Co Vás v poslední době vytočilo
- madbugie
- Zkušený
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
svoj vylev srdiecka uz som pisal do temy pre majitelov fora ci ako to je...
ale urcite "odchadzajuci" pani aj "zotrvavajuci" majitel foki by sa mali zamysliet, a mozno aj spolu ci toto je naozaj nutne...
Foki ked ta to stoji peniaze co urcite stoji, daj si to do nakladov podnikania,... si myslim ze aj vdaka tomuto foru a komunite ludi ktora tu vznikla mas viac zakaziek, viac kupujich na auta, diely, pracu, servis atd aj ked kopu veci davas lacnejsie ci dotujes a ine... ved ludia za tebou dochadzaju stovky kilometrov a nejdu k miestnym... teba auta a servis zivia, co sa stane ked ludia prestanu chodit... alebo kupovat od teba auta ???
ja presne z takychto dovodov ako vznikli tu nedavam peniaze ziadnym nadaciam, zdruzeniam a podobne, lebo v konecnom dosledku to potom dopada tak ze ked sa prejdes v Bratislave v strede mesta sidlia vsetky nadacie a spol a pred nimi parkuju mnohamilionove fara a na toto mam prispievat... ???
a tuna tiez vznikaju nedorozumenia z dovodu nejasnosti, neprehladnosti ci nevhodnej komunikacie ci skor nekomunikacie...
ak by sa vela veci vyjasnilo mozno by nas prispelo viac... (uz tu niekto pisal nieco v tom zmysle... ze ked nevies kam a naco to ide a ako sa s tym nalozi tak radsej neda...)
ale urcite "odchadzajuci" pani aj "zotrvavajuci" majitel foki by sa mali zamysliet, a mozno aj spolu ci toto je naozaj nutne...
Foki ked ta to stoji peniaze co urcite stoji, daj si to do nakladov podnikania,... si myslim ze aj vdaka tomuto foru a komunite ludi ktora tu vznikla mas viac zakaziek, viac kupujich na auta, diely, pracu, servis atd aj ked kopu veci davas lacnejsie ci dotujes a ine... ved ludia za tebou dochadzaju stovky kilometrov a nejdu k miestnym... teba auta a servis zivia, co sa stane ked ludia prestanu chodit... alebo kupovat od teba auta ???
ja presne z takychto dovodov ako vznikli tu nedavam peniaze ziadnym nadaciam, zdruzeniam a podobne, lebo v konecnom dosledku to potom dopada tak ze ked sa prejdes v Bratislave v strede mesta sidlia vsetky nadacie a spol a pred nimi parkuju mnohamilionove fara a na toto mam prispievat... ???
a tuna tiez vznikaju nedorozumenia z dovodu nejasnosti, neprehladnosti ci nevhodnej komunikacie ci skor nekomunikacie...
ak by sa vela veci vyjasnilo mozno by nas prispelo viac... (uz tu niekto pisal nieco v tom zmysle... ze ked nevies kam a naco to ide a ako sa s tym nalozi tak radsej neda...)
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tad: naklady na hosting se ti zdaji moc ? Tak si udelej pruzkum mezi poskytovateli webhostingu
Aby se to udelalo poradne a opravdu to fungovalo je to jeste nizka castka. A muzu to lehce dokazat.
ohledne ONE man show: to rikas ty. To ze si foki chrani sve investice neni nic spatneho. Neznam kauzu dopodrobna, ale pokud tu nekdo prodava levne dily tak souhlasim, ze pro cleny je to vyhoda nicmene ten kdo prodava z toho ma taky zisk a v tom okamziku foki jakozto take prodejce prichazi o zisk a jeste je jeho forum vyuzivano jako prostredek. Zjednodusene receno ten nekdo tu ma solidni reklamu a zakladnu pro shop zadarmo. VYdelava na fokim. A pritom stacilo se domluvit, zaplatit ten mrzkej poplatek, kterej z vejdelku cini snad jen promile a bylo to v pohode. Jako kamaradi a pokec ok, ale jak si nekdo zacne vydelavat na cizi praci (foru) aniz by z toho melo forum prospech je to spatne. To by pak mohl prijit kazdy a prodavat tu cokoli, protoze je to pro uzivatele vyhodne a nakonec tu z toho bude bordel, forum zasrany a nebude z ceho paltit provoz. Naklady by rostly aniz by mel provozovatel z toho nejaky uzitek/navratnost. Jak by se ti libilo, kdybych si na tve auto nalepil reklamu aniz bych ti cokoli platil ?
Kazdopadne mi prijde, ze ty rozhodne nemas zajem se dohodnout i kdyby to ten clen dostal ode mne darem. Takze problem bude jinde. Nerikam, ze foki je dokonaly, ale asi to nebude ten pravej a jedinej duvod. Je to podle mne tak malicherna vec ze je snad ostuda se na to odvolavat.

ohledne ONE man show: to rikas ty. To ze si foki chrani sve investice neni nic spatneho. Neznam kauzu dopodrobna, ale pokud tu nekdo prodava levne dily tak souhlasim, ze pro cleny je to vyhoda nicmene ten kdo prodava z toho ma taky zisk a v tom okamziku foki jakozto take prodejce prichazi o zisk a jeste je jeho forum vyuzivano jako prostredek. Zjednodusene receno ten nekdo tu ma solidni reklamu a zakladnu pro shop zadarmo. VYdelava na fokim. A pritom stacilo se domluvit, zaplatit ten mrzkej poplatek, kterej z vejdelku cini snad jen promile a bylo to v pohode. Jako kamaradi a pokec ok, ale jak si nekdo zacne vydelavat na cizi praci (foru) aniz by z toho melo forum prospech je to spatne. To by pak mohl prijit kazdy a prodavat tu cokoli, protoze je to pro uzivatele vyhodne a nakonec tu z toho bude bordel, forum zasrany a nebude z ceho paltit provoz. Naklady by rostly aniz by mel provozovatel z toho nejaky uzitek/navratnost. Jak by se ti libilo, kdybych si na tve auto nalepil reklamu aniz bych ti cokoli platil ?

Kazdopadne mi prijde, ze ty rozhodne nemas zajem se dohodnout i kdyby to ten clen dostal ode mne darem. Takze problem bude jinde. Nerikam, ze foki je dokonaly, ale asi to nebude ten pravej a jedinej duvod. Je to podle mne tak malicherna vec ze je snad ostuda se na to odvolavat.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
četl jsem a zajímavě napsáno, stejně jako zde. pod to bych se i podepsalmadbugie píše:svoj vylev srdiecka uz som pisal do temy pre majitelov fora ci ako to je...
.......

jen si tak pořád myslím, že to s těmi díly od jednoho člena je jen zástupný problém, který to vše odpálil jako rozbuška

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a pod: nejde o to kdo to ma levnejsi. Jde o to, ze nechtel zaplatit za inzerci jako ostatni. Co jsme pochopil, tak foki by ho nechal prodavat pokud by si radne zaplatil jako to maj treba vrakoviste.
Cili nejde o konkurenci, ale o to, ze chtel vyjimku. nechtel paltit za to za co jini musi.
Cili nejde o konkurenci, ale o to, ze chtel vyjimku. nechtel paltit za to za co jini musi.
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
začalo to těmi díly a postupně se dostalo k vyúčtování a tomu že platící "VIP" za 16 měsíců nemají nic, pouze ty sliby ve vlákně. ani mi jsme nikdy žádný rozpočet neviděli, až teď a bylo nutný tohle všechno dělat????? Už jenom pro to že ostatní uvidí za co a komu se platí a za to že to Vás dva nakopne k nějaký práci a dodělání slibovaných výhod, tak už to beru jako úspěch a nejsem určitě sám. Já forum beru jako místo kam lidé chodí pro rady a pro kontakty, ale právě že pokud je v tom ten bussines tak to stojí za prd...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a jeste Tad vymyslel ze kdyz by se nekdo zeptal jestli ma zaplaceno tak rict ze jo , na to jsem rekl ze lhat nebudu a zacalo se to vařit .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mysli to vazne .MK2 píše:jestli jste kvůli tomuhle důvodu odešli tak to snad ani nemůžete myslet vážněTad píše: - rozbroje mezi moderátory nebyly, rozbroje byli Tad+zewl+chmelko versus Foki, a zájmy jednoho člena spočívali v tom že nabízí origi díly Ford za bezkonkurenční ceny, na který se ani Foki nedostane, chtěli jsme aby ho nechal inzerovat zadarmo, protože to je obrovská výhoda pro všechny členy, ovšem Fokiho monopol toto nedovolil a proto jsme odešli![]()
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to Tad : business tam musi byt protoze forum jako takove si na sebe nevydela . tak proto business .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jejda jejda jejda. Čumim jako puk, co se děje. Převládají tu emoce nad rozumnym uvažováním. Nešlo by, abyste si sedli a dali vše tak, jak to bylo? Prosim. 

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Horst: a kdyz by jsi byl ten kdo to prodava o 500 draz , platis za vse co se strankami je spojene , a nekdo potazmo to kupuje na zamestnance a prodava sice levneji , tak by jsi byl v klidu ?HORST píše:Mam pocit, ze Tad nechtel asi napsat, ze JENOM proto odesli, tech duvuvodu muselo byt asi vic.
Na druhou stranu, kdyby ti MK2 nekdo prodaval jednu a tu samou soucastku na Fofika s rozdilem ceny napr 500 Kc (ve stejne kvalite), kterou by jsi asi bral?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to tomason : dik za podporu , vidim ze aspon nekdo mysli jako ja .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
uz to nereste. Porad dokola.
Nastanou zmeny. A velke. Urci se jasny koncept i smer.
Bez komerce/placeni to nejde. Tohle jsou proste naklady, ktere se neschovaji ani ve firme (pokud ta nema zisk aspon milion rocne). At to berete z jakekoli strany, tak proste se to zaplatit musi. S fokim zkusime vymyslet schudnejsi koncept. Jen vydrzte.
Nastanou zmeny. A velke. Urci se jasny koncept i smer.
Bez komerce/placeni to nejde. Tohle jsou proste naklady, ktere se neschovaji ani ve firme (pokud ta nema zisk aspon milion rocne). At to berete z jakekoli strany, tak proste se to zaplatit musi. S fokim zkusime vymyslet schudnejsi koncept. Jen vydrzte.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Daryl přesně tak

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- HORST
- Test driver
Asi bych v klidu nebyl, ale zustane asi otazkou, kolik na forum doplatis a kolik diky foru vydelas.foki píše:Horst: a kdyz by jsi byl ten kdo to prodava o 500 draz , platis za vse co se strankami je spojene , a nekdo potazmo to kupuje na zamestnance a prodava sice levneji , tak by jsi byl v klidu ?HORST píše:Mam pocit, ze Tad nechtel asi napsat, ze JENOM proto odesli, tech duvuvodu muselo byt asi vic.
Na druhou stranu, kdyby ti MK2 nekdo prodaval jednu a tu samou soucastku na Fofika s rozdilem ceny napr 500 Kc (ve stejne kvalite), kterou by jsi asi bral?
Ale ty cisla musis znat ty!
Po pravde receno me ani moc nezajimaji, na problematiku prodeje jsem narazel z pohledu kupujicicho, coz je asi podstatny rozdil!
-
- Test driver
foki píše:mysli to vazne .

Foki: myslím, že nemusíš už dál nic vysvětlovat, každý kdo by byl na tvém místě by se zachoval stejně a ty si nic špatného neudělal...
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW