The_Gladiator píše:....... Ten Focus je asi osudový....
sice možná pozdě, ale přesto mi to nedá...... tvoje věta o osudovosti focuse je přesné shrnutí celé diskuze - kdo četl můj příběh o fokouškovi (..jak si nás fokoušek našel...), ví o čem mluvím. Stejně jako tady psali přede mnou - v podstatě jsem nikdy o focusu neuvažoval, měl jsem v merku např. Astru (mj. i po zkušenosti se služební), ale teď na svého fokouška nedám dopustit rozhodně bych neměnil. ISvé nadšení nikomu nenutím, ale známí říkají, je to ze mě "cítit" (to nadšení !

) a jestli jsem vždy před tím šel "řídit" a někam dojet, ve fokoušovi se chodím svézt a každou jízdu si užívám, i když sedám do auta např. "otráven", nastartováním motoru vše špatné zmizí. Je to prostě subjektivní pocit, a nejen můj, známí si fokouše ode mne také s chutí půjčují. Moje radost z jízdy je možná také umocněná motorem (zpočátku měla žena s nezvykem při zrychlení problémy) a podvozkem (než si rodina zvykla na jeho tvrdost...

). Prostě, místo dlouhého přesvědčování někoho nechám dotyčného svézt se - nechť si udělá obrázek sám...