dolní plastový lem čelního skla FoFo II

ybuba
Pokročilý
Pokročilý

Re: dolní plastový lem čelního skla FoFo II

Příspěvek od ybuba » 31.01.2009 15:45

Tak to vypadá, že jsem další v řadě :D :D , mám rovněž FF II možná taky ze stejného dovozu, potvrzuji Vaše předchozí zkušenosti. Já auto kupoval před rokem (44 tkm), ten plastový (možná gumový) kryt mám jen mírně odchlípnutý na jedné straně - toť všechna negativa. Za celý ten rok s autem (+20 tkm) žádný problém, s ostatními "řidiči" bohužel ano - nějaký chytrák mi na parkovišti naboural pření blatník - už to mám naštěstí v cajku. Jinak, auto je jako nové, velice zachovalé (zvenku i uvnitř), jezdí suprově, spotřeba OK, celkově nadměrná spokojenost.

Zpět k tomu krytu - je to teda dobré něčím přilepit, nebo co s tím :?: Díky za tipy :D
deejaayy píše:
tomasz píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptal na vaše názory.
Koupil jsem Ford focus - rok vyroby 2006 najeto 32tis. km. Jednalo se o koupi v autobazaru na severní moravě- přivezeno několik stejných aut a prodávaných za poměrně výhodnou cenu. Dovoz ze Španěslska. Co jsem si je prohlížel, uplně všechny měly nějaké drobné odřeniny na náraznicích a karoserii, které můžou vzniknou provozem. Vozy údajně nebyly bourané, dle sdělení byly použivány zaměstnanci banky/ beru s rezervou.../, servisní knížka zprvu nebyla, následně při převzetí vozu předána pouze s razítkem prodejce nového vozu a dopsáno uvedení do provosu. Po převozu vozu jsem doma zjistil, že je uvolněný dolní plastový kryt čelního skla. V technické dokumentaci k vozu při prohlídce jsem našel zápis, že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno a že je po částečné opravě karoserie, což mi sděleno nebylo. Nevím zdali je toto uvolnění u fordu běžné, zdali to můžu pouze nasadit zpět nebo se obrátit na servis.
Jinak jsem byl s přístupem spokojevý, auto vypadá i jezdí velmi dobře.
No já se musím přidat,mám auto koupené asi u stejné firmy jako tomasz,ze stejné várky asi,také mám v předávacím protokolu napsáno,že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno,také mám najeto 40 000 km,měl jsem to auto u kluka,který dělá Fordy a říkal,že to auto je ve vynikajícím stavu,z čehož mi spadl kámen ze srdce.Jak píše tomasz,auto je jak nové,jezdí perfektne,uvidíme co bude dál.Zatím pohoda.Plasty se neodchlipují,nic nevrže,nemlátí.
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
Obrázek

bluk
Nováček
Nováček

Příspěvek od bluk » 09.04.2009 12:57

Vidím že z Mošova je tady hodně aut, každopádně mám dojem že ten plastový lem je tam jenom na překrytí, snažit se to utěsnit nad sklem se mi zdá jak hloupost.
S bazarem ovšem tak spokojený nejsem, prodavač byl docela tajemný o původu auta, prý že je rovnou z autosalonu (najeto 32k ?) což pravda nebyla určitě servisku podle mě měli ale radši neukázali. Byl jsem spokojený až do chvíle než jsem našel totálně ojetá kola, úplně ojetou rezervu, umytou jenom z horní strany (při prohlídce jsem to nevyndával, vypadala jako nová) no teď mi nefungovala klima. Dle servisu byl měněný chladič a nedofoukli chladivo, tkaže klima jede.
Celkově jsem s autem sice spokojený ale Sitta u mě skončila.

PS : ten protokol o stavu vozidla jsem četl před podopisem a údajně je to vzorový pro všechny auta (což jste potvrdili), násilné poškození = odřený lak , jenom se tak jistí i když dost hloupě.

Forfoc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Forfoc » 16.04.2009 07:01

ybuba:Zpět k tomu krytu - je to teda dobré něčím přilepit, nebo co s tím Díky za tipy
Ten kryt není k oknu ničím přilepený, je tam tak nějak "volně". Jediné co ho drží jsou svorky (na obrázku vyznačeny zeleně). Takže si s tím nedělej vůbec hlavu.
Přílohy
Pc210041.jpg
Ford Focus Kombi Titanium-X 1.8 92kW Duratec HE , FL 2008, Silver Moondust
Měl jsem: Ford Focus 1.6 74kW r.2006 Aquarius Blue
ObrázekObrázek

ybuba
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ybuba » 16.04.2009 23:42

To je mi zcela jasné, jenom mne štve, že se za tím odchlíplým koncem drží binec, proto bych to nejraději nějak "přichytil" ke sklu, ale nevím jak (čím) ... :idea:
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 17.04.2009 00:10

Forfoc píše:
ybuba:Zpět k tomu krytu - je to teda dobré něčím přilepit, nebo co s tím Díky za tipy
Ten kryt není k oknu ničím přilepený, je tam tak nějak "volně". Jediné co ho drží jsou svorky (na obrázku vyznačeny zeleně). Takže si s tím nedělej vůbec hlavu.
pozor , na okne je plastova drazka tvaru UC ktera je ceckem nastrcena na okne a do ucka jde vystupek ktery je na tom plastu , ale casto se stava ze ta drazka z okna sjede a pak to netesni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Odpovědět

Zpět na „Focus - karoserie 2004 - 2011“