maximus: mne sa niečo objavilo včera :m.a.x.i.m.u.s píše:Když jsem jel cca před měsíce na Buchlovské kopce tak v UH byla uzavřena jedna cesta (při výjezdu) a zobrazilo mi to do té odbočky černou "cestu", ale při cestě zpět mi to už nezobrazilo nic tak jsem to tehdy nepochopil
Bylo to tady, jako ta vedlejší...
bola to takáto divná cesta? ( v skutočnosti tam odbočky sú, stale mi ich ukazovalo normalnou farbou, tentokrát čiernou)

alebo to je chyba v Matrixe
 alebo to je chyba v Matrixe   

Pred tym by som vsak rad este skusil ci to nie je vo mne a dal tam funkcne vypalene mapy ktore niekomu v Dense fungovali. Nemavas nahodou cestu okolo BA alebo BB? Alebo nepoznas niekoho s mapami z tohto okolia? Stacilo by na 5 minut vyskusat ci to cita pre potvrdneie statusu chybnej mechaniky.
  Pred tym by som vsak rad este skusil ci to nie je vo mne a dal tam funkcne vypalene mapy ktore niekomu v Dense fungovali. Nemavas nahodou cestu okolo BA alebo BB? Alebo nepoznas niekoho s mapami z tohto okolia? Stacilo by na 5 minut vyskusat ci to cita pre potvrdneie statusu chybnej mechaniky.  Niektore DVD prehravace to mali takto spravene.
 Niektore DVD prehravace to mali takto spravene.