chlapi, jazda na smyklavom povrchu je taky maly automobilovy orgazmus

preto najradsej jazdim za mokra, snehu, prasna cesta (nie rozbita !!!). Vtedy sa s autom hras, bojujes s nim. A povedzme si pravdu: ked zoberies Focusa na nieco smyklave, tak prve, co ti zacne vadit, je obrovska nedotacavost v pripadne, ze pridas plyn v zakrute. Zadny nahon je tiez na prd lebo pridas plyn a mas tam hodiny. Preto su na hranie najlepsie 4x4. Ale co je najdolezitejsie, nie len na hranie, ale aj na bezpecnost !!!
Jednoznacne vrcholom podvozkov su stvorkolky !!! Aj ked som este stale nemal tu cest jazdit na OZAJSTNEJ stvorkolke (ziadne haldexy a podobne sracky), tak ten co jazdil aj predokolky aj zadokolky aj stvorkolky vie, ze predsa len tych 4x4 ma nieco do seba.
Ja som vzdy tvrdil, ze Focus RS II bude dobre auto v optimalnych podmienkach. Ale akonahle sa zhorsia, tak nema sancu, ziadnu sancu oproti spicke s pohonom 4x4 (Lancer, Impreza). Je to tak, ako pisal bee. Ford pokazil sny svojich fanusikov a na to sa nezabuda.
No a k vykonom mozem povedat len tolko, ze aj velke lodne motory maju brutalne vykony, ale v aute by som to nechcel mat, asi to bude trocha tazke. To iste plati pre civilne "highway monster dragstery", europske vyhonene >= 8 valce. Sice vykon ako svina, ale aj vaha ako svina. Potom musia byt gumy jak svina, rozchod jak svina a napokon cena jak svina. Po case zistis, ze to auto je dobre na dobry zvuk, sprint na krizovatke, zatlacenie do sedadla na dialnici, a tam si skoncil. Je to velke, tazke, nemotorne.
Chcem len povedat, ze ked pisete do vlakna o Focuse RS II, tak sem nepatria dialnicne nemecke kravy s krutiakom XY roztocenych kladiv a vykonom dvoch parnych lokomotiv. RS je sportove hrave auto tak ho porovnavajte s autami, ktore dokazu prejst 4 za sebou iduce zakruty.