co pozoruju a podle diskuze u moderatoru cca 14 dni zpatky ale oni me chlapci radi opravibjuty píše:kdy vůbec na tomto fóru začlo poprvé jiskřit?
Co Vás v poslední době vytočilo
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- bjuty
- Pokročilý
nejiskřilo tady už dřív?
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel ze myslis mezi moderatory . tady se nezavdecis . tak je to mozne
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
teď jsem nepochopil proč se stylizujete do pozice proti všemfoki píše:ja damon a boban , jsme tri , neni nekde chyba ?

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jsi psal dva min , tak jsem napsal ze jsme tri . ted bude jednani s darylem a damonem tam se to probere a vcas uvidite navrhy a fakt myslim ze by se to mohlo ukoncit . i kdyz chmelan by nemel do koho rypat žé?
a nemyslim ze podle jejich prispevku by byl nekdo ochoten neco resit , i kdyz jsem to nabizel
a nemyslim ze podle jejich prispevku by byl nekdo ochoten neco resit , i kdyz jsem to nabizel
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jestli tím chmelánem myslíš i mě, tak když si to myslíš, tak si to mysli 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
neeee, zase jedenco to vsecko bere na sebe 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- bjuty
- Pokročilý
ale ano, jiskřilo a to při zavádění poplatků.foki píše:ja myslel ze myslis mezi moderatory . tady se nezavdecis . tak je to mozne
jinak moderátor je také jeden z nás, jen má větší pravomoce.
myslím si, že na vině všech problémů je jen nešťastné prezentování změn. je nutné pochopit, že všichni zde cití s fórem a každé jednostrané omezení berou jako křivdu. ano, jsi majitel a máš právo si dělat se svým majetkem co uznáš za vhodné, ale spousta lidí dala fóru své "duševní" vlastnictví. dávali vše a odměnou jim byl dík ostatních, nebo pomoc druhých. ano, ty děláš byznys, protože nejsi armáda spási, ale oni to tak nemohou brát. co je fóru bez lidí? nic! založil jsi fórum, tak musíš fórum respektovat. reklama od spokojených uživatelů je k nezaplacení, a kolik lidí se k tobě dostalo díky informacím z fóra i od těch, kteří nepřispěli? kdo je nejlepší uživatel? ten který má mnoho příspěvků, nebo ten který nezištně radí, nebo snad ten, který dělá reklamu? ne, toto fórum tě prostě přerostlo. už není jen o Focusech, ale o lidech. chodí sem pro pohodu, těší se na srazy a věř, že to je ta nejlepší reklama.
proděláváš, tak proč to děláš? to je přece cesta k bankrotu, ne?
nebylo by lepší začít znovu a lépe?
omlouvám se, ale musel jsem si také "vylít" srdce. poznal jsem tu spoustu super lidí, které budu chtít vidět, i když budu jezdit ve Ferrari.
a o tom je toto fórum. neber mu to, prosím.
Bjuty
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
stale doufam ze mi to nekdy vydela to co jsem do toho vrazil .bjuty píše: proděláváš, tak proč to děláš? to je přece cesta k bankrotu, ne?
a kdyz se zamyslis nad tim ze kdyz se na necem prodela jestli to delat ?
tak mi odpovez na otazku ? ma cenu delat sraz kdyz ted uz vim ze na tom prodelam ? protoze vstupne za auto treba 500-600 bude prehnane a pokud bude 400 a prijede cca 80 aut tak se prodela .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- madbugie
- Zkušený
kurna cely svet sa toci okolo penazi... ja viem...
OK podme na to polopate... 130 ludi zaplatilo po 400,-- co je 52 klackov ja viem je to asi na chod tohoto fora zatial malo, ale rozoberme si to...
uz viacero ludi vcetne mna sa vyjadrilo ze radi prispeju na chod takehoto projektu... ked sa zlepsi komunikacia, ked sa to cele vyjasni, sprehladnia sa "toky", pripadne ako niektori chceli a bolo im slubene nejake vyhody pre platiacich clenov aby to malo zmysel...
(aj ked do bazaru dava bezny clovek veci raz za cas... alebo spristupnene nejake casti fora len pre VIP aj ked tu nejaky hlbsi zmysel nevidim... moznost vlastnit galeriu auta a podobne, alebo nejake x%-ne zlavy na e-shope, pripadne ine "minivyhody" to je uz na realizatoroch projektu)
a si zober ak by ti rocne prispelo 300 ludi po 400,-- (na slovensku 13€) tak sa forum samo seba uzivi ak ratam 120
a to cislo 300 platiacich clenov nevidim ako nerealne... ale ked nefunguje obojstranna komunikacia, tak to vela ludi odradi... ciernych dier na tomto svete je vela... ja viem foki ty sa branis a urcite to myslis dobre a aj tak konas,... lebo povest je len jedna a ked ta sa skazi uz sa tazko naprava...
mozno je to cele len o lepsej komunikacii s nami...
(OK mne sa to rozprava lebo mam nove auto ale kedze ho chcem vlastnit aspon 8 - 10 rokov tak ratam ze do buducna urcite sluzby vyuzijem, nakolko veci su od toho aby sa kazili...
)
PS: a ako som pisal urcite ti aj toto forum pomaha v tvojom biznise a nehovor ze nie... ono sa to nezda urcite svojou povestou mas v pardubicku dobru poziciu, ale tvoja sfera sa rozrastla aj vdaka foru za hranice "okresu" ba uz aj za hranice ČR
, a ked rozbehnes dobry E-shop tak mozno pojdes aj dalej... makas na sebe makas na fordoch a myslim ze vysledky je vidno koniec koncov rozrastanie sa tvojej Fordej domacej stajne hovori jasnou recou kto je tu KAPO přes Fordy... 
a napr. predaj nahr. dielov cez E-shop (tu to vidim na nejaku dohodu s tymi odrodilcami co maju tie "lacnejsie" diely, a zarobime vsetci...)
OK podme na to polopate... 130 ludi zaplatilo po 400,-- co je 52 klackov ja viem je to asi na chod tohoto fora zatial malo, ale rozoberme si to...
uz viacero ludi vcetne mna sa vyjadrilo ze radi prispeju na chod takehoto projektu... ked sa zlepsi komunikacia, ked sa to cele vyjasni, sprehladnia sa "toky", pripadne ako niektori chceli a bolo im slubene nejake vyhody pre platiacich clenov aby to malo zmysel...
(aj ked do bazaru dava bezny clovek veci raz za cas... alebo spristupnene nejake casti fora len pre VIP aj ked tu nejaky hlbsi zmysel nevidim... moznost vlastnit galeriu auta a podobne, alebo nejake x%-ne zlavy na e-shope, pripadne ine "minivyhody" to je uz na realizatoroch projektu)
a si zober ak by ti rocne prispelo 300 ludi po 400,-- (na slovensku 13€) tak sa forum samo seba uzivi ak ratam 120

mozno je to cele len o lepsej komunikacii s nami...
(OK mne sa to rozprava lebo mam nove auto ale kedze ho chcem vlastnit aspon 8 - 10 rokov tak ratam ze do buducna urcite sluzby vyuzijem, nakolko veci su od toho aby sa kazili...

PS: a ako som pisal urcite ti aj toto forum pomaha v tvojom biznise a nehovor ze nie... ono sa to nezda urcite svojou povestou mas v pardubicku dobru poziciu, ale tvoja sfera sa rozrastla aj vdaka foru za hranice "okresu" ba uz aj za hranice ČR

a napr. predaj nahr. dielov cez E-shop (tu to vidim na nejaku dohodu s tymi odrodilcami co maju tie "lacnejsie" diely, a zarobime vsetci...)
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

-
- Nováček
Asi som sa nemal ozyvat, ale neda mi to.
Asi pred dvoma tyzdnami som kupil FoFo. Konecne rozhodnutie na to, aky typ auta kupit a u koho kupit, malo podstatny diel aj toto forum. Kupil som ho u teba, Foky. Este raz ti aj takouto cestou dakujem za tvoju pomoc.
Ja viem, ze na mne si nezarobil, ale na druhych mozno ano. Koli povesti, ktoru mas vybudovanu na tomto fore, som sa pre teba rozhodol. Mam dojem, ze tieto nepriame vynosy, ktore ziskavas z tohto fora, nie su zahrnute do nakladov a vynosov potrebne na beh fora. Ono sa doz tazko vycisluju, ale verim ze su.
Asi pred dvoma tyzdnami som kupil FoFo. Konecne rozhodnutie na to, aky typ auta kupit a u koho kupit, malo podstatny diel aj toto forum. Kupil som ho u teba, Foky. Este raz ti aj takouto cestou dakujem za tvoju pomoc.
Ja viem, ze na mne si nezarobil, ale na druhych mozno ano. Koli povesti, ktoru mas vybudovanu na tomto fore, som sa pre teba rozhodol. Mam dojem, ze tieto nepriame vynosy, ktore ziskavas z tohto fora, nie su zahrnute do nakladov a vynosov potrebne na beh fora. Ono sa doz tazko vycisluju, ale verim ze su.
Ford Focus Combi 2003 1.6 74 kw benzin
Skoda Forman 1993 1.3 43kw LPG
Skoda Forman 1993 1.3 43kw LPG
- Stehnak
- Test driver
Obecne:
Nejlepe to vystihl Vcedula na strane 31.
Bohuzel se tu spojuji 2 temer neslucitelne veci:
- forum na jehoz chod prispivame
- fokiho business s tim ze odkazy na business ostatnich byli tvrde potlacovany (Kdyz nekdo koupil neco levne, bylo velkym prohreskem rict na foru kde/od koho. Na foru na jehoz chod prospel, lidem kterym chtel usetrit nejakou tu korunu).
Podle me to tu funguje uplne naopak nez by melo byt:
Mam business (auta, servis, dovoz, pneu...) a jelikoz chci aby lidi debatovali o tom co se u me deje a protoze vim ze lidi budou ode me odjizdet spokojeni a protoze vim ze ti spokojeni lidi by to radi verejne rekli a tim me udelali reklamu a protoze vim ze lidi pouzivaji googla takze ty kladne reference na me mi udelaji dobrou reklamu... atd, tak za nejaky prachy zasponzoruju forum.
Forum roste, roste a i kdyz to ze sveho utahnu, tak je to uz fakt dost penez. Za ty penize bych preci mohl nejak jeste lepe prezentovat moji firmu napr usporadat nejaky sraz (opet ale musim pocitat i s pripadnyma nakladama navic nad ty usetrny penize). Tak jo, reknu si dost, takhle to dal nejde a musi se zacat jinak. Co bylo to bylo - zpetne sem nic tahat nemuzu.
Udelam verejnej rozpocet jaky prostredky budou cca potreba na chod fora a zacnu s lidma diskutovat zda-li jsou ochotni prispet. Ano je to zazka do loterie - nejni jistota ze se vyberou prostredky na pokryti celeho chodu, ale preci jak se ukazalo neco se vybralo, dalsich nekolik lidi pise ze by prispelo kdyby bylo jasne co kolik stoji, videl sem tu i lidi jejichz uplne prvni prizpevek znel: "Tak jsem poslal prozpevek na chod fora na 2 roky". To o necem svedci ne, svedci to o tom ze pro dobrou vec se penize vzdycky najdou.. Ale jsou to "jen" penize a v tech je nutno miti jasno.
Osobne:
Mel bych spoustu jednoduchych otazek (napr. proc byli mazany moje prispevky - o novem foru sem do te doby vubec nevedel, dosel sem o polocase LM kouknout na forum, reagoval na Chmelkovo prohlaseni a pokazde moje prizpevky zmizeli
). PROC?
Kdyz jsi mel foki pocit ze jeho prizpevek miri proti pravidlum fora, tak jsi to tam mel napsat a alespon moje tam nechat, ne
Jo, je to takova malichernost a on (to jako ja) z toho dela velblouda... mozna, ale pochop ze kdyz nekdo prispeje na chod fora, tak ocekava ze se tu bude moci verejne vyjadrovat (to jako zase ja) samo pri zachovani pravidel slusneho chovani. A ty jsem snad neporusil, a podle me je neporusil ani chmelko - holt napsal jak to "citi".
The end.
Nejlepe to vystihl Vcedula na strane 31.
Bohuzel se tu spojuji 2 temer neslucitelne veci:
- fokiho business s tim ze odkazy na business ostatnich byli tvrde potlacovany (Kdyz nekdo koupil neco levne, bylo velkym prohreskem rict na foru kde/od koho. Na foru na jehoz chod prospel, lidem kterym chtel usetrit nejakou tu korunu).
Podle me to tu funguje uplne naopak nez by melo byt:
Mam business (auta, servis, dovoz, pneu...) a jelikoz chci aby lidi debatovali o tom co se u me deje a protoze vim ze lidi budou ode me odjizdet spokojeni a protoze vim ze ti spokojeni lidi by to radi verejne rekli a tim me udelali reklamu a protoze vim ze lidi pouzivaji googla takze ty kladne reference na me mi udelaji dobrou reklamu... atd, tak za nejaky prachy zasponzoruju forum.
Forum roste, roste a i kdyz to ze sveho utahnu, tak je to uz fakt dost penez. Za ty penize bych preci mohl nejak jeste lepe prezentovat moji firmu napr usporadat nejaky sraz (opet ale musim pocitat i s pripadnyma nakladama navic nad ty usetrny penize). Tak jo, reknu si dost, takhle to dal nejde a musi se zacat jinak. Co bylo to bylo - zpetne sem nic tahat nemuzu.
Udelam verejnej rozpocet jaky prostredky budou cca potreba na chod fora a zacnu s lidma diskutovat zda-li jsou ochotni prispet. Ano je to zazka do loterie - nejni jistota ze se vyberou prostredky na pokryti celeho chodu, ale preci jak se ukazalo neco se vybralo, dalsich nekolik lidi pise ze by prispelo kdyby bylo jasne co kolik stoji, videl sem tu i lidi jejichz uplne prvni prizpevek znel: "Tak jsem poslal prozpevek na chod fora na 2 roky". To o necem svedci ne, svedci to o tom ze pro dobrou vec se penize vzdycky najdou.. Ale jsou to "jen" penize a v tech je nutno miti jasno.
Osobne:
Mel bych spoustu jednoduchych otazek (napr. proc byli mazany moje prispevky - o novem foru sem do te doby vubec nevedel, dosel sem o polocase LM kouknout na forum, reagoval na Chmelkovo prohlaseni a pokazde moje prizpevky zmizeli

Kdyz jsi mel foki pocit ze jeho prizpevek miri proti pravidlum fora, tak jsi to tam mel napsat a alespon moje tam nechat, ne

The end.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to nerikam ze ne , ale k cemu mi to je kdyz vsem vadi ze si sem dam reklamu . nebo respektive na uvodni stranku .madbugie píše: PS: a ako som pisal urcite ti aj toto forum pomaha v tvojom biznise a nehovor ze nie...
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Stehnak píše:Obecne:
Bohuzel se tu spojuji 2 temer neslucitelne veci
- fokiho business s tim ze odkazy na business ostatnich byli tvrde potlacovany (Kdyz nekdo koupil neco levne, bylo velkym prohreskem rict na foru kde/od koho. Na foru na jehoz chod prospel, lidem kterym chtel usetrit nejakou tu korunu). ty jsi vubec nepochopil o co slo - ze nekdo nabizi levnejsi dily , tim defacto podnika , jak pises dela business ale s reklamou zadarmo . PS : ten clovek na chod neprispel , to byl kamen urazu co jsem chtel po moderatorech aby dodrzovaly pravidla
.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- madbugie
- Zkušený
myslim ze reklama nam nevadi je to logicke, ja som bohuzial nevidel tu upravenu stranku ako to vyzeralo s tou reklamou... uz len povodnu som zastihol...
tu islo ludom skor o to ze pomer reklamy k tlacitku FORUM je stale nejaky nevyrazny... aj teraz na povodnej stranke nie je forum nijako zvyraznene...
mozno treba popracovat na tom novom navrhu vstupnej obrazovky nejak zvyraznit blikanim forum a nasu spolocnu komunitu a kludne zvyraznit aj reklamu, ze foruzm sponzuruje:....
jasne ze je vsetko o peniazoch... ale niekedy sa mi zda ze to tu prezentujes a platis forum ako keby si krachoval a nemal na chleba, ale ako to sledujem tak sa ti dari celkom dobre (samozrejme na sebe tvrdo makas a mas zasluzenu odmenu...) cize su to take akoby protichodne informacie od teba... a sam uznavas ze sa ti urcite dari lepsie aj vdaka tomuto foru...
podobne ako ostatni, keby som nekupoval nove auto tak kupim od teba... predsa len si v tomto neistom svete akysi maly ostrovcek istoty...
a ako hovorim dosiahnut hranicu 250 - 300 platiacich clenov nevidim ako nerealne...
tu islo ludom skor o to ze pomer reklamy k tlacitku FORUM je stale nejaky nevyrazny... aj teraz na povodnej stranke nie je forum nijako zvyraznene...
mozno treba popracovat na tom novom navrhu vstupnej obrazovky nejak zvyraznit blikanim forum a nasu spolocnu komunitu a kludne zvyraznit aj reklamu, ze foruzm sponzuruje:....
jasne ze je vsetko o peniazoch... ale niekedy sa mi zda ze to tu prezentujes a platis forum ako keby si krachoval a nemal na chleba, ale ako to sledujem tak sa ti dari celkom dobre (samozrejme na sebe tvrdo makas a mas zasluzenu odmenu...) cize su to take akoby protichodne informacie od teba... a sam uznavas ze sa ti urcite dari lepsie aj vdaka tomuto foru...
podobne ako ostatni, keby som nekupoval nove auto tak kupim od teba... predsa len si v tomto neistom svete akysi maly ostrovcek istoty...
a ako hovorim dosiahnut hranicu 250 - 300 platiacich clenov nevidim ako nerealne...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
+ 100 fordích koníkov