vcedula píše:- Kedze to tu zalozil a vlasni foki, tak som ochotny akceptovat jeho reklamu trebars aj na kazdej stranke fora. Ale priamo forum previazat s jeho biznisom, to je blbost, s tym nesuhlasim. kdyz si na sebe nevydelaji tak z ceho to chces platit kdyz ne z reklamy - Som ochotny platit na prevadzku, ale chcem aby prevadzkovanie stranok bolo uplne oddelene od hocijakeho biznisu, nie len Fokiho. So spoplatnenim inzeratov nemam problem. Zisk z inzercie sa pouzije na prevadzkovanie stranok.z inzeratu ti jde cca 8-10kc vís kolik by se muselo podat inzeratu aby se to vyplatilo ? a dalsi vec , byla soutez dotovana jedním byvalým sponzorem , rikal jsem mu navstevnost cca 3000 lidi , on ze to zkusi , v soutezi bylo cca 25 odpovedi , co myslis ze udelal ? sel od toho . chapes to ? 3000lidi denne , v te dobe cca 5500 clenu a jen 25 odpovedi ?
- som proti plateniu zrazov z penazi Fokiho a kdo to doplatí ? alebo prispevkov clenov. A som proti plateniu cien v hrach z prispevkov na prevadzku fora. byla to reklama ja to zaplatim za to ze tu budu mit reklamu Nech sa na to spravi zvlast zbierka.jj dobry napad uz vidim jak nekdo soutezi a pak si koupi model auta aby si ho predal . hm tak tudy asi cesta nevede Prevadzkovanie stranok je hrozne draha zalezitost a musi byt transparentne.
Na zaver este dam taky navrh. Mozno by stalo za to zalozit obcianske zdruzenie a prepisat stranky na zdruzenie. Ak by sa nieco take stalo, tak ma Foki narok na odskodne, lepsie povedane nahradu za odkupenie domeny. Viem ze toto je uplna vizia jak svina, ale u nas na SK sa da odpisat 2% z dani na obcianske zdruzenie. Neviem, ako je to v cechach, mozno aj tam je nejaka moznost. Tym by sa vyriesila kopa problemov a bol by na vecne veky pokoj.
Co Vás v poslední době vytočilo
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
som rad, že aspon moj krok prijmel fokiho aby konečne vam dal to čo chcete a na čo máte pravo, ked už ste investovali do jeho stranok..
ak by nebol zmazany moj prispevok sami by ste sa dočetli,že im prajem len to najlepšie do buducnosti...
verím, že mate všetci rozum a sami si urobite zaver, prečo to nešlo, a zrazu par hodin potom čo sa stalo to ide..žeby niekto dostal strach,že sa nejak kolovratok prestava točit?
tak sa držte, hlavne neprekrucujte a poučte sa z minulych chyb, foki sam máš fondov na rozdavanie, tak verím, že ked teraz do toho niečo investuješ musi sa ti to podarit to udržat..ved kto vie pravdu čo?
inak ked už vytahuješ interne diskusie medzi moderatormi, nenut ma začat polemizovat nad učelnostou konania poslednych týždnov
inak si fakt vážim,že si sa pripojil aj k nám a verím, že pomožeš ked si nebudeme sami istý, pretože predsa vieš o focusoch snad najviac a ja si toho osobne velmi vážim
ak by nebol zmazany moj prispevok sami by ste sa dočetli,že im prajem len to najlepšie do buducnosti...
verím, že mate všetci rozum a sami si urobite zaver, prečo to nešlo, a zrazu par hodin potom čo sa stalo to ide..žeby niekto dostal strach,že sa nejak kolovratok prestava točit?

tak sa držte, hlavne neprekrucujte a poučte sa z minulych chyb, foki sam máš fondov na rozdavanie, tak verím, že ked teraz do toho niečo investuješ musi sa ti to podarit to udržat..ved kto vie pravdu čo?

inak ked už vytahuješ interne diskusie medzi moderatormi, nenut ma začat polemizovat nad učelnostou konania poslednych týždnov

inak si fakt vážim,že si sa pripojil aj k nám a verím, že pomožeš ked si nebudeme sami istý, pretože predsa vieš o focusoch snad najviac a ja si toho osobne velmi vážim

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tam jsem byl jen abych uvedl par veci na prave misto . nic vic . a mozna kdyz tam bude nekdo neco shanet tak mu tam budu nabizet .chmelko píše: inak si fakt vážim,že si sa pripojil aj k nám a verím, že pomožeš ked si nebudeme sami istý, pretože predsa vieš o focusoch snad najviac a ja si toho osobne velmi vážim
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
takže zase len biznis a žiadna pomoc? ved čo som mohol čakat.. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pred par hodinama mi nekdo vycetl ze jsem nezdelil to ze budu zajistovat ty ceny pro misu , dale vy jste navrhy taky videly a nikdo se neozval . proc ?chmelko píše: inak ked už vytahuješ interne diskusie medzi moderatormi, nenut ma začat polemizovat nad učelnostou konania poslednych týždnov![]()
tak na jedne strane nemam vytahovat interni veci a na druhe bych mel zdelovat interni veci . nechapu .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj u vas len biznis a tvrdy ver tomu .chmelko píše:takže zase len biznis a žiadna pomoc? ved čo som mohol čakat..

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
prepošli mi to SZ prosím, fakt si nespomínam, žeby si vypísal niekde presne ceny ktore zafinancuješ..
pozeraj, toto je strata času, som rad, že si konečne po vyše roku otvoril oči a pochopil, že takto to fakt dalej nejde...verím vám uprimne, že vam zostanu vaše sluby a prekopete to tak, ako sa slubovalo..ono už teraz začínam chapat tie naklady..
ono makat rok a pol na galerii, emailoch, suprovej uvodnej stranke muselo stat ešte viac penazí, takže si to len nechaj pekne zaplatit doverčivými ludmi ktorí mali za to, že na fore aj spíš, ale verím, že ti to teraz minimalne tyžden vydrží
pozeraj, toto je strata času, som rad, že si konečne po vyše roku otvoril oči a pochopil, že takto to fakt dalej nejde...verím vám uprimne, že vam zostanu vaše sluby a prekopete to tak, ako sa slubovalo..ono už teraz začínam chapat tie naklady..
ono makat rok a pol na galerii, emailoch, suprovej uvodnej stranke muselo stat ešte viac penazí, takže si to len nechaj pekne zaplatit doverčivými ludmi ktorí mali za to, že na fore aj spíš, ale verím, že ti to teraz minimalne tyžden vydrží

- Raada
- Test driver
Ja jsem prispel na chod fora, protoze mi za tu kratkou dobu, co jsem registrovany dalo spoustu informaci, ktere bych nejspis pracne shanel nekde jinde. Je mi uprimne jedno, co si za to FOki poridi. Proste jsem prispel dle meho nazoru na dobrou a uzitecnou vec....
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a trochu jsi se spletl , tohle je uz cca 2-3 mesice pripravovane a ted se to bude dokoncovat jinak by jsme treba o galeriich nemluvili v postupkach .chmelko píše:som rad, že aspon moj krok prijmel fokiho aby konečne vam dal to čo chcete a na čo máte pravo, :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz bych napsal ze jsem si za to poridil mondeo tak verim ze se najde nejaka palice ktera tomu díky zatmeni uvěří a zacne to rozebirat .Raada píše: Je mi uprimne jedno, co si za to FOki poridi. .

me touz prijde strasne smesny co nekterí jedinci i z rad byvalých moderatoru resi .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
a prave dnes nahodou nas daryl poctil svojou navšetvou a zverejnil servis tychto stranok od roku 2004..wow,foki píše:a trochu jsi se spletl , tohle je uz cca 2-3 mesice pripravovane a ted se to bude dokoncovat jinak by jsme treba o galeriich nemluvili v postupkach .chmelko píše:som rad, že aspon moj krok prijmel fokiho aby konečne vam dal to čo chcete a na čo máte pravo, :
ako hovorím, super, že si začal niečo robit a nenechavaš snad ludí na holičkach ako posledny rok..rozjete to máte dobre, čo si viac priat..
povedal som si, že prejdem vaše utoky jak na moju adresu, tak adresu ostatnych ,ktorý s tým nesuhlasia, pretože rozumiem, že teraz hrajete bud všetko alebo nič..
už to nerozpytvavaj a nechaj na ludoch nech si sami urobia usudok,ale toto nemá cenu...
jedina vec ktora ma mrzí je, že si tak nebol "uprimny" ked sme sa ta poslednu dobu pytali na uplne rovnake otazky a ty si nas zdarne ignoroval..kolko den, dva, tri?

takže super, že reaguješ omnoho rychlejšie, verím že ti to vydrží a už to fakt uzavrime

edit:kua foki naposledy ta žiadam nevkladaj mi do ust nič čo som nepovedal, mne je totalne šumafuk, čo si kupiš, ak je to za tvoje peniaze...a už fakt dost
- Raada
- Test driver
Pri dvouletem clenstvi to dela 25 Kc mesicne - to i ten pitomej AutoTip stoji vic. Proste to jsou drobny a proto me to nezajima. Tady se totiz dozvim daleko vic informaci v oblasti, kde mam pripadne problem nebo dotaz nez kdekoliv jinde. Moznost inzerovat zdarma povazuji za prijemny bonus a o sleve na servisu ani nemluvim (se asi na podzim za tebou Foki zastavim na prohlidku
). Je mi naprosto jasny, ze provoz tohohle fora neni zdarma a tak tou troskou penez rad prispeji. To, ze si FOKI takto ziskava novou klientelu tak s tim nemam problem. Dokud bude odvadet dobrou praci za rozumny peniz tak mi to vadit nebude.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem nebyl uprimny ? ze ste hajily nejmenovaneho clena a defacto ostatni uvadely v omyl lzivýma odpovedma ze zaplatil ? kdyz chces abych zdeloval co co stalo tak bys mel odtajnit i tyhle lzi ne ? chmelko , chmelko , nejak ti to nejde , podle toho asi te tvuj biznis vypada , vcetne fora ktere spravujes .
a kdyz se ti tu nelibí tak sem nechod , protoze aby jsi to tady tvýma priblblýma recma rozvracel ,o toopravdu nikdo nestoji .

a kdyz se ti tu nelibí tak sem nechod , protoze aby jsi to tady tvýma priblblýma recma rozvracel ,o toopravdu nikdo nestoji .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
páč jsem tu včera nebyl a někteří to třeba taky nestihli a zřejmě o5 přileji olej do ohněSkubi píše:hm, takže toho asi bylo víc a je to stále obestřeno rouškou tajemství, no a druhého pohledu se tu už asi nedočkám........foki píše:treba to ze hajil zajmy jednoho clena (defacto kvuli tomu vznikly ty rozbroje mezi moderatorama )a pritom uz min tyden vedel za si zakladaji svoje forum , protoze mi jemar rekl kdyz jsem ho oslovil na moderatorstvi , ze uz 3 tydny je domluveny s nekým jiným . a zewl s tadem odesli na prelomu mesice , takze si myslim ze to bylo vyprvokovane umyslne aby mely duvod odejit .Skubi píše:jen mě stále zajímá ten "hrozný podraz" ......|

chmelko píše:Z dovodov rastúcej nespokojnosti s vnutornými pomermi a finančnými praktikami vedením tohoto fora, čiastočne zarmutený (už len kvoli komunite aka tu sme) som sa rozhodol opustit toto forum. Moje rozhodnutie nebolo lahke a uspíšilo to hlavne nijako nediskutovane a neoznámene degradovanie mojej moderatorskej pozicie majitelom tohoto fora, hlavne preto ked každým mesiacom stupala jak popularita tak hodnota technickej informovanosti tohoto webu.
Od mojeho pripojenia do teamu som sa neustale snažil odovzdavat všetku svoju energiu , všetko svoje nadšenie a preto dosledna nerovnovaha v transparentnosti finančných záležitosti (členské príspevky) pozvolne vyustila k odchodu dovolím si tvrdit jedných z najschopnejších ludí na fore (Zewl a Tad) a taktiež mojej osoby.
Zatial čo si dovolím stále tvrdit, že kvalita obsahu tohoto fora sa každým dnom zvyšovala ( je to hlavne zásluha vašeho nadšenia, nie penazí) tak kvalita spoluprace s vedením sa zhoršila do bodu, kde len moj koniec snad urovná zdroje problemu a nevytvorí sa žiadna ina opozicia, ktora by si dovolila v rámci záujmu celého fora zase niečo kritizovat. Neprajem si vrhat ohovárania na žiadneho jednotlivca, stačí povedat, že sa vztahy stali vážne napjatými a neunosnými a zvyšujúca frustrácia a bezmoc snahy vrátit sa k fóru, ktoré tu bolo pred cca jedným rokom sa stali neznesitelnými.
Za týchto okolností mi nezostáva nič iné na výber, než toto forum opustit. Zdá sa mi správne odíst v situacii a momente kedy mám ešte stále velké nadšenie pre toto hobby a som povzbudený nadejov vzniku nových, snad lepších projektov.
Zostavajuci členovia teamu(aj ked ich už vela bohužial nezostalo) maju moju plnu podporu do buducna nech už je to kdekolvek a prajem im len to najlepšie
chmelko
zewl píše:custe,
tady dole je vyjadreni chmelka, nez ho smaznul foki v tomto vlakne, Stehnak ho stacil jeste poslat pres SZ.
V podstate vyjadruje duvody, proc jsme se Tadem pred cca. 14 dny vzdali moderovani fora. Slo o to, ze jsme se jiz nechteli podilet na fokiho byznysu, ktery uz forum nebral jako pokec a rady, ale jako dojnou kravu a s tim souvisejici tajemnosti ohledne transparentnosti vyuctovani, tzv. "komerce" na foru, kde chtel zpoplatnit uplne vsechen prodej (vcetne toho, ktery opravdu clenum pomaha - viz Meda). Korunou toho je nova uvodni stranka http://www.ford-focus.cz , kterou si v podstate foki udelal za penize nas vsech reklamu na svou zivnost a jeste to prezentuje jako stranky, ktere jsou pro nas (vsimnete si, jak velkou cast ma na nove uvodni strance forum, ktere vsechno financovalo).
Snazil jsem se vykonavat post moderatora zodpovedne, travil jsem tu hodiny a hodiny. Nikdy jsme nedostali ani pitome "diky" za to, co pro forum delame. Celou dobu jsem si myslel, ze to, co delame, delame pro forum a lidi, ktere mame radi. Pred 14 dny jsme pochopili, ze to vsechno jsme delali pouze pro fokiho byznys. Foki uz nekolikrat prohlasil, ze domenu proda, tohle me nepripadlo jednani cloveka, ktery dela vse pro lidi a nakonec vse za tucny balik proda.
Chtel jsem po fokim, at zrusi vsechny VIP poplatky, at zrusi VIP clenstvi, at to necha opet na dobrovolnosti prispevovatelu, jiste si forum samo na sebe vydela (zamerne pisu "samo na sebe", protoze tim myslim hosting, upravy fora atd.). Rekl, ze to neudela. Tak jsem mu napsal, ze vybral penize od lidi a nic se za 1.5 roku nestalo. Zadne slibene galerie, zadne emaily, zadne souteze, zadne vyuctovani. Ze to byl tunel jak svina. Neodpovedel. Takze jsem se potom rozhodl, ze s moderovanim koncim, ze nebudu obhajovat neco, o cem nejsem vnitrne presvedcen.
Vytvorili jsme nove forum, ktere jeste doladujeme, behem par dni bude hotovo. Pokud byste meli na vec stejny nazor, muzete se prijit podivat k nam, adresu vam poslu ve chvili, kdy forum bude 100% funkcni. V zadnem pripade na vas netlacim, zustante tam, kde vam bude dobre.
Moc me vsechny veci mrzi, ale jsou chvile, kdy jiz pohar trpelivosti pretece. Mnozi z vas me znaji uz celkem dobre a vedi, ze nejsem typ cloveka, ktery se otaci k ostatnim zady. Ale foki me (ani ostatnim jako Tad, chmelko) nedal na vybranou.
Pokud mate jakekoliv dotazy, nebojte se s nimi na me obratit.
zewl
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Test driver
foki píše:ja jsem nebyl uprimny ? ze ste hajily nejmenovaneho clena a defacto ostatni uvadely v omyl lzivýma odpovedma ze zaplatil ? kdyz chces abych zdeloval co co stalo tak bys mel odtajnit i tyhle lzi ne ? chmelko , chmelko , nejak ti to nejde , podle toho asi te tvuj biznis vypada , vcetne fora ktere spravujes .![]()
![]()
![]()
jeežiši nervičky teču..chlape to chce klud, takto sa len zhadzuješ....
ano prosim, zverejni komplet diskusiu ,fakt mi to vadit nebude...
škoda,že si si zadovažil diagnostiku len mesiac dozadu pred postupkami, škoda,že nešlo tak nežištne a zadarmo pomahat ostatnym aj minule roky, ked bolo všetko "v poriadku"
ideš na to velmi dobre a drž sa len osobne výpady si nechaj na matersku školku, tu sa to až tak nežerie,ale ved to forum poznaš nie?