karl666 píše:nazdar, nemate nekdo zkusenosti s tou opravnou "univerzalni" tuzkou z TV shopu? na aute se mi na dverich objevila ryha od klice cca metr dlouha. popripade jak to dobre a levne zamaskovat? jeste premyslim ze to necham z havarijka striknout.
Ahoj, mne sa minulý rok v lete stalo podobne niečo a to že som prišiel k autu a mal som k+účmi alebo neviem čím ryhu cez celu lavu stranu... to by som ešte prekusol, išiel som pozrieť na pravú stranu a tam to isté.... našťastie t bolo len pod podkladovú farbu, preto som vyskúšal úžasnú ultramodernú super tužku:)))
ale nie, skúsil som a musím povedať že to funguje asi v tak, že tú ryhu ti to dá do farby karosérie a zmizne, avšak ak pozrieš z nejakého iného uhlu a budeš hľadať tú ryhu, tak ju proste nájdeš.. ale podla mna za pár šupiek dobré ošetrenie a zdá sa mi že to je aj proti UV žiareniu a podobné sprostosti.
ja som si povedal, že auto má slúžiť mne a nie já jemu, aj keď toto s tým nemá nič spoločné., ale už si radšej ani nevšímam oškrenie od aut stojacich vedla, oskrety naraznik, buchnute a podobne...

Ale...lovu zdar...