Zaseklé dveře
-
- Nováček
Zaseklé dveře
Prosím o radu. Odešel mi servomotorek od zámku v řidičových dveřích.To by ještě nebylo tak hrozné.Problém je v tom,že jsem při zkoumání závady odpojil konektor co vede do dveří (ten co je mezi pantama tveří) zavřel jsem dveře a ručně (páčkou) zamkl.Samozřejmě,že dveře už nejdou nijak otevřít a jsou furt zamklé. Takže jak je otevřu? Jediné co mě napadlo,zničit tapecirunk,dostat se nějak na motorek,přívést na něho napětí,ať jde otevřít aspoň ručně.Když byl totiž připojený ten konektor,daly se dveře ručně,nebo klíčem otevřít. Má někdo prosím nějaký jiný nápad,nebo zkušenost? Jo mám Ford focus 1999
- Peter5
- Junior
Re: Zaseklé dveře
Len tak strielam ale nejde to len tak jednoducho strcit kluc do dveri a odomknut? Malo by to ist. Ved co v pripade ak sa ti vybije baterka tiez ti nepojde prud do zamku a otvorit to ide. Ak sa mylim tak sory.
Focus 2008 facelift, 1.6 TDCi 66KW, Trend X, siva sea
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
-
- Nováček
Nejde to ani klíčem zvenku,ani kličkou zevnitř. Když jsem měl připojený ten konektor,co jsem odpojil,tak to sice razilo pojistku č.63 což je od centrálu,ale šlo to zevnitř zamknout i odemknout pomoci té páčky LOCK (nebo co tam je napsané).Po odpojení toho konektoru se to prostě zamklo a hotovo.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
delal jsem to same , na jednom aute musely zařvat dvere protoze to neslo ani po zniceni tapice , proste jsem vystrihl zamek i s kusem plechu a ten zamek pak uplne rozrezal , u druheho jsem si tak dlouho hral s venkovni klikou a vnitrním madlem az najednou dvere odskocili a byly otevrene
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Tak se mi ty dveře konečně podařily otevřít.Musel jsem se dostat na ten odpojený konektor,což obnášelo sundání blatníku,podběhu,sundání nádržky ostřikovače a tím jsem se dostal k tomu konektoru.Připojil jsem ho a dveře se okamžitě odemkly.Ten zámek se dokonce umoudřil a chodí jak hodinky,ani pojistku už to nerazí.Tak jsem zvědav na jak dlouho.Nicméně nový servomotorek se zámkem mají na vrakáči za 1000 Kč. Takže poučení pro ostatní,nezamykejte mechanicky dveře při odpojeném konektoru,zcela určitě je neotevřete.
- The_Trooper
- Nováček
Mam podobný problém, zaseklé dveře u řidiče. U těchto dveří mi poslední dobou nefungoval servomotorek tzn. zamykal jsem mechanicky klíčem. Po měsíci zamykaní klíčem se u zminovaných dveří ozval servomotor a dveře se zamkly nadobro, už nejdou otevřít ani klíčem. Zajímavé je, že tlačítko zamknutí u páčky otvíraní dveří u řidiče je zamáčknuté. Prostě dveře u řidiče nejdou otevřít ani klíčem ostatní fungují na centrál..
Jak problém vyřešit, oddělat tapecirung ale jak? Jiná možnost?
Jak problém vyřešit, oddělat tapecirung ale jak? Jiná možnost?
Fousek Combi 2.0i 16V (96kW) Ghia 11/2000 (najeto 295 XXX Km)