kde sa stretavate?Culex42 píše:dame si semafor ? ;o)

kde sa stretavate?Culex42 píše:dame si semafor ? ;o)
ina preferencie mat moze, ale pokial na tom ide rano do roboty cez mesto 10KM tak tu spotrebu, ktory by mal mat, alebo ktoru si mysli, ze bude mat nikdy nedosiahne a znici motor viac, ako ked na kratku vzdialensot pojdem s benzinom. netreba asi riesit, ze dizel potrebuje na zohriatie daleko viac ako benzin, rovnako tak aj turbo. a to je jedna z veci, ktore su potrebne na to, aby si mal tu spotrebu, ktoru chces. preferencie su jedna vec a kde sa skutocne jazdi je druha vec.richisan píše:Tie poznas zrejme lepsie ty...Culex42 píše:ono to nie je len tak, ze ja mam spotrebu 8 a ty mas spotrebu 5. tam tvoje naklady nekoncia. mne sa dizel neoplati. tebe mozno hej, ale kym si to nespocitas komplexne, tak len hadas.
Uspesnost predaja dizlov tkvie v tom, ze coraz viac ludi ma pri kupe ine preferencie ako ty...
na najblizsej akcii klubu :o) ked pohorim, nech ta hanba stoji za to !! :o))))))))))))Dzefer píše:kde sa stretavate? :-)Culex42 píše:dame si semafor ? ;o)
diky :o) ale musim pre objektivitu povedat, ze zase ja som mal v kufri, toho mladeho z HC, ktoreho nick som zabudol a ktoremu sa preto ospravedlnujem a ktory mal TD... takze tak jednoznacne by som to nevidel :o)))) :o((madbugie píše:no vzhladom k tomu ze ja mam noveho 100kona aj ked je o volaco tazsi a culex sa za mnou drzal na babe v konstantnej vzdialenosti stale rovnako aj ked je starsi a o volaco lahsi tak tych 95 tam ma minimalne bez problemov... to len tak na porovnanie toho vykonu...
neviem co mas za motor :o( a tou vyzvou som sa ta nechcel dotknut urcite. len mi to pripadalo lepsie napisat to takto ako zase sa rozpisovat. o tom, aky potencial ma ktory motor debatu viest nemusime. z 1.6 benzinu tiez mozem dostat cez 200 koni... to sem ale nepatri...richisan píše:P.S.2: Ja si na semafore s tebou nepotrebujem nic dokazovat :mrgreen: :lol: Sory, nic v zlom, ale nemohol som nereagovat...Neviem, ci vies o tom, ze ford Lynx motoru, ktory mam v aute bol iba umelo znizeny vykon zo 115koni z dovodu nizsieho poistneho pasma pre Nemecko a Francuzsko, takze si myslim, ze tam mam nieco medzi tym, to sa uvidi az buduci rok na brzde, ked pojdem do bluefinu.
Som rad,ze tuvidim tuto vetu,lebo ked sa opytam 10 ludi,preco kupili diezel,tak 9 z nich mi odpovie,ze kvoli malej spotrebe.To je ta nasa preferencia a a o tom je uspech dieslov.A potom jazdia rocne 5-10000 km a tesia s ako usporili,az do okamihu,ked im odide turbo,vstreky ata,atd a potom lamentuju a kupuju diely po vrakoviskach,aby auto spojazdnili a predali dalsiemu hlupakovi,ktory sa ulakomi na 4 litrovu vymyslenu spotreburichisan píše:Culex42 píše:
P.S.1: Uspesnost predaja dizlov tkvie v tom, ze coraz viac ludi ma pri kupe ine preferencie ako ty...
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti