me to taky jelo kolem 170 na 14nactych zimnichcizaa píše:...
Mj. Těch 174 km/h bylo na zimních 14", palivo Agip 95

me to taky jelo kolem 170 na 14nactych zimnichcizaa píše:...
Mj. Těch 174 km/h bylo na zimních 14", palivo Agip 95

Nechcete si k nám prísť zašantit na 180° zákruty?
  Nechcete si k nám prísť zašantit na 180° zákruty?  

Co je to pomalu?Davidson píše:Ahoj, filtry vyměněny, svíčky nové, díra ve výfuku žádná (komprese), auto stejně jede na 5. rychlost "pomalu"
.

Holt nekdy ani tlaky neplati... Spise bych vymenil vsecky filtry aby tam slo tolik vzduchu kolik ma, tolik oleje kolik ma a tolik paliva kolik ma jit... Taky bych zkontroloval vyfuk jestli neni vysypany nektery dil a tim se nepricpava a spaliny se nevraci zpet a vymenil bych svicky za origo motorcraft - buh vi co tam je za svicky a az pak bych resil jestli je to nekde nejaky zadrhel....
 Holt nekdy ani tlaky neplati... Spise bych vymenil vsecky filtry aby tam slo tolik vzduchu kolik ma, tolik oleje kolik ma a tolik paliva kolik ma jit... Taky bych zkontroloval vyfuk jestli neni vysypany nektery dil a tim se nepricpava a spaliny se nevraci zpet a vymenil bych svicky za origo motorcraft - buh vi co tam je za svicky a az pak bych resil jestli je to nekde nejaky zadrhel....

zatím jsem jel tachometrových 180 za nějakou zběsilou ochcávkou, který v tejhle rychlosti došel dech (nebo kuráž) a bylo to na okresce a doproti auta takže sem nemoh pokračovat...
 zatím jsem jel tachometrových 180 za nějakou zběsilou ochcávkou, který v tejhle rychlosti došel dech (nebo kuráž) a bylo to na okresce a doproti auta takže sem nemoh pokračovat...  Chystám se na cestu do Anglie tak to v Německu asi trochu protáhnu
  Chystám se na cestu do Anglie tak to v Německu asi trochu protáhnu 

Po vycisteni zase litam
 Po vycisteni zase litam 

). Nekdy musim zkusit na letních (a sám v autě
 ). Nekdy musim zkusit na letních (a sám v autě  ). Jsem ted po výmene oleje, olejového a palivového filtru, tak by to mohlo ject...
 ). Jsem ted po výmene oleje, olejového a palivového filtru, tak by to mohlo ject...

Nie si v tom sam, sice som maximalku este netestoval ale tipujem ze by tiez neslo viac ako tachomtrovych 180 - 185... a treba najprv rozgulat 4. stupen co to dapoldy píše:hmm tak nevím asi mám taky motor v prdeli, dle tacho to dostanu tak na 185 víc ani ťuk, nějak nejsem schopen se dostat nad otáčky 4200 při 5 jak vidím z fotek mělo by to ale jít

Teprve dnes jsem viděl, že jsi reagoval na tu mnou uvedenou rychlost, příště to taky vyfotím a hodím to jako důkaz, tak jak to udělal Davefocus. http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... a&start=90killerhammer píše:tak 215 km/h mam problem urobit na 2.5T nieto este na 1.6JaLoMe píše:Syn po novém úseku dálnice v Ostravě 210 km a já po Frýdecké jsem se nechal unést a 195 km na tachometru a ještě jsem nebyl s plynovým pedálem na podlaze, GPS mi ukazovala o 5 km více.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů