Co Vás v poslední době vytočilo

Moderátor:phofy
Zamčeno
Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Co Vás v poslední době vytočilo

Příspěvek od Skubi » 15.04.2009 20:00

foki píše:
Skubi píše:jen mě stále zajímá ten "hrozný podraz" ......|
treba to ze hajil zajmy jednoho clena (defacto kvuli tomu vznikly ty rozbroje mezi moderatorama )a pritom uz min tyden vedel za si zakladaji svoje forum , protoze mi jemar rekl kdyz jsem ho oslovil na moderatorstvi , ze uz 3 tydny je domluveny s nekým jiným . a zewl s tadem odesli na prelomu mesice , takze si myslim ze to bylo vyprvokovane umyslne aby mely duvod odejit .
hm, takže toho asi bylo víc a je to stále obestřeno rouškou tajemství, no a druhého pohledu se tu už asi nedočkám........ :|
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Daryl
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daryl » 15.04.2009 20:02

Klid vazeni. Puvodni page je zpet a bude se delat dustojna verze jak se patri pro tento portal. Nicmene reklame a vyzdvizeni toho, ze provozovatelem je fokiho Motors company s.r.o. se nevyhneme a ani to neni zadouci. kazdopadne to ale jiste bude ucineno prijatelnejsi formou.

K tomu mne napada, ze prave ti, komu se uvodni page nelibi muzou zacit nejake nove vlakno s touto tematikou a navrhy co a jak by tam melo byt. Verim, ze spolecne dokazeme navrhnout uvodni stranku, za kterou se nebudeme stydet ani jeden. :)
==============================
Auto HI-FI Club CZ | Server housing a webhosting

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 15.04.2009 20:12

Super :D S toho mám velkou radost, že ste se dopracovali k nějakému rozumnému řešení :!: Dík :idea:

Můžeme pokračovat zde :arrow: Uvodna tvar http://www.ford-focus.cz
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 15.04.2009 20:26

nejlepší by bylo kdyby si všichni dopřáli studenou sprchu, froté ručníky a šli spát. Doufám že tohle skvělé forum bude opet plne skvelych lidi a informaci, jako tomu bylo doted. Ty hádky mi přijdou jak z klubu osamělých žen. Všechno je to jen o komunikaci, napadání druhého nikomu neprospěje. Byl bych rád aby se to tu uklidnilo, aby Foki a spol fungovali jako dřív a aby dál pomáhali ostatním, ale taky bych rád aby tu byli chmelko, zewl a ostatní, co se přesunuli na jiné forum. Tohle už je tak dobře zajeté že je škoda ho štěpit a myslím že když OBĚ strany spolknou trošku své pýchy, tak to může zase fungovat jak má.

Když už se tu řeší vynaložení prostředků z členských příspěvků tak dávám Fokimu svolení, aby mnou zaslaný členský příspěvek klidně použil na nákup nějaké slivovičky na uklidnění ... :D
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 15.04.2009 20:28

Tak jenom pár menších reakcí:

- vyúčtování hezký ale stejně mi nikdo nevymluví že je to kapku "moc" 3000/měs hosting, to snad ne :wink: ale je tu asi dost lidí kteří tyto náklady mohou profesionálně zhodnotit
Foki:treba to ze hajil zajmy jednoho clena (defacto kvuli tomu vznikly ty rozbroje mezi moderatorama )
- rozbroje mezi moderátory nebyly, rozbroje byli Tad+zewl+chmelko versus Foki, a zájmy jednoho člena spočívali v tom že nabízí origi díly Ford za bezkonkurenční ceny, na který se ani Foki nedostane, chtěli jsme aby ho nechal inzerovat zadarmo, protože to je obrovská výhoda pro všechny členy, ovšem Fokiho monopol toto nedovolil a proto jsme odešli

-že to bylo vyprovokovaný :lol: - klidně sem šoupni naši komunikaci z komunikačního kanálu, každej hned pochopí

- možnost dohody? - myslim že dohoda možná není, protože jak to již někdo někdy napsal tady to je ONE MAN SHOW - Foki a nikoho kdo mu do toho bude kecat sem nepustí

Mira
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira » 15.04.2009 20:31

MK2: teď už to vlákno najdou i ti nejpovolanější :wink:

Jako nestraník si to tu dovolím trošku odlehčit: Doma mám, klubácký hrnek, podložky pod RZ na autě a 5 :!: klubových triček pro celou rodinu se kterými se chystám na Křivonosku 2009, tak se koukejte domluvit ať nemám při pohledu na ty věci pocit, že v mém oblíbeném fóru je něco v nepořádku. :wink:
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG

tomig
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomig » 15.04.2009 20:34

Tad píše:tady to je ONE MAN SHOW - Foki a nikoho kdo mu do toho bude kecat sem nepustí
Na to má samozřejně právo, jsou to jeho stránky ;) Ale ti, kterým se otevřely oči, mají stejné právo odejít...

Nemá cenu se tu hádat. Ať jde každý tam, kam chce ;)

Mě osobně se taky ta politika nelibí, tak se podle toho zařídím...

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 15.04.2009 20:40

Tad píše: - rozbroje mezi moderátory nebyly, rozbroje byli Tad+zewl+chmelko versus Foki, a zájmy jednoho člena spočívali v tom že nabízí origi díly Ford za bezkonkurenční ceny, na který se ani Foki nedostane, chtěli jsme aby ho nechal inzerovat zadarmo, protože to je obrovská výhoda pro všechny členy, ovšem Fokiho monopol toto nedovolil a proto jsme odešli
jestli jste kvůli tomuhle důvodu odešli tak to snad ani nemůžete myslet vážně :lol: :lol:

tomig
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomig » 15.04.2009 20:42

Ja do toho nevidim, ale nemyslim, ze by to bylo jenom kvuli toho. Podle me toho bylo vic, ale na uplne stejnem principu.

KUTY

Příspěvek od KUTY » 15.04.2009 20:45

Tad: tu suhlasim s tym, ze forum by malo pomahat t.j. odporucit servis, kvalitne a lacne diely apod.
"nase" forum je specificke tym, ze "majitel" ma aj servis, ND a pracuje s fordami...na inom fore sa jeho zakladatel len podiela na chode, moderovani apod. t.j. aj sam poradi kde co pozhanat aby kazdemu bolo dobre...pride mi logicke, ze fokimu sa nepacia tieto veci a chce, aby ludia resp. clenovia brali diely od neho kedze v tom podnika...

a teraz je na zvazenie kazdeho co sa mu oplati - ci len citat a zistit co a ako alebo vyuzivat jeho zlavy na servis apod.

ja osobne uz mam z FFI viacero navodov urobenych v pdf-ku ale preco to budem posielat aby to zavesili na forum pre VIP ked ja sa tam nedostanem a mne nikto podobny navod neda ???
zase ide nieco za nieco, ale nejde o peniaze, len sa chcem podelit s ostatnymi a to iste ocakavam po moralnej stranke aj od nich...

VIP clenstvo nemam, ak budem chciet k fokimu na servis zajst, pojdem a zaplatim aj bez nejakej zlavy a na diely mam iny zdroj...na ostatne veci ako tuning apod. uz dlhsie vyuzivam ebay, kde je vsetko omnoho lacnejsie v porovnani s najlacnejsimi obchodmi v CZ

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 15.04.2009 20:45

Mam pocit, ze Tad nechtel asi napsat, ze JENOM proto odesli, tech duvuvodu muselo byt asi vic.
Na druhou stranu, kdyby ti MK2 nekdo prodaval jednu a tu samou soucastku na Fofika s rozdilem ceny napr 500 Kc (ve stejne kvalite), kterou by jsi asi bral?
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 15.04.2009 20:47

voe tu levnější :mrgreen: stejně jako já co myslíš, že dostaneš za odpověď :mrgreen: :mrgreen: omluva za ty slova, ale chtěl bych tase supr partu supr lidí :idea: :!:

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 15.04.2009 20:49

voe to prave nevim :roll: :wink:
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 15.04.2009 20:50

To je jasné kterou bych bral, na to nemusím odpovídat :wink: Ale tady jde o něco jiného...

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 15.04.2009 20:51

Já bych si sem asi nepustil konkurenci která má ješte lepší výhody než já u Fordu ,jen tak a zadarmo .Když to vemu ze svého pohledu kdyby to bylo mé forum .Kdo z vás by to udělal zadarmo grátis jen tak nezní to samo o sobě blbě :?: charita :?: Osobně fokiho chápu ,ale chápu i myšlenku Zewla a Chmelka ,ale neudělal bych to .Tohle už je business
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Zamčeno

Zpět na „Pokec“