Zpět k tomu krytu - je to teda dobré něčím přilepit, nebo co s tím

deejaayy píše:No já se musím přidat,mám auto koupené asi u stejné firmy jako tomasz,ze stejné várky asi,také mám v předávacím protokolu napsáno,že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno,také mám najeto 40 000 km,měl jsem to auto u kluka,který dělá Fordy a říkal,že to auto je ve vynikajícím stavu,z čehož mi spadl kámen ze srdce.Jak píše tomasz,auto je jak nové,jezdí perfektne,uvidíme co bude dál.Zatím pohoda.Plasty se neodchlipují,nic nevrže,nemlátí.tomasz píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptal na vaše názory.
Koupil jsem Ford focus - rok vyroby 2006 najeto 32tis. km. Jednalo se o koupi v autobazaru na severní moravě- přivezeno několik stejných aut a prodávaných za poměrně výhodnou cenu. Dovoz ze Španěslska. Co jsem si je prohlížel, uplně všechny měly nějaké drobné odřeniny na náraznicích a karoserii, které můžou vzniknou provozem. Vozy údajně nebyly bourané, dle sdělení byly použivány zaměstnanci banky/ beru s rezervou.../, servisní knížka zprvu nebyla, následně při převzetí vozu předána pouze s razítkem prodejce nového vozu a dopsáno uvedení do provosu. Po převozu vozu jsem doma zjistil, že je uvolněný dolní plastový kryt čelního skla. V technické dokumentaci k vozu při prohlídce jsem našel zápis, že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno a že je po částečné opravě karoserie, což mi sděleno nebylo. Nevím zdali je toto uvolnění u fordu běžné, zdali to můžu pouze nasadit zpět nebo se obrátit na servis.
Jinak jsem byl s přístupem spokojevý, auto vypadá i jezdí velmi dobře.