focus RS
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- madbugie
- Zkušený
Re: FOFO RS - 5-ti válec
hmmmm... isiel som malej kupit lieky do lekarne v TT a co to tam staaaalo pred Tescom...
heh som bol vyskereny od ucha k uchu... kraaaaaaaasna zabickova farbicka (aj ked ja predsa len radsej tu "nevyraznu" modru,...) ale aspon sa mi spravila trochu nalada... nakolko mangelka je na JISke s malym...
tak som poslal zirafakovi MMS a sme sa tam miniscukli... a v tom sa dovalil pan majitel... Peter z http://www.autoslide.cz sice stoji na CZ znackach ale je to Slovacisko irecity....
sak uvidime ake info vyzistil MISTA "Z" (bo som musel odist)
PS: 15 m dalej stalo take iste zelene VW Sciroco ale akosi si ho nikto nevsimal...

heh som bol vyskereny od ucha k uchu... kraaaaaaaasna zabickova farbicka (aj ked ja predsa len radsej tu "nevyraznu" modru,...) ale aspon sa mi spravila trochu nalada... nakolko mangelka je na JISke s malym...
tak som poslal zirafakovi MMS a sme sa tam miniscukli... a v tom sa dovalil pan majitel... Peter z http://www.autoslide.cz sice stoji na CZ znackach ale je to Slovacisko irecity....
sak uvidime ake info vyzistil MISTA "Z" (bo som musel odist)
PS: 15 m dalej stalo take iste zelene VW Sciroco ale akosi si ho nikto nevsimal...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

- madbugie
- Zkušený
prave mi po hodinke volal mista "Z" a sa tu rehocem jaq hovado,... sak sam napise viac,... to je smrť totooooooooooooooook... videt Neapol a zemřít... dvojity orgazmus v jednom dni

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
+ 100 fordích koníkov

-
- Test driver
Sssssssom uuuplne v p..i
ooook
Po MB mms,okamzity presun k TESCU.
Stretko s MB/a bolo nam obom uplne jedno,ze sme tam zablokovali premavku/okukavacka,az kym neprisiel majitel,ktory ale je ale s okukavanim a pohladmi zžity,nasledovalo zoznamenie...
S Petrom z Autoslide sme kecali/pozna aj nas klub/ spolu s MB,ktory nas ale kvoli povinnostiam opustil a Deniska,ktora uz bola na mna riadne napaprcena,ze furt okukavam iba "vseliake" ST-cka a RS-ka/asi pred hodinkou som si bol zajazdit na nadhernom,modrom pred fl ST-cku ako sofer/,neodolala a vysla z auta a zahlasila Vaaaauuuu!!!Na zivo to je take masivne a velke!!!!A ta farba.
A ako spravna Focus kocka zareagovala a spytala sa:A previest by si nas nemohol?Peter odpovedal pohodacky..OK.Som tu na kave,tak sa stavte a mozeme ist.Mali ste vidiet Denisku,ako ozila.Dovtedy ofucana micka sa premenila na najfanatickejsieho Focus maniaka a zahlasila:Parkuj a ideme na kavu za nim!!!Dvakrat mi teda nebolo treba hovorit.Napnuty sme sedeli na kave a kacali o autach,zrazoch a kadecom a aj ked mam posedenia pri kave velmi rad,tentokrat som sedel ako na ihlach a tesil sa ako male decko na to,co bude nasledovat.
Usadnutie do auta,start....no co Vam budem hovorit.Tie zvuky,co to auto vydava/a nieje to anndyho vrzganie interieru/´Pri akceleracii mate dojem,ze chce ten obrovsky krutiak vytrhnut asfalt z vozovky.Podradenie a predbiehanie v kolone,nasledne brutus naslap na brzdy a opat akceleracia....no husiu kozu a vlhko pod zadkom mam este teraz.Skutocne by som tento zazitok,ktory sice trval asi nejakych 10 min/zbytok som asi odpadol a zamdlel/ by som prial kazdemu,jednemu z Vas.Nadhera,naddhera a skutocne Vazny stroj z velkym "V".Petrovi patri obrovska vdaka a dnes uz mozem aj zomriet,lebo som jazdil a viezol sa v autach,ktore su mojimi idolmi.Skoda,ze nas niekto externe nenahraval na video,lebo nase tvare po vystupeni z auta boli obdoba vcedulakoveho vyskereneho orechu,ale v 100 nasobku
Nese reakcie a nsledna debata a reakcie Denisky,ktora sice odhalila nedostatok RS-ka a to je vystupovanie zo zadnych sedaniel na 3 dveraku,sme vazne cumeli na seba a reakcie....to co bolo,,ved to je parada,nenormalne a ten zvuk a zatah...konecne pochopila,preco sa mi o tomto vozitku aj sniva,uprednostujem ho pred sexom a hltam na internete a TV kazdu info o nom.
Asi dnes nezaspim a nebudem sam a sex,na ktory sme sa velmi tesili,sme absolvovali jazdou v tomto poklade menom RS.
Fakt vyborny,vlastne vynikajuci den a som rad,ze nielen pre mna

Po MB mms,okamzity presun k TESCU.
Stretko s MB/a bolo nam obom uplne jedno,ze sme tam zablokovali premavku/okukavacka,az kym neprisiel majitel,ktory ale je ale s okukavanim a pohladmi zžity,nasledovalo zoznamenie...
S Petrom z Autoslide sme kecali/pozna aj nas klub/ spolu s MB,ktory nas ale kvoli povinnostiam opustil a Deniska,ktora uz bola na mna riadne napaprcena,ze furt okukavam iba "vseliake" ST-cka a RS-ka/asi pred hodinkou som si bol zajazdit na nadhernom,modrom pred fl ST-cku ako sofer/,neodolala a vysla z auta a zahlasila Vaaaauuuu!!!Na zivo to je take masivne a velke!!!!A ta farba.

Usadnutie do auta,start....no co Vam budem hovorit.Tie zvuky,co to auto vydava/a nieje to anndyho vrzganie interieru/´Pri akceleracii mate dojem,ze chce ten obrovsky krutiak vytrhnut asfalt z vozovky.Podradenie a predbiehanie v kolone,nasledne brutus naslap na brzdy a opat akceleracia....no husiu kozu a vlhko pod zadkom mam este teraz.Skutocne by som tento zazitok,ktory sice trval asi nejakych 10 min/zbytok som asi odpadol a zamdlel/ by som prial kazdemu,jednemu z Vas.Nadhera,naddhera a skutocne Vazny stroj z velkym "V".Petrovi patri obrovska vdaka a dnes uz mozem aj zomriet,lebo som jazdil a viezol sa v autach,ktore su mojimi idolmi.Skoda,ze nas niekto externe nenahraval na video,lebo nase tvare po vystupeni z auta boli obdoba vcedulakoveho vyskereneho orechu,ale v 100 nasobku

Asi dnes nezaspim a nebudem sam a sex,na ktory sme sa velmi tesili,sme absolvovali jazdou v tomto poklade menom RS.
Fakt vyborny,vlastne vynikajuci den a som rad,ze nielen pre mna

- vcedula
- .
toto je urcite najdlhsi prispevok od zirafaka !!!
Ticho zavidim, musi to byt peklo...
Ticho zavidim, musi to byt peklo...
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- killerhammer
- Test driver
zirafak, ty si fanatik

- Marťas
- Test driver
Bravo Patrik
(kdy kupujes?
)

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm pekne, tolko emocii od zirafaka som hadam este necital
ale viem ta pochopit, taketo nieco sa bezne nestava a som rad ze si mal tuto moznost prave ty !

- spigot
- Test driver
Apon viem ako vyzera zirafakov mokry sen.
Gratulujem Pato.

Gratulujem Pato.

- vcedula
- .
Este uvidime ako to dopadne s Mustangom a Ferrari Modena 

- spigot
- Test driver
Hlavne nezabudni natocit video, nech to vidime nazivo. 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak to dufam ze bude aspon 100 riadkovy prispevok !!vcedula píše:Este uvidime ako to dopadne s Mustangom a Ferrari Modena![]()

- vcedula
- .
su tam 2 onboard kamery, takze to bude, nemboj 
Inak radsej by som isiel zajazdit RS, lebo to ma clovek aspn v rukach a vie to porovnat so sovjim autom. Mustang ci Ferarri su o niecom uplne inom, tam si tych 300 PS nebudem vediet uzit tak ako 300 PS na RS.

Inak radsej by som isiel zajazdit RS, lebo to ma clovek aspn v rukach a vie to porovnat so sovjim autom. Mustang ci Ferarri su o niecom uplne inom, tam si tych 300 PS nebudem vediet uzit tak ako 300 PS na RS.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda, ale zas tam budu ine zazitky neboj, som zvedavy kolko krat ti ujde prdelka 

- vcedula
- .
moja prdelka nepatri do tohoto vlakna