ex ST220 model 2004