Co říkal Foki přepájet dráty na konektory podle schématu a je todajosff99 píše: Čus to vypadá dobře......jen se chci zeptat jak s těma konektorama bylo s tím hodne práce nebo ti to někde dělali v servise a kolik to tak stojí to předělání.....
Dík

Co říkal Foki přepájet dráty na konektory podle schématu a je todajosff99 píše: Čus to vypadá dobře......jen se chci zeptat jak s těma konektorama bylo s tím hodne práce nebo ti to někde dělali v servise a kolik to tak stojí to předělání.....
Dík
Já osobně bych asi místo blinkrů v nárazníku namontoval "čiré blinkry" a zapojil je jako parkovačky... Vršek by blikal jako normální blinkry. No a nebo obráceně - prostě bych to rozhodil. Nějak si neumím představit jak to vypadá takhle společně při funkci.Damon píše:Trošku jiný ale taky dvoje blinkry i ve světlech i v nárazníkudajosff99 píše:Čus
Chtěl jsem se jen optat.Možná už to tady někde je.Jestli na ff rv99 pasuji přední světla ty novější s těma blinkrama ve světle myslím tím zapojení a jak by to bylo s blinkrem ve světle a v předním nárazníku......?Neví ještě jsem takového fordíka neviděl.......dík...![]()
pravda, někdy to trochu trvalo...Damon píše:Neboj ,foto sem dal vždycky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů