zastříkané plasty od laku
-
- Nováček
zastříkané plasty od laku
Ahoj,
Chtel jsem kupovat Fokuse kombi, vypadal moc hezky, vse fungovalo bezvadně, rok výroby 2006, najeto kolem 100 tisíc. Při podrobnější prohlídce místa, kde se stýká přední blatník, přední sklo a kapota jsem uviděl na plastech těsně kolem blatníku barvu karoserie, jako by byl blatník stříkán pistolí přímo na autě. Stejně tak vypadala i druhá strana tohoto vozu. Prodejce tvrdil stále, že je vůz nehavarovaný a že plast je zašpiněný už z výroby. Pak začal obcházet auto z nějakou krabičkou se zelenou diodou a tvrdil, že je to měřič tloušťky laku.... Skla vypadaly všechny originál (všechny rok výroby 2006), VIN na pár místech co jsem našel byl OK. Více jsem zkontrolovat neuměl. Vedle stál jiný ford focus a byl stejně zastříkaný na stejných místech.
Prodejci jsem neuvěřil a auto nakonec nekoupil, ale chtěl bych se zeptat, co si o tom myslíte a jestli mi prodejce lhal.
Jarek
Chtel jsem kupovat Fokuse kombi, vypadal moc hezky, vse fungovalo bezvadně, rok výroby 2006, najeto kolem 100 tisíc. Při podrobnější prohlídce místa, kde se stýká přední blatník, přední sklo a kapota jsem uviděl na plastech těsně kolem blatníku barvu karoserie, jako by byl blatník stříkán pistolí přímo na autě. Stejně tak vypadala i druhá strana tohoto vozu. Prodejce tvrdil stále, že je vůz nehavarovaný a že plast je zašpiněný už z výroby. Pak začal obcházet auto z nějakou krabičkou se zelenou diodou a tvrdil, že je to měřič tloušťky laku.... Skla vypadaly všechny originál (všechny rok výroby 2006), VIN na pár místech co jsem našel byl OK. Více jsem zkontrolovat neuměl. Vedle stál jiný ford focus a byl stejně zastříkaný na stejných místech.
Prodejci jsem neuvěřil a auto nakonec nekoupil, ale chtěl bych se zeptat, co si o tom myslíte a jestli mi prodejce lhal.
Jarek
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zastříkané plasty od laku
odkud to byl prodejce ? nebylo to z mosnova ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
bylo to z Kladna http://www.automobilypf.cz
konkretne to bylo fofo kombi 2.0 ghia za 215000,-
Ta cena me dost nahlodala.
konkretne to bylo fofo kombi 2.0 ghia za 215000,-
Ta cena me dost nahlodala.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
original to neni , zadny plast neni zastrikany z vyroby protoze se nejdriv nastika karoserie a pak se nastrojuje , tzn neni sance neco zastrikat . ale dobrej argument .

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jednalo se o přestříkané auto.
Z výroby to určitě není a při měření tloušťky laku nevěřím, že by ten přístroj řekl OK.
To co popisuješ je věčný problém. Každy FF, který byl na předek stříkaný, to tam má. Dá se akorát poznat, jak moc bylo auto poškozené. Pokud je např. přelakovaný bok a je lak na bočních lištách, tak je alespoň jistota, že to nebylo odstrojeno a jednálo se tedy jen o nějaké škrábance (to samé platí i o spodních lištách prahů.. To je příklad španělů. Ti to neodstrojují (proto foki narážel na FF z Mošnova).
Mimochodem Hertz (a další autopůjčovny) dělali výprodej po sezóně, takže se zase objeví plno 1,6 benzín v Čechách (2006, tak kolem 60 tkm), ať už přímo, nebo přes Německo, kde se prodejci neostýchají napsat "dovezeno z D". Je potřeba si uvědomit, že auta, která fungovala v půjčovně s nájezdem 60 tkm musí být řádně domlácené a to už vůbec nemluvím o autech, které maji 100 tkm.
Z výroby to určitě není a při měření tloušťky laku nevěřím, že by ten přístroj řekl OK.
To co popisuješ je věčný problém. Každy FF, který byl na předek stříkaný, to tam má. Dá se akorát poznat, jak moc bylo auto poškozené. Pokud je např. přelakovaný bok a je lak na bočních lištách, tak je alespoň jistota, že to nebylo odstrojeno a jednálo se tedy jen o nějaké škrábance (to samé platí i o spodních lištách prahů.. To je příklad španělů. Ti to neodstrojují (proto foki narážel na FF z Mošnova).
Mimochodem Hertz (a další autopůjčovny) dělali výprodej po sezóně, takže se zase objeví plno 1,6 benzín v Čechách (2006, tak kolem 60 tkm), ať už přímo, nebo přes Německo, kde se prodejci neostýchají napsat "dovezeno z D". Je potřeba si uvědomit, že auta, která fungovala v půjčovně s nájezdem 60 tkm musí být řádně domlácené a to už vůbec nemluvím o autech, které maji 100 tkm.
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- Kamilb
- Nováček
Tak se budu modlit aby t auto co teďka budu brzi kupovatod FOKIho s najetých 65tkm (2005) nebylo z nějaké takové půjčovny a nebylo bůhvýjak zrasované. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
neni neboj jeden majitel r1969
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Kamilb
- Nováček
Super to jsem šťastnej jako hrom, taková dobrá zpráva - už aby se hřálo u mě v garáži.