Co Vás v poslední době vytočilo
- spigot
- Test driver
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
Ja mam z toho vsetkeho ten pocit, ze jedini kto vie o co vsetko ide je foki a skupina moderatorov. Kedze ostatni maju len utrzkove informacie (z toho co sa dostalo na svetlo bozie) tak strielaju naslepo.
A z toho vznikaju vsetky tie dohady (aj ked nieco uz bolo povedane). V prvom rade by si to mali vydiskutovat vsetky dotknute strany.
Pre ostatnych je to len na skodu.
A z toho vznikaju vsetky tie dohady (aj ked nieco uz bolo povedane). V prvom rade by si to mali vydiskutovat vsetky dotknute strany.
Pre ostatnych je to len na skodu.
- madbugie
- Zkušený
a preco napr. nezaviest nove pravidla ze platiaci clenovia mozu dat do bazaru napr. 10 veci mesacne (to by myslim malo beznemu cloveku stacit)
a ked niekto chce "podnikat" v Bazare na ukor fora "zadarmo" tak moze ale nech prispeje na chod fora napr. chces inzerovat 25 veci mesacne zaplat 3000 na rok, 50 veci mesacne zaplat 5000 na chod fora atd. to uz je na majiteloch... a kludne mozu "podnikat" ale za to podnikanie si nieco musia zaplatit ako hovoris nic nie je zadarmo ani informacie ani know-how ani databaza zakaznikov...
a ked niekto chce "podnikat" v Bazare na ukor fora "zadarmo" tak moze ale nech prispeje na chod fora napr. chces inzerovat 25 veci mesacne zaplat 3000 na rok, 50 veci mesacne zaplat 5000 na chod fora atd. to uz je na majiteloch... a kludne mozu "podnikat" ale za to podnikanie si nieco musia zaplatit ako hovoris nic nie je zadarmo ani informacie ani know-how ani databaza zakaznikov...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Stehnak
- Test driver
Ano dela si reklamu "zadarmo", defakto za moje penize protoze ja prispel. Ale vida, ta jeho reklama za moje penize je pro me nakonec vyhodna, bo vim ze muzu koupit levneji...
Zapomen ted na okamzik na Tvoji firmu - jako by neexistovala.
Ber to z pohledu ze spousta lidi verila ze to je (ty clenske prispevky) jen a jen o foru. Pro me to je logicke, protoze kdyz zaplatim za sluzby (volna diskuze na foru) tak ocekavam ze ty zaplacene sluzby vyuziju. A na diskuzi na foru potrebuju jen a jen co - internet. A kazdej kdo prispel pocital s tim ze to tak bude - teda ze vybrane penize budou pouzity jen a jen na chod a udrzbu fora.
Napsat ze z vybranych penez (ja vim ze tak to na chod nestaci - viz ale muj prvni dlouhy prispevek) budu take "sponzorovat" doplatky na prodelecne srazy je proste neakceptovatelne.
Zapomen ted na okamzik na Tvoji firmu - jako by neexistovala.
Ber to z pohledu ze spousta lidi verila ze to je (ty clenske prispevky) jen a jen o foru. Pro me to je logicke, protoze kdyz zaplatim za sluzby (volna diskuze na foru) tak ocekavam ze ty zaplacene sluzby vyuziju. A na diskuzi na foru potrebuju jen a jen co - internet. A kazdej kdo prispel pocital s tim ze to tak bude - teda ze vybrane penize budou pouzity jen a jen na chod a udrzbu fora.
Napsat ze z vybranych penez (ja vim ze tak to na chod nestaci - viz ale muj prvni dlouhy prispevek) budu take "sponzorovat" doplatky na prodelecne srazy je proste neakceptovatelne.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
rOmiku nerefreshuj to porad!! 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to madbugie : ja budu jen rad ze aspon neco vydelam ale jsem zvedav jak to bude nekolika jedincum lezet v zaludku , protoze jak napsal raada jsou lidi kterí sem chodí pro rady a je jim jedno jak se s penezi nalozí protoze rady ktere ziskaly se jim nekolikanasobne vyplatily a usetrily . ale pozoruju urcitou skupinu lidi kterým se proste nelibi a budou do toho rejpat a rejpat , uz davno bylo vse vysvetlene vsechno popsane a oni stale rejou , vid milosi .
a precti si moje prispevky s prodejem dílu - pricniku jakej to byl biznis .
a precti si moje prispevky s prodejem dílu - pricniku jakej to byl biznis .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vidis a ja jsem benevolentnejsi , kdo zaplati prispevek , muze inzerovat , pokud chce mit nabidku v dilech , tak se mu udela prezentace na vrakoviste a muze zase inzerovat neomezene (plati ale mesicne ) . ale tady t zacalo kolem jednoho cloveka a jeho businessumadbugie píše:a preco napr. nezaviest nove pravidla ze platiaci clenovia mozu dat do bazaru napr. 10 veci mesacne (to by myslim malo beznemu cloveku stacit)
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Stehnak
- Test driver
Ja prosim nereju, ja diskutuju - vyjadruju muj nazor na vec. Jestli jsem se nejak provinil proti pravidlum fora, pravidlum slusneho chovani, tak me prosim zabananujfoki píše:stale rejou , vid milosi .

Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to stehnak : ber to tak vsechno - rady ,know how - vsechno neco stoji .
a prispevky jsou dobrovolne , pokud nechces tak nemusis nikdo te nenuti . kdyz udelas nejaky projekt tak se predpoklada ze za nejakou dobu bude vydelavat , zacatky jsou tezke to jsem vedel ze to budu dotovat ale verim ze nekdy svoje vedomosti zhodnotim a zacne to neco vydelavat .
a prispevky jsou dobrovolne , pokud nechces tak nemusis nikdo te nenuti . kdyz udelas nejaky projekt tak se predpoklada ze za nejakou dobu bude vydelavat , zacatky jsou tezke to jsem vedel ze to budu dotovat ale verim ze nekdy svoje vedomosti zhodnotim a zacne to neco vydelavat .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vidis kdyby sis tu posledni vetu odpustil ale takhle zase rejpani . tak diskutuj a nerejStehnak píše:Ja prosim nereju, ja diskutuju - vyjadruju muj nazor na vec. Jestli jsem se nejak provinil proti pravidlum fora, pravidlum slusneho chovani, tak me prosim zabananujfoki píše:stale rejou , vid milosi .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tohle je provokaceStehnak píše:...................., pravidlum slusneho chovani, tak me prosim zabananujfoki píše:stale rejou , vid milosi .

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Stehnak
- Test driver
Opravdu se v tom uz ztracim...
Jaka provokace
Pisu ze pokud jsem se nejakym prizpevkem provinil proti slusnemu chovani, tak jako trest chci dostat zakaz pristupu na toto forum - tzv. "banana" / "zabananovani" uzivatele. Sak takto se to vetsinou resi a ja bych to zavedl jako pravidlo cislo 1 - pro vsechny bez vyjimky 
EDIT: p.s.: nebyla spis provokace mazat moje reakce na chmelkoco rozlouceni
Ty moje vety byly nejak: "Je me to lito ze to takhle dopåadloa ze odchazis, ale doufam ze se nekde na nejakem srazu potkame" . Je/bylo na tom neco sptaneho 
Jaka provokace

EDIT: p.s.: nebyla spis provokace mazat moje reakce na chmelkoco rozlouceni

Naposledy upravil(a) Stehnak dne 16.04.2009 08:19, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to woe on neprestane , skus to navrhnout na vasem foru , treba uspejesStehnak píše:Opravdu se v tom uz ztracim...
Jaka provokacePisu ze pokud jsem se nejakym prizpevkem provinil proti slusnemu chovani, tak jako trest chci dostat zakaz pristupu na toto forum - tzv. "banana" / "zabananovani" uzivatele. Sak takto se to vetsinou resi a ja bych to zavedl jako pravidlo cislo 1 - pro vsechny bez vyjimky

docela se bavím , takovy maly "šašo " jak by povedal chmelko
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Stehnak
- Test driver
OK. Tak ja to teda tady navrhuju, bo i toto forum povazuju za "moje" - a to nejen proto ze jsem zaplatil.
- KASHA
- Pokročilý
Tolko malých "šašo" už je tu dobrej cirkus 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- tomason
- Test driver
toto téma sem založil já a teď serete už vy mě
běžte se hádat jinam banáni stejně je to o ničem

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI