ja osobne si myslim ze to bola vydarena akcia (aj ked to mracno sa znieslo na spigiho..., uz to netreba rozoberat stalo sa co sa stalo a nebyt toho stromu tak by sme tu asi vsetci len drzali huby a slzy na krajicku...)
trasa bola vyborna, este som takto fordikovy teda nenakladal... ako hovori zirafak cervena sipka je moj kamarat

, no a na babe som konecne zistil naco mam v aute 2ku (no predsa aby som isiel pod plnym plynom "culexovych" 90)

), z nasej TT strany bola baba uplne cista ale ako sa prekrocil vrchol kua hmla jak mleko...
po "pauze" sme sa pekne stocili na jablonicu a to bola naaaaaaadherna cesta trochu v ramci predpisov... krasny adrenalin, maximalna ostrazitost a z mojej strany ciste "sialenstvo" drzat krok s eibachmi, podlozkami a 18kami... na seriovom vozitku ale dalo sa to a myslim si ze som este nebol na hrane, gumy pistali len raz...
mne sa velmi pacil panko, teraz neviem ci v perneku na starom golfe ked chcel odbocit dolava a proti nemu islo "komorne presnou" 50kou v šóre zo 15 focusov... tak tam rozhadzoval rukami odusu ze co to jeeee totok...
cesta naspak uz bola opatrnejsia a pohodovejsia vzhladom k tomu ze jemne mrholenie preslo do dazda...
mam do buducna par postrehov ale to rozoberieme inde... som za vsetkymi desiatimi si to na jesen zopakovat
photos spracujem a postnem
cakal som 2 auta a ono prekvapko
dedinky pred babou
maly snicek
LEN ON
upravene podla zelania antidopingovych pravidiel...
na co su dobre tieto markline ? a ako to pripadne zaznacit ???