Já bych ho teda nebral ani náhodou. Když tam něco naložíš, tak to nepojede vůbec.
Navíc toho auta bez klimy se už nikdy nezbavíš.

. Už FOFO mám a pohoda,jezdíme ve dvou a zatím po prvních kilometrech jsem spokojený:D. Jen nevím jestli se můžu stát členem klubu,když budu mít spocená záda a FOFO s malým výkonem
 . Už FOFO mám a pohoda,jezdíme ve dvou a zatím po prvních kilometrech jsem spokojený:D. Jen nevím jestli se můžu stát členem klubu,když budu mít spocená záda a FOFO s malým výkonem 

. nebo chceš mít prostě jen pravdu a poslední slovo .Pravda je že ta 1,4 tu klimu nemusí protože má starost sama se sebou .Ty si chtěl aby to to někdo posvětil ,ale nikdo to neudělal Favorit je odlehčená plechovka na kolech ,kdyžto Fofo už je kus auta .Závěrem nezbývá  než popřát co nejméně globálního oteplování a co nejmíň teplotních rekordů jako třeba tenhle čtvrtek
 . nebo chceš mít prostě jen pravdu a poslední slovo .Pravda je že ta 1,4 tu klimu nemusí protože má starost sama se sebou .Ty si chtěl aby to to někdo posvětil ,ale nikdo to neudělal Favorit je odlehčená plechovka na kolech ,kdyžto Fofo už je kus auta .Závěrem nezbývá  než popřát co nejméně globálního oteplování a co nejmíň teplotních rekordů jako třeba tenhle čtvrtek   

ps:ještě mam staršího psa a toho mučit v autě bez klimy fakt nebudu takhle to špatně snáší
 ps:ještě mam staršího psa a toho mučit v autě bez klimy fakt nebudu takhle to špatně snáší   Každý Forďák je zde vítán
 Každý Forďák je zde vítán
 . Já to nechtěl zase až tak moc posvětit,já chtěl vědět jaké máte zkušenosti s motorem1.4 a vy jste se do mě pustili ohledně toho,že nemá to auto klimu.Mě prostě vedro nevadí,jezdím na kole a nejraději,když je třeba 30 stupňů a nemusím ti snad vysvětlovat kolik stupňů na mě sálá z asfaltu
. Já to nechtěl zase až tak moc posvětit,já chtěl vědět jaké máte zkušenosti s motorem1.4 a vy jste se do mě pustili ohledně toho,že nemá to auto klimu.Mě prostě vedro nevadí,jezdím na kole a nejraději,když je třeba 30 stupňů a nemusím ti snad vysvětlovat kolik stupňů na mě sálá z asfaltu  .A nechci mít poslední slovo,prostě si z toho dělám srandu
 .A nechci mít poslední slovo,prostě si z toho dělám srandu  ,protože na mě tady na fóru působíte všichni jako pohodáři
 ,protože na mě tady na fóru působíte všichni jako pohodáři  .Tomason snad se někdy potkáme na nějakém srazu já tě poznám podle čistého vyžehleného kvádra a ty mě podle .........(však víš - mokrých zad
 .Tomason snad se někdy potkáme na nějakém srazu já tě poznám podle čistého vyžehleného kvádra a ty mě podle .........(však víš - mokrých zad  

).
  ).
 .Tam kde dělám  ,přesně ve čtvrtek bylo 34 stupňů a teď seš v tom zavřenej celej den olepenej jak mucholapka
 .Tam kde dělám  ,přesně ve čtvrtek bylo 34 stupňů a teď seš v tom zavřenej celej den olepenej jak mucholapka   smrdim a mam náběch na vlka
 smrdim a mam náběch na vlka   Pak vlezu do roztavenýho auta pač na parkovišti není stín a v něm je na zhebnutí venku to samé zaplať pánbůch za klimu a už jezdím  v montérkách ale jestli máte někdo pro mě job za 1000eur  netto minimálně, tak pišteSZ  já tohle místo někomu   rád přenechám Klimu fakt musela být i kuli psovi jezdíme 200km za známejma a on by tam pošel v tom autě
 Pak vlezu do roztavenýho auta pač na parkovišti není stín a v něm je na zhebnutí venku to samé zaplať pánbůch za klimu a už jezdím  v montérkách ale jestli máte někdo pro mě job za 1000eur  netto minimálně, tak pišteSZ  já tohle místo někomu   rád přenechám Klimu fakt musela být i kuli psovi jezdíme 200km za známejma a on by tam pošel v tom autě  

mrkni do toho vlákna:xman píše:Jaké máte prosím zkušenosti s tímhle motoremChystám se koupit fofo s tímto motorem, je dovezený z Belgie (r.v. 1999),bez klimatizace, najeto "poctivých"
96.000 km. Jde mi o to jestli ten motor patří mezi spolehlivé, jaká je spotřeba a jestli nebudu zdržovat ostatní v kopci. Do teď jsem měl favorita. Díky předem za odpovědi.

Už s fofíkem jezdím a zatím jsem nadmíru spokojený
  Už s fofíkem jezdím a zatím jsem nadmíru spokojený  Je to samozřejmě dané přechodem z favorita
 Je to samozřejmě dané přechodem z favorita  Jinak mám problém s ovládáním stěračů (viz. vlákno "interiér") tak kdyby jste někdo věděl co a jak
 Jinak mám problém s ovládáním stěračů (viz. vlákno "interiér") tak kdyby jste někdo věděl co a jak   (Foki už poradil)
 (Foki už poradil)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti