romiku nesss....r !!

vis cim to zacalo kdyz si nekdo z tech co odesli z moderatorskeho postu myslely , ze hrabu na svem pisecku , kdyz jsem se snazil dodrzovat pravidla na inzerci . a oni samy vystoupily ne ze se se mnou nepohodly .silverwolf píše:Daryl: neznáme se asi určitě, postavenítu žádné nám
. Jenom mě mrzí, jak to tu v tomto pohodovém kolektivu dopadlo a upřímně řeknu, že to nové fórum nebude mít perspektivu, byť bych to těm šikovným klukům přál. Je - opakuji - věčná škoda, že se s "ON" nepohodli. Škoda je to v ohledu nás všech - Fokiho i registrovaných členů. Bohužel.
vis co kdyz tady promazal , hm ted si nevzpomenu na jmeno vsechny svoje prispevky a byly tam tecky , tak se na tim nikdo nepozastavil . ted jsem smazal chmelkovi to ze zacal delat presne to co popsal daryl , aby se to zacalo tady hadat .HORST píše:to Daryl: osobne te take neznam, coz me celkem mrzi, ale mam na tebe jednu jedinou otazku, od ktere se bohuzel vse zacalo "bortit": "Jaky je tvuj pohled a nazor ma to, ze se mazaly nejake prispevky???"
Myslis, ze to bylo nejstastnejsi reseni i kdyz pominu, ze je asi mazal Foki, tedy majitel stranek!
dik jj on .HORST píše:to byl asi salam, ne?
tak to vidím i já, jen nevím jestli to bude ještě možné .....Daryl píše:..... Nicmene pokud by se odejivsi byli ochotni domluvit, sednout si a probrat to rozumne, bylo by to asi ku prospechu veci vic nez truc a nove forum.
.
Hmm... tak chceš ten polštářek s motivem Ford-Focus.cz, konkurence, nebo nejaky hybrid?silverwolf píše:dneska jste mě všichni nasrali
mezi náma, byla by škoda to celý zahodit...rozjetý je to přece jenom už doost slušněSkubi píše:tak to vidím i já, jen nevím jestli to bude ještě možné .....Daryl píše:..... Nicmene pokud by se odejivsi byli ochotni domluvit, sednout si a probrat to rozumne, bylo by to asi ku prospechu veci vic nez truc a nove forum.
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host