Mozno som mal smolu neviem. Kazdopadne s reklamaciou by som asi moc nepochodil a cakat mesiac sa mi nechce tak som si objednal vysokosvietive ledky za 7 dolarov a za tyzden ich budem mat doma. Dolezite su tie homologizacne znacky. Mas pravdu dizajnovo su pekne nenapadne. Ale aku mas zaruku ze ine ti fungovat budu?richisan píše:Fuha, prave na tieto SDS som sa vcera pozeral na nete, niekto o nich pisal. Dobre vediet, ze su na prdPritom sa mi pozdavali dizajnovo najviac
Zda sa mi to sakra skoro, aby tie ledky prdli za taky kratky cas...
Pocul som, ze hlavy hlavate idu prave po tychto SDS a kontroluju, ci maju homologizaciu. Ja tento rok este dosvietim takto a buduci rok daco vymyslimdepeche píše:Mozno som mal smolu neviem. Kazdopadne s reklamaciou by som asi moc nepochodil a cakat mesiac sa mi nechce tak som si objednal vysokosvietive ledky za 7 dolarov a za tyzden ich budem mat doma. Dolezite su tie homologizacne znacky. Mas pravdu dizajnovo su pekne nenapadne. Ale aku mas zaruku ze ine ti fungovat budu?richisan píše:Fuha, prave na tieto SDS som sa vcera pozeral na nete, niekto o nich pisal. Dobre vediet, ze su na prdPritom sa mi pozdavali dizajnovo najviac
Na peugeote 307 SW som mal denne svietenie za 10 dolarov a aj ked neboli homologizovane prezili auto.
richisan píše:Pocul som, ze hlavy hlavate idu prave po tychto SDS a kontroluju, ci maju homologizaciu. Ja tento rok este dosvietim takto a buduci rok daco vymyslimdepeche píše:Mozno som mal smolu neviem. Kazdopadne s reklamaciou by som asi moc nepochodil a cakat mesiac sa mi nechce tak som si objednal vysokosvietive ledky za 7 dolarov a za tyzden ich budem mat doma. Dolezite su tie homologizacne znacky. Mas pravdu dizajnovo su pekne nenapadne. Ale aku mas zaruku ze ine ti fungovat budu?richisan píše:Fuha, prave na tieto SDS som sa vcera pozeral na nete, niekto o nich pisal. Dobre vediet, ze su na prdPritom sa mi pozdavali dizajnovo najviac
Na peugeote 307 SW som mal denne svietenie za 10 dolarov a aj ked neboli homologizovane prezili auto.
Ano,můžu potvrdit..2x H7..ihrdlick píše:Do těch devil eyes, co maji 2 kroužky a mračitko.
Ano,ano...ovšem večer když svítí jen parkovačky vypadají ĎÁBELSKÝrichisan píše:ihrdlick: Idu tam dve H7, az na drobny rozdiel, ze toto su AE, nie devils eyesTieto su podla mna jedny z najlepsich tuningovych svetiel na F1
Můžu jen potvrdit, tyhle světla byla skvělá volbarichisan píše:ihrdlick: Idu tam dve H7, az na drobny rozdiel, ze toto su AE, nie devils eyesTieto su podla mna jedny z najlepsich tuningovych svetiel na F1
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti