Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78

Odpovědět
KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Re: Denso Mapy

Příspěvek od KASHA » 11.04.2009 11:04

No potřebuju tu, co mi pojede v tý mojí navigaci v maxovi
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 11.04.2009 16:28

kasha : si z vyškova, je z hustopečí u brna, tak ak chces tak ti vypalim ktoru chces a mozme sa stretnut niekde v brne napriklad. teraz som na vych. slovensku ale cca od stredy uz budem spet na morave a mam dovolenku do konca tyzdna takze sa nejak dohodneme.. a za dalsie mam dalsiu mapu, ale zatial este nechcem predbiehat ;) ale je to vychodna europa 09 z land rovera a mala by v dense rozpravat ;) len este to chce nejaku upravu snad do utorka bude ready ;)
FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005
Obrázek
Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 11.04.2009 16:38

Máš SZ :!:
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 13.04.2009 16:19

Jama,ty si vrchní mapař! :lol: :wink: Paráda....
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Dominik007
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dominik007 » 14.04.2009 21:16

jama: Zdravim měl bych taky zájem o Mapy do ford Mondeo ST TDCI. Jsem z Břeclavi takže můžu přijet kdykoliv....po domluvě
Ford Mondeo ST TDCi

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 15.04.2009 18:08

dominik mas SZ, ozvi sa mi ;)

kota: nj, kazdy tu niecomu rozumie viac a niecomu menej...ja som sa zažral do tých máp, lebo ma štvalo že moje auto ma navi a nič z nej :D .... inak s tou mapou z LR to nie je tak jednoduche :( denso mi ju načíta ale nevie s nou pracovat... tieto mapy su pre novší firmware, ale ford novší nema :( ale s mojím ruským kamaratom ktorý ma podobné problemy so svoju RX300 na tom pracujeme ;) ked sa nam podarí dotiahnut dvd od saabu, na ktorom je najnovší firmware pre denso, porovnáme to s fordím FW a skusim to updatnut ;)
Obrázek
Obrázek

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 19.04.2009 00:08

... táák KASHA je vybavený :P C-MAX upgradnuty a zavedena mapa FORD 2009 ;) , tak nech služi :!:

DOMINIK si na rade :)

..a popri tom vetkom stale intezivne pracujeme s mojim ruskym kamaratom na nejakých "home made" mapach, a ako zaverečnú prácu mam naplanovany update DENSA systemom zo SAAB 95, ktorý by mal umožniť v plnej miere použitie mapových DVD : Land Rover, Range Rover, SAAB, TOYOTA E10/E11, SAAB, VOLVO, a mala by ostat moznost pouzitia aj map FORD a JAGUAR. tak uvidime :wink:
Obrázek
Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 19.04.2009 00:13

GREAT GRATULATION to jama! Jde vidět, že práci má nechat člověk na profíkách a je všechno rychle v cajku! Jama: dneska sem se hrabal v menu navi a pomalu se ponořuji do tajů Navigace, jenom doufám, že se někde nevybourám, jak do toho furt čumím a neveřím vlastním očím, jaký to zná všechny možný ulice :D Keště jednou díky a doporučuji všem, kdo má problém s mapama!

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 19.04.2009 19:28

KASHA: dík za reklamu :lol:
som rad ze ti to funguje a hadam sa niekde nevyburas koli mape :P

takze update k mapam :

naše Denso vie pracovat len so systemom map 2.3 a starším, mapy Volvo, Ladrover, Subaru a SAAB95 su v systeme 2.47 , aj ked to vyzeralo nadejne že sa bude dat updatnut pomocou disku saab tak to nejde :cry:
ale radostnejsia sprava je ze ruskym priatelom sa podarilo rozlustit alldata.kwi ktory obsahuje mapy a dokonca ju prave vyexportovali, pracuju na tom aby potom dokazali importovat novu, resp. lubovolnu mapu do tohto suboru, a potom by to malo vsetko fungovat. Verim ze to dokazu, oni su o tom dokonca presvedceny aj ked povedali ze to moze trvat 2 týždne ale i 2 mesiace kym to doladia... ono im nič ine ani neostava, lebo v rusku toyota nema žiadnu podporu pre auta s navi pred r.v. 2006, lebo sa u nich nepradavali. Tí chalani majú auta dovezene z USA alebo inych krajin , a pre tie ich auta sa mapa ruska ani nerobi :( takže musia dojst na system a spravit si vlastne mapy, kombinaciou povodnych suborov ale novych map od inych výrobcov... a toto bude uzitocne aj pre nas, lebo ked do povodnej fordej mapy dostaneme udaje napr. z mapy toyota alebo inej, ktora ma lepsie pokrytie a je jednoduchsie zohnatelna tak mame po probleme ;)
Obrázek
Obrázek

pava
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pava » 19.04.2009 20:05

jama: dobrá práce, držím palce :wink:

Monďák
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monďák » 19.04.2009 20:42

Zdravím chlapci, nešlo by s ty mapy jen přehodit a dát tam ten starší systém nebo tak něco? Že by se třeba ty novější za SAABa a spol. přehrály na forďácký.. :oops: ? a neřikal soudruh z ruska proč to nejde?

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 19.04.2009 23:28

Mondaku: soudruh z ruska rika mnoho veci ktore funguju ale niektore len teoreticky a v praxi to nejde :( s tym updatom pomocou saab disku to teoreticky malo fungovat, ale ked som to skusal tak to neslo... pravdepodobna pricina na verziu 2.47 je potrebny novsi harware... obrazne povedane ako by si na staru 486tku pocitac chcel nainstalovat Win Vista ;) tiez by neslo...
a s tym kombinovanim to nie je tak jednoducha zalezitost, to dvd s mapou je prakticky databaza, a v strukture suborov sa odkazuju jeden na druhy a na treti subor ...proste nieje to jednoduche, a potom disky su urcene pre jednotlive auta aj podla trhu , na diskoch je zapisane pre koho je ( AFJ-japonsko, AEU- europa.... ) nieco na sposob regionov pri DVD filmoch ;) ale toto uz vieme zmenit :P ... inak je zaujimave ze origo fordie mapy su AFJ/AGJ .... je to obsiahlejsia tema, a zbytocne by som to tu vypisoval a zaberal miesto , ale ak mas zaujem tak sa ozvi sz,mail,skype,icq ;)
Obrázek
Obrázek

Monďák
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monďák » 20.04.2009 17:17

jen mě to napadlo tak sem chtěl pomoct :D a saab a spol nemá denso nebo něco podobnýho? zajímalo by mě v čem je to jiný, resp. co to potřebuje navíc - ram nebo tak něco? :)

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 20.04.2009 21:38

ja teraz odskocim spet k navi a hlavne k funkcii TMC, tak prepac mondak ze teraz trham tvoju niť myšlienok :twisted:

Ked sme sa minule bavili o TMC tak sme tu dosli k zaveru ze na nasom Dense nevieme zobrazit udalosti a informacie..... bol to omyl kluci ;) prikladam par obrazkov...
ked "ukazes" na udalost tak ti zablika okolo nej taky ramecek a zobrazi sa ti ta lista hore
ked "ukazes" na udalost tak ti zablika okolo nej taky ramecek a zobrazi sa ti ta lista hore
na tej liste z predchadzajuceho obrazka mozes kliknut na Info. a zobrazi sa toto, alebo dole na Next ak je aktivne a zobrazi sa nasledujúca udalost v blizkosti tvojej polohy
na tej liste z predchadzajuceho obrazka mozes kliknut na Info. a zobrazi sa toto, alebo dole na Next ak je aktivne a zobrazi sa nasledujúca udalost v blizkosti tvojej polohy
a potom este mozes kliknut na Detail a vidis detailne info udalosti ;)
a potom este mozes kliknut na Detail a vidis detailne info udalosti ;)
P.S. ak nepouzivas zrovna funciu navigovania, mas zapnutu len mapu so svojou polohou tak to ukaze aj tak udalosti v blizkosti tvojej aktualnej polohy ;)

P.S.2 toto vsetko sa udialo dnes, pri pouziti mapy Ford 2009 v Brne
Obrázek
Obrázek

Monďák
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monďák » 20.04.2009 22:03

jama píše:...tak prepac mondak ze teraz trham tvoju niť myšlienok... :twisted:
nic se nestalo :wink: :mrgreen: