Já bohužel až teď s prvním dieselemfoki píše:na to jsem prisel uz pred letygoodbuy píše:Další auto jedině na benzin, na komplikovany naftaky řízený PC uz nebudu mit nervy.

Já bohužel až teď s prvním dieselemfoki píše:na to jsem prisel uz pred letygoodbuy píše:Další auto jedině na benzin, na komplikovany naftaky řízený PC uz nebudu mit nervy.
Mě to připadá, že doježdění u TDCI proběhlo samovolně bez mého vlivu. Po nákupu v bazaru jsem s tím normálně jezdil focus nic nesignalizoval, vypnul se mi motor za jízdy. Hned po tomto zážitku jsem se objednal do servisu a zjisitili, že čerpadlo je v hajzlu a vstřikovače taky. Vozidlo mi nedalo šanci na repas, jedině jak jsem mohl zabránit větší škodě by bylo jít na preventivní diagnostiku motoru (o tom jsem neměl ani šajdnu). Seždímané delphi potichu a jistě ničí vstřikovače a celou palivovou soustavu, aniž by to focus signalizoval.tomason píše:Nejhorší je,že to dojezdí všichni do stavu ,kdy už nejde nic zachránit repasovata pak je to palice jak kráva
BTW, co by jsi doporučil jako prevenci toho doježdění? Je vůbec možný tomu nějak rozumně předejít? Díky.tomason píše:Nejhorší je,že to dojezdí všichni do stavu ,kdy už nejde nic zachránit repasovata pak je to palice jak kráva
Zdá se mi,že to začíná být s těmi čísly čerpadel trochu záhada hlavolamu, já mám na štítku čerpadla značení:conti píše:f_vlado píše:Dobrý deň, prosím vás fordákov o radu. Mám focusa 1.8 TDDi, r.v. 1999 ghia a odišlo mi čerpadlo bosch s číslom 0470004002. Objednal som si nové čerpadlo z prahy na slovensko formou dobierky. Dneska mi to prišlo no prevzal to brat, keďze som nebol doma. Rozbalil som to a vidím, že to čerpadlo nemá číslo, kt. som si objedal ale má číslo 0470004007. Volal som im naspať do prahy a povedali mi, že to pasuje aj na miesto 02. Následne som volal do servisu ford a povedali mi, že je to nazamenitelne. Prosím vás o radu, máte niekto s týmto skúsenosť, je to zamenitelné ???? dakujem za všetky odpovede
Neboj, je to v pohodě. Číslo 002 je čerpadlo originální výbavy . OO7 je číslo pro obchod.
Čerpadlo je stejné, bez obav ho namontuj.
aaaaaa vvvvvvoooooo ttttttooooooommmmmmm ttoooooooo jjjjjjeeeeeeVewehr píše: Že jsem se nechal tak trochu uvrtat do nafty je můj problém Každopádně, jestli tam něco bude, půjde asi z baráku. Jen se bude těžko hledat náhrada. A v benzínu se blbě shání...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host