V nabídkách na mobile.de mají často..... Handlergarantie 12 Monate nebo Sachmangelhaftung....Nevíte někdo jestli tahle záruka má platnost i nadále pokud auto převezu do Čech a přihlásím ho tady. Myslím tím, jestli, když zjistím za 2 měsíce nějakou větší skrytou vadu, mám v Německu nějakou šanci na nápravu...
Dík Michal
záruka při dovozu auta z Německa
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
no nevim ale kdyz jsem cokoliv resil se zarukou do nemecka tak jsem byl prohravajici . vzdy mi bylo receno ze to je export , a kdyz jsem argumentoval ze jsme v EU tak mi cpali ze to je export a tím padaji vsechny zaruky .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- masox
- Pokročilý
Musím pozvrdit FOKIho slova, taky jsem se ze zájmu ptal kamoše jak je to s pojistlou - nelze uplatnovat ta co tam byla je vystavena jen pro převoz, další záruky by ti měl poskytnout seriozní dovozce, proto je lepší mít hodně dobrého kamarada anebo být na tomto serveru a domluvit se s FOKIm - minimálně pul roku je to i se zákona myslím že pul roku na skryté závady.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jenze to je hezky ze zakona pul roku ale kdyz to koupis - nevis co s tím kdy bylo - vetsinou ti reknou ze neprebiraji zaruky za to co jim prodavajici nerekl protoze to je export a pod. a ze jsou jen zprostredkovatele a kdyz se ti tam neco vysere tak to spadne na toho "hodneho" kamarada.masox píše:Musím pozvrdit FOKIho slova, taky jsem se ze zájmu ptal kamoše jak je to s pojistlou - nelze uplatnovat ta co tam byla je vystavena jen pro převoz, další záruky by ti měl poskytnout seriozní dovozce, proto je lepší mít hodně dobrého kamarada anebo být na tomto serveru a domluvit se s FOKIm - minimálně pul roku je to i se zákona myslím že pul roku na skryté závady.
a vímze presto ze jsme v EU tak soudy nefungujou jak by mely , spís fungujou jako u nas tzn vubec .
jeden priklad - pred 1,5 rokem jsem zaplatil zalohu na auto on mi poslal smlouvu , ja ji podepsal poslal zpatky - protoze mi nejake penize chybely tak jsem si pujcil (bylo to lehce bourane ST tak to byla povinnost) shodou okolnosti prisel jeden znamej ze shaní neco na svezeni tak jsem mu to nabidl on ze by to vzal a sam ze mi da zalohu aby mu to neuteklo tak jsme se domluvili ja vymenil eura ,zaplatil zalohu na odtah a ten blb mi 2 dni pred koupi poslal zpatky smlouvu preskrtlou napsano neplatne s tím ze to prodal . a me to stalo cca 30000k ktere byly zaloha odtah , rozdíl na eurech , pujcka (moji zalohu mi vratil ) , poplatky v bance ( za prevod platím 17euro) a kdyz mi rekl pravnik ze to vyhrajeme tak se to ted tahne takhle dlouho uz jsem se rozloucil ze neco dostanu zpatky.
nehlede na to ze jsem se mel soudit s jednímnasim nejvetsim bazarem nechci jmenovat ale vsichni ví o co jde , v CB jsem jim nabidl auto , byloto po povodních tak ze ho berou odvezli ho do prahy tam nasli v takovej gumach co jsou v podlaze prach (jsou v zadnich nosnikach a zvenku volne pristupne a nasli ho zespoda) tak ze mi to vrati ja jsem rekl ze to neni problem a jestli nechteji jine auto , oni ze jo tak jsem jel do prahy , a oni ze nejdriv si to jejich musim odkoupit a pak koupi to moje . ja rikam dobre ale ze nemam tady penize , tak jsem rekl ze kdyz se piseme smlouvu o smlouve budouci tak ze prijede znamej a na tech pul hodiny mi to jakoby pujci . oni ze jo . tak jsme sepsali smlouvu na 250t kc oni si auto predtim dukladne prihlídli souhlasili , a my presli z jedne kancelare do druhe a tam mi rekli ze bohuzel zrovna vykoupili to same ale za 200t a vzhledem k tomu ze maji se mnou smlouvu ze mi dají 210t a pokud nechci ze se muzu soudit . já jsem odjel ten znamej nasranej , a pravník mi rekl : ze to vyhraju o tom neni pochyb ale nesmim s tím autem jezdit a muze to trvat treba 2-3 roky a at si zvazim ze kdyz ho prodám treba i za 240 tak jestli se mi vyplati mit ctvrmilionu 3roky v aute kvuli tomu ze dostanu o desettisic víc .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a proto ti bazarnici tady pisou v protokolu ze kupujes "srot " aby byly krytí protoze jim plno vecí lidi nereknou a pak se clovek diví .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé