tak ,že určitě to nemám napojený na podtlak k brzdámWolf2 píše: Jinak nikdy se nenapojuj na podtlakovou hadici od BRZD ,aby se nestal maler

tak ,že určitě to nemám napojený na podtlak k brzdámWolf2 píše: Jinak nikdy se nenapojuj na podtlakovou hadici od BRZD ,aby se nestal maler
no já jsem pochopil, že ne na brzdy jak vyplývá z prvního příspěvku. Jen jsem chtěl vědět na jakou hadici jsi to připojil Ty.nevím kam mi vede hadice ze sacího potrubí, ale asi je to jedno kam to vede podtlak bude všude stejný, si myslímWolf2 píše:Tak už mám namontovaný tempomat.Montáž zabrala jedno odpoledne. Je potřeba vyrobit sponu na přichycení k táhlu klapky (měla by být v balení i kuličková propojka,ale nějak jsem ji tam nenašel) a ohnout plíšek na držák magnetického spínače spojky a průchodku držáku lanka tempomatu . Signál na rychlost jsem vzal z vodiče ,který vede do autorádia zeleno/........ ,podtlak jsem řešil připojením se na vedení podtlaku pod klapkou .(popis je jen stručný,středně zručný člověk si to zapojí podle sebe ,jak chce )
tak vše je vyřešeno , měl jsem problém s tempomatem ,prostě najednou přestal jít,sice kontrolky svítí ,ale servo nepracovalo . Myslel jsem si ,že to bude servo ,ale po zapůjčení nového serva od člena "vs" jsem zjistil ,že ani to nové servo nejde , prostě záhada. Ale pak jsem na to přišel ,před nějakou dobou jsem vyměňoval zadní světla za ledkové a v tom byl ten zakopanej pes. ŘJ tempomatu je připíchnutá na vedení k brzdovým světlům a nejspíše vyhodnocuje odpor vedení ,aby pak mohla při stlačení brz. pedálu vypnout tempomat a jelikož tam mám led světla ,tak to hapruje a tím pádem tempomat nepracuje jak má . Řešení je buď dát na vedení paralelně výkon.odpor ,nebo žárovku . A pak to pojede ,jak má.Wolf2 píše:přesně tak ,asi servo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů