Koupě Fo Fo
-
- Nováček
Koupě Fo Fo
Ahoj,mám dotaz.Kamarád si chce koupit Ford Focus 1.6 r.v.1999.Na co by si měl dát nejvíc pozor!Ted nemám na mysli vytlučené čepy atd....Spíš kolik klíčů by k němu měl dostat,případně jaké barvy.Jak je to s továrním imobilizérem,nejčastější závady atd....Díky za info. 

- pbjun
- Test driver
Re: Koupě Fo Fo
Procti forum a budes vedet vse nac se ptas... Vseobecne 1,6 nejspolehlivejsi motor do focuse. Zavady - cidlo tachometru, umre defakto na kazdem aute, civka - mi jeste neumrela, ale umiraji, bacha na dymivost - zrani oleje, nic moc vic me nenapada. Ja sem za poslednich 100tis km menil defakto jen vyfuk, brzdy a tedka motor - uz mel fakt hodne najeto.
-
- Nováček
Díky za info.Je mi jasný,že ty informace co já chci tady někde určitě jsou!Jenže to by toho člověk musel sedět celý den 

-
- Test driver
Ale tak potom naco krmime toto forum informaciami a radami,ked aj tak ich nema chut nikto hladat a citat?
Prave preto sa sem davaju,aby boli dobuducna napomocne.Takto je to iba opakovanie stale toho isteho,zahlcovanie a nasledne velmi obtiazne vyhladavanie cohokolvek.

Prave preto sa sem davaju,aby boli dobuducna napomocne.Takto je to iba opakovanie stale toho isteho,zahlcovanie a nasledne velmi obtiazne vyhladavanie cohokolvek.

-
- Nováček
Ok,omlouvám se!!!Možná by ale bylo lepší někoho nového(jako jsem já) na to správné místo nasměrovat.Sedím u Pc po chvilkách už 2 dny,a ty info. jsem tady zatím nenašel!? 

-
- Test driver
Ja to samozrejme beriem,ze je tu vela info a ze novacikom sa v tom tazsie orientuje,ale ber to tak/resp.berte to tak vsetci/,ze teraz si novacik ty,potom pride dalsi a dalsi a mi sem budeme iba hadza pre kazdeho infa a raz tu uz nenajdem nic ani ja,ani ty,ani nikto iny a toby bola skoda.Takze skusme v max moznej miere vyuzivat hladanie cez funkciu "hledat" a snazit sa pri hladani byt ozaj aktivny.Pridem mi totiz ako cisty vymysel tvrdenie,ak mi niekto napise,ze po 2 tyzdnoch precital cele forum a nic nenasiel

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já tohle fórum prolézám už skorem měsíc a stále nalézám nové a zajímavé informace. Ovšem Focuse jsem ještě nekoupilT-jet píše:Ok,omlouvám se!!!Možná by ale bylo lepší někoho nového(jako jsem já) na to správné místo nasměrovat.Sedím u Pc po chvilkách už 2 dny,a ty info. jsem tady zatím nenašel!?

Ford Focus II Style Combi, Stríbrná Moondust, 1.6/74kW, 11/2007

-
- Test driver
Ty si ukazkovy buduci clen.
Prajem stastnu ruku pri vybere 

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nechci to zakřiknout, ale snad něco vyjde od Fokiho. Jakmile bude auto v garáži, zaplatím si členství, informací je tu vskutku neúrekom. Jsem tu prakticky každý den a prolézám a prolézám. Fórum vskutku parádní a lidi velmi příjemní.
Ford Focus II Style Combi, Stríbrná Moondust, 1.6/74kW, 11/2007

-
- Test driver
Tak to sa fakt dobre cita a tesi nas to 

- jirinp
- Nováček
T-jet - jako tezky prolejzat toto forum, moc, moc stranek. Ale máme tu funkci hledat, vzpomeň si na kteroukoliv závadu a určitě ji najdeš tu na foru, že ji několik lidí řešilo. Ale to je jen u pár kusů, jinejm se zase posralo něco jiného, nebo taky nic.
Když to vezmu ve zkratce co jsem postrehl ja po roku jezdeni a cteni (safra zachvilu mam 1. vyroci):
- koroze spodku dveri a 5tejch
- 1.6 dobrej motor, pri 150tkm mozna zacne zrat olej, proto predchozi majitel do meho zacal lejt 10w40
- obcas jde hure zpatecka - normalni vec
- pri spatne baterce vystreluji rucicky na budicich
- cidlo tachometru - obcas se mi znuluje, zatim v norme neresim, vymena zde popsana byla dosti hororova.
Chce to trpelivost a vyckavat na spravnej kus. Takže přeji hodně štěstí.
Když to vezmu ve zkratce co jsem postrehl ja po roku jezdeni a cteni (safra zachvilu mam 1. vyroci):
- koroze spodku dveri a 5tejch
- 1.6 dobrej motor, pri 150tkm mozna zacne zrat olej, proto predchozi majitel do meho zacal lejt 10w40
- obcas jde hure zpatecka - normalni vec
- pri spatne baterce vystreluji rucicky na budicich
- cidlo tachometru - obcas se mi znuluje, zatim v norme neresim, vymena zde popsana byla dosti hororova.
Chce to trpelivost a vyckavat na spravnej kus. Takže přeji hodně štěstí.
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- pbjun
- Test driver
Ono motor zacne zrat olej pri spravnem servise a zachazeni az pri 250 tis km, pokud je to pri 150 tis tak je to na 90% stocene 

-
- Nováček
Dobře,tak to shrnem!Prostě se pro příště obrním trpělivostí.Jinak kamaráda jsem donutil se tady zaregistrovat a odkázal jsem ho na fokiho!Snad mu pomůže
Jinak fórum velmi dobré a velmi příjemní a ochotní členi!
Skoro lituji,že toho fofíka nekupuji já!
Rozhodně se ještě potkáme!!!!Zatím vám všem velké DÍKY

Jinak fórum velmi dobré a velmi příjemní a ochotní členi!

Skoro lituji,že toho fofíka nekupuji já!

Rozhodně se ještě potkáme!!!!Zatím vám všem velké DÍKY

- jirinp
- Nováček
Sem se blbě vyjádřil, sem to kupil, oleje dostatečně, pak jsem mrknul na jaře, pod ryskou, jsem se zhrozil, dolil litr, včil po 5tkm je to tak v půlce, zítra jdu na výměnu. Tak nevím,ale dolejt 1l mezi výměnou není tak hrozný, co jsem čet.pbjun píše:Ono motor zacne zrat olej pri spravnem servise a zachazeni az pri 250 tis km, pokud je to pri 150 tis tak je to na 90% stocene
Inak T-jet, az se projedes v kamosove Fofu (az ho poridi), tak podle ceho cim brazdis silnice ted, tak ho asi kupujes taky

FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
-
- Nováček
To se určitě svezu!!!Teď jezdím Fiat Punto r.v. 07 1.2 16V stříbrná metla.Mám ho 2 roky,bez jakékoliv závady
Na jaře ho chci ale prodat,mám políčeno na Kia Ceed Sw 1.6 16V CVVT 92Kw po faceliftu, zlatá metla.
Tak to pak srovnám,bude to ale asi nesrovnatelné